woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameFrankrijk benoemt nieuwe ambassadeur in Suriname

Frankrijk benoemt nieuwe ambassadeur in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De Franse diplomaat Antoine Joly wordt de nieuwe Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van de Franse Republiek in de Republiek Suriname. Dat heeft de Franse overheid bekend gemaakt in het Franse staatsblad van 18 januari 2017. Joly was van 2011 – 2015 ambassadeur in Nicaragua.

Antoine Joly vervangt in Suriname de huidige ambassadeur Michel Prom die in september 2013 aantrad:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Hhhm, wat wil dit zeggen? Verwachten ze soms massa Franse toeristen of zo ? Of zijn het preventieve maatregelen van de Fransen dat zodra de hel uitbreekt , de ambassade net groot genoeg is handje vol Fransen op te vangen. Nooit geweten dat er zoveel Fransen daar zitten. Misschien iemand hier??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES