Boek over cultuurguru Wilgo Baarn in de maak

2

Er wordt binnenkort een boek over cultuurguru Wilgo Baarn uitgegeven. Het boekwerk met als titel ‘Wilgo een Ware Alakondre Man’, zal later in het jaar gelanceerd worden als onderdeel van 70 jaar NAKS en als ode aan de multi-getalenteerde grondlegger van Naks.

Het bestuur van de organisatie NAKS heeft op zondag 15 januari(de jaardag van Baarn) een bijzonder cadeau, namelijk een deel van het boek dat geschreven wordt door Chandra van Binnendijk en Marieke Visser in opdracht van Organisatie Naks overhandigd. Dit deed zij samen met de stand-up comedian Clifton Braam, theatermaker Tolin Alexander en Dennis Denthe (zoon van de toneelschrijver en dichter Eugene Drenthe).

Het was een bijzondere bijeenkomst waarbij alle aanwezigen hun zegje deden over de verdiensten van Baarn(ook wel Oom Wil genoemd), voor NAKS en voor Suriname.


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.