dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEconomieEBS pakt blackouts in omgeving Moengo aan

EBS pakt blackouts in omgeving Moengo aan

-

Does Travel - naar Suriname

[FOTO] – Directeur van de N.V. Energiebedrijven Suriname(EBS) Rabin Parmessar (2de vanuit rechts), zittend naast districtcommissaris van Marowijne, Freddie Daniel (m). Parmessar lichtte de plaatselijke bevolking van Moengo maandag toe over de oorzaak van de blackouts in hun regio. Hij vertelde daarbij ook direct welke acties de EBS momenteel onderneemt om dit vraagstuk uiterlijk vrijdag volledig te hebben opgelost. De EBS directeur sprak van een overmachtssituatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Is er wat anders dan overmacht (übermacht) in Suriname? Alles in dat land is overmacht. De Surinamers zijn van een bedenkelijk niveau.


    Maak melding
  2. Elk nadeel heeft een voordeel, als er stroomuitval zul je ook minder roofpartijen hebben omdat men helemaal niets kan.
    In plaats van in een huis in te breken, kunnen ze ook in een privaat belanden. (privaat buiten w.c.) Het is ook bekend dat moengonezen bekend staan als opsporingsverzochten !!!


    Maak melding
  3. Een voordeel, er zal een baby boom komen in Moengo. Over 9 maanden zie de resultaten. Geen licht, geen radio, geen TV dus vroeg naar bed de rest vinden elkaar wel.
    Veel PLezier


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES