Award voor deelnemers Bouw- en Woonbeurs

4

De vijf beste stands die deel hebben genomen aan de Bouw- en Woonbeurs 2016 mochten vrijdag tijdens een netwerkborrel van de Stichting Welzorg Suriname een award ontvangen. De bedrijven die volgens de organisatie een bijzondere indruk hebben achtergelaten zijn:
1. Neqxtep Bouwbedrijf;
2. Sernniw Architects in samenwerking met ABP N.V.;
3. BEM Suriname;
4. The Loft;
5. Galaxy Woninginrichting.

De borrel vond plaats in de Elementz Apartments. De stichting organiseert deze beurs dit jaar voor de zevende keer. De economische crisis is, aldus de stichtingsvoorzitter Wierash Gangaram Panday, voor de vele ondernemers een positieve uitdaging en vooral een kans om hun product op een creatieve wijze te presenteren aan hun cliënten.


4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.