zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBRASA Ondernemersdebat Vrijdag 27 januari

BRASA Ondernemersdebat Vrijdag 27 januari

-

Does Travel - naar Suriname

BRASA Business MeetUp organiseert op vrijdag 27 januari 2017 het BRASA Ondernemersdebat in Grandcafe ZO te Amsterdam. Verschillende ondernemers en landelijke politici gaan via een panel met elkaar in debat en ook is er voor de aanwezige leden een actieve rol weggelegd. Met panelleden Damaira Nicole Anijs, Saud Jama, Amma Asante en Steve Montroos(FOTO). Daarna gezellig borrelen.

Veel startende ondernemers realiseren zich vaak onvoldoende dat ondernemerschap niet alleen te maken heeft met het aanbieden van producten en diensten, maar ook met andere werkzaamheden en ontwikkelingen. Haidy Bijnaar vertelt tijdens de BRASA Business MeetUp hoe haar stichting jou met GRATIS business workshops kan ondersteunen in de startfase van je onderneming.

BRASA MeetUp (voorheen BRASA Netwerkborrel) is meer dan de borrel alleen. De stichting BRASA CONNECTS i.o. beoogt met de recente aanpassingen, dit platform te laten uitgroeien tot een uniek multicultureel business netwerk voor dynamische ondernemers en professionals.

Ben jij van plan om dit jaar te gaan starten als ZZP’ER? Of ben je al ondernemer? Kom dan op vrijdag 27 januari van 17.00-21.00 uur naar het ondernemersdebat van de BRASA Business MeetUp in Grandcafe ZO! Meer info en tickets vind je hier.

Dag: Vrijdag 27 januari 2017
Tijdstip: 17.00-21.00 uur (debat om 19.00 uur)
Locatie: Grandcafe ZO | Paasheuvelweg 26
1105 BJ Amsterdam Zuidoost

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
 1. Mijn ervaring is dat je het beste kunt leren van degene die de kunst van het ondernemen beheerst.
  En die mis ik hier.

  Frappant dat de creolen in eigen land niets of nauwelijks iets ondernemen.

  Waar is de 40+ Kaukasiër man, die kent alle kneepjes van het vak.
  Enne, ik weet dat het een multiculti dinges is, maar…
  Als je slim bent…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES