maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandDenk wil 30.000 euro vergoeding van Sylvana Simons

Denk wil 30.000 euro vergoeding van Sylvana Simons

-

Does Travel - naar Suriname

De politieke partij Denk eist een schadevergoeding van 30.000 euro van Sylvana Simons, die vlak voor Kerst plotseling opstapte bij de partij en haar eigen politieke partij Artikel 1 oprichtte. Partijleider Tunahan Kuzu bevestigt berichtgeving hierover in de NRC. Kuzu zegt dat Simons contractbreuk heeft gepleegd.

Simons was in loondienst tot 15 maart, daarna zou zij bij voldoende stemmen voor Denk in de Tweede Kamer gaan. Ook heeft ze volgens hem het relatiebeding, het concurrentiebeding en de geheimhoudingsplicht die in het contract waren opgenomen geschonden.

Denk eist volgens de krant ook van voormalig campagneleider Ian van der Kooye, die samen met Sylvana Denk verliet en Artikel 1 oprichtte, een schadevergoeding. Van hem wil de partij 40.000 euro.

UPDATE:
“De politieke partij DENK wil het boetebeding dat is afgesproken met Sylvana Simons en waar zij haar handtekening onder heeft gezet, in werking laten treden. Dat laat Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu desgevraagd weten naar aanleiding van berichtgeving in het NRC Handelsblad. Verschillende andere media spreken van een schadevergoeding die DENK zou eisen. Tunahan Kuzu spreekt van een boetebeding die DENK in werking laat treden, omdat volgens hen vier van de punten op de arbeidsovereenkomst zijn geschonden.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Samen, van turkse en surinaamse afkomst de discriminatie en racisme in Nl. aanpakken, en wat doen ze vervolgens, ze breken afspraken en naaien elkaar, goed bezig hoor


  Maak melding
 2. Ook hier zal het recht zegevieren let maar op. Helaas is dat in Suriname niet het geval, misschien in de toekomst wel. Laten wij hopen dat de komende generatie in Suriname wel oor heeft voor fatsoenlijk bestuur en vrij van populisme en corruptie.


  Maak melding
 3. Ach Sylvana kan als nog een lening ergens afsluiten, desnoods bij een Turkse Bank. En als ze de weg niet weet hoe, kan ze de Surinaamse regering om advies vragen naar de procedure ! Want in Su leven we van leningen en niet anders, en dat is onze motto. En als Sylvana geen lening wil afsluiten, kan ze alsnog als één van de harem van de Turken zijn.

  soso lafu nanga sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. Waar haalt Sylvana 30 ruggen vandaan. Of slaat ze weer een rijke sloeber aan de haak die de kastanjes uit de vuur mag halen. DENK heeft gelijk. Als je contractbreuk hebt gepleegd moet je lappen. Komende jaren gaat ze alleen maar antroewa met rijst eten. Monie no de


  Maak melding
 5. Weer de buitenlanders die zich belachelijk maken. moet ik voor hun stemmen?. Ons willen leren hoe slecht de blanken zijn. .Als Denk wint dan zouden zij ook ruzie maken , als Sylvana geld wilde over maken voor Bouta ha ha. en Kuzu voor Turkye Stel zielige mensen . die niets hebben bereikt in hun leven. Ik stem lekker voor Wilders


  Maak melding
 6. Contractbreuk? Als het vastgesteld is een artikel, dan zal dat zo kunnen. Wettelijk moet elk claim ergens op gebaseerd zijn, en zo niet , dan wordt het een hele klus voor DENK! Ze hebben haar eigenlijk met een dooie mus blij gemaakt, dus is zij vertrokken. Valt dat niet onder Misleiding??

  Ik ben benieuwd!


  Maak melding
 7. Dit is het begin van het einde van Sylvana.wel in Suriname zal ze een kleine aanhang hebben want mislukkelingen worden gezien als helden.Omgekeerde wereld dus.


  Maak melding
 8. Ik associeer mij niet met haar politieke doel noch haar ideaal, maar vind het goed dat ze daar weg is. Ze laat merken dat ze niet het hoertje van DENK is.
  Zo gemakkelijk zal DENK niet in het gelijk worden gesteld, maar dat hadden de meesten hier graag anders gezien, Surinamers gunnen elkaar helemaal niets…toch?


  Maak melding
 9. Artikel 1 moet in de kies regio;s veel handtekeningen op moeten halen en voor deelname aan de verkiezingen een borg storten.
  Nu komt dit er bij ofwel veel herrie en artikel 1 verdwijnt door d zij uitgang.


  Maak melding
 10. Sylvana krijgt veel te verduren.
  De naam voor haar politieke partij: artikel 1 had ze niet mogen gebruiken omdat er al een stichting patent heeft op die naam.

  Nu komt de schadevergoeding van € 30.000, geëist door DENK er ook nog bij.
  Ben benieuwd hoe dit zal aflopen.


  Maak melding
 11. ik zou helemaal niet op denk stemmen zien jullie niet dat de turken de Surinamers willen gebruiken voor hun doel, als die turken het echt menen met de Surinamers waarommag een creool niet met hun volk samen wonen .of ze worden verbannen die meisjes van hun ik ben geen billenlikker van een turk suri zijn nog niet echt wakker zoveel fouten worden gemaakt een turk daar is de man de baas .ze willen onze taal gebruiken en die domme achterlijke Surinamers geloven in de turken hallo ze zijn halah wij suri eten die ago en die turk zal nooit die eenheid hebben met suri ja ze willen gewoon suri anti enz gebruiken ongeacht sylvana ik zou nooit en nimmer op een moslimparty stemmen ten zij het echt Surinaamse moslim zijn bv vhp. of somo maar geen habib en osturk


  Maak melding
 12. een boete van DENK voor “vrijheid van meningsuiting van Sylvana” vind ik een nieuwswaardige zaak.
  In hoofdstuk III (over de Staten-Generaal) van de Nederlandse Grondwet van 1983, artikel 67, derde lid, staat:
  “De leden stemmen zonder last.” DENK laat kandidaten voor een zetel vooraf boeteclausules tekenen. Zodat ze dus NIET “kunnen stemmen zonder last”. Dat is een regelrechte aanval op de vrijheid van meningsuiting. En censuur op het parlement vanuit de turkse top op stemmentrekkers van andere bevolkingsgroepen. Goed dat Sylvana daar weg is. De rol als sokpop van DENK wil je niet vervullen.


  Maak melding
 13. DENK is gewoon een partijorgaan van de racist Erdogan. Dat had Sylvana zelf ook kunnen weten. Nu wil DENk haar afmaken, missichien omdat ze zwart en ook nog geen Turk is. Fijn volk die Denkers. Och ze zullen allebei wel verliezen want kiezers houden niet van rommel.


  Maak melding
 14. @ B. Wakoef,

  Je hebt het alsmaar over die kafries.
  Ik zou je aanraden eens op internet op zoek te gaan naar het Siddi volk. Google gewoon op Siddi in India.
  Je zult nog heel raar op je neus kijken.

  Ik heb weleens gezegd dat ik hindustanen zie die op afro’s lijken en afro’s die op hindustanen lijken.
  Dus waarom hindustanen en afro’s altijd elkaar schelden is voor mij een groot raadsel.


  Maak melding
 15. De politieke partij Denk eist een schadevergoeding van 30.000 euro van Sylvana Simons, die vlak voor Kerst plotseling opstapte bij de partij en haar eigen politieke partij Artikel 1 oprichtte.

  Als er nergens in een overeenkomst een artikel bestaat over terugbetalen bij plotseling opstappen, dan kunnen ze fluiten naar hun geld.
  Sylvana Simons kan ook een eis stellen dat de politieke partij Denk haar hetzelfde bedrag, 2 x of 3 x zoveel als deze partij haar vragen moet betalen voor geleden schade, haar goede eer en naam te grabbel gooien. Ze kan zich dan beroepen op Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet of van haar eigen politieke partij Artikel 1.

  Artikel 1. Alle mensen zijn gelijk, enz

  Wie Kaats Moet De Bal Verwachten.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 16. @counter, Bedoel je dat hij mijn riante salaris gaat verhogen , ik ben een hard werkende Surinamer . Ik woon in een democratisch land . Surinamers voelen zich altijd aan gevallen . Ik mag mijn mening uiten.


  Maak melding
 17. Zwaar treurig!
  Hoe wij SU’s elkaar afkraken.(alleen maar achterlijke sensaties) hier.
  Ik ga echt voor haar stemmen hoor! ze neem tenminste een initiatief!
  Zeker in de Zwarte piet shit.
  Join and support her!
  Oting’ woh’ leer’ing!


  Maak melding
 18. De Turken: Willem samen werken in hun eigen belang ( de meeste dan)! Wanneer er succes bereikt is wordt je links gelaten..they don’t mix….remember!
  And selfintrest is every we’re!
  Think again!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES