maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit NederlandVoorzitter NDP Nederland naar partij van Brunswijk

Voorzitter NDP Nederland naar partij van Brunswijk

-

Does Travel - naar Suriname

Gilmar Macnack, voorzitter van de Nederlandse tak van de NDP van president Desi Bouterse, stapt over naar de ABOP van Ronnie Brunswijk. Dat heeft hij gisteren in een door hem uitgebrachte verklaring laten weten. Macnack heeft met ABOP-leider Brunswijk gesproken en beiden willen samenwerken.

In mei 2011 trad Macnack aan als voorzitter van NDP Nederland en trekt zich nu vrijwillig terug uit de partij van Bouterse. Hij heeft dat gisteren aan het bestuur van de NDP per e-mail laten weten. In een door hem uitgebrachte verklaring meldt hij dat hij inmiddels vergaande en vruchtbare gesprekken met Brunswijk heeft gehad.

Macnack stelt het een eer te vinden, dat hij zijn diensten en kwaliteiten voor de ABOP mag inzetten. Voor Macnack is het een uitermate uitdaging met de komende verkiezingen in Suriname in het vooruitzicht in 2020 om de ABOP groter te maken, zo beweert hij in zijn verklaring.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Ook zo een overloper
  Deze verlaat het zinkend schip. Verlaat de ene misdadiger voor een andere misdadiger hopend dat deze met zijn partij verkiezingswinst behaald bij de komende verkiezingen.


  Maak melding
 2. Zijn er nog meer die het zinkend schip, volgens Bravo “kapitein a boto e soengoe”, zullen verlaten?
  Ik zou zeggen “uitstappen en opbiechten hoe waar en wanneer het geld is meegenomen”.


  Maak melding
 3. Gilmar Mc Nack : heeft het licht gezien, maar helaas heeft hij gekozen voor een andere partij gekozen, dat ook niet de intentie heeft om het Land voor uit te helpen !
  Kort samen gevat : a mang djompo fu a potje (nachtspiegel ) go na kumakoisi .


  Maak melding
 4. Wie onberechte criminelen ondersteunen zijn bij voorbaat debet aan alle komende ellende die deze criminelen zullen veroorzaken. Lon for pres zal het einde betekenen van geheel Suriname. Na soso feti e go kong. Wo ka


  Maak melding
 5. Waarom is niet overgelopen naar de PL,VHP of zelfs naar de PING gegaan.Of leeft ook deze meneer nog in het feodale systeem en vrijgekocht moet worden.Net als Hooghart.


  Maak melding
 6. Wanneer een schip vergaat, vluchten de ratten als eerste!!

  Deze rat heeft gekozen voor een brandende krot die straks ook daarin As wordt!!!! De Rat heeft zich laten omtoveren in een Muil Ezel!!


  Maak melding
 7. Dit versterkt het vermoeden dat ik altijd al heb gehad t.a.v. NDPers; het zijn de meest onbetrouwbare, principeloze mensen van Suriname, ze zijn bereid met de duivel samen te werken en ze gaan over lijken, als zij denken daar persoonlijk voordeel aan over te houden. Bouterse moet er daarom sterk rekening mee houden dat als meer bendeleden van zijn paarse club tot de conclusie komen dat hij een ‘malingri doksi’ (a lame Duck) president is, zelfs Jenny, Melvin, André, Dhoekie en Aswhin hem als een stuk @#€& laten verzuipen, samen met zijn zinkend schip.


  Maak melding
 8. Gilmol Macnack? Van de ene criminele bendeleider naar de andere? Van Desi naar Brunsie? Wie geeft daar nu wat om? Mi Dati heeft er in elk geval geen boodschap aan. Uiteindelijk belanden ze allemaal bij het vuilnis.


  Maak melding
 9. Steeds meer paarse kakkerlakken zien in dat de NDP een poppenkast is, die zich bezig houdt met de belangen van DDB, oa uit de gevangenis van Nederland, USA, Suriname te blijven, zich zelf verrijkt en armoede bewust creërt bij het Surinaamse volk, het Surinaamse volk onderdrukt, de grondwet van de republiek Suriname aan zijn laars lapt, amnestiewet en internationale conventies, cq, mensenrechten.

  Er zullen nog meer paarse kakkerlakken dit voorbeeld volgen, read my lips. Wie is de volgde?

  Steeds meer zien het daglicht in deze diepe paarse duisternis waarin ze al sinds 25 februari 1980 wandelen. Wit licht/daglicht is mooier dan diepe donkere paars licht, ja toch? Het mooiste licht is daglicht, zonneschijn.

  Wordt Vervolgd

  Wie maakt het Licht Van NDP uit?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. Een lafaard uit de NDP die het zinkend schip verlaat, zal altijd een lafaard blijven. Het behoeft geen fantasie om van iets anders uit te gaan. Het eigen / individuele gewin staat immers bij hen voorop.


  Maak melding
 11. Gilmar de ex-ambassadeur van Nederland, hmmm, ontslagen vanwege roddels in 2012, zegt hij.

  Quote
  Hij uit zijn onvrede en gevoelens vandaag, maandag 19 november 2012, via de Ware Tijd tegenover journalist..

  ‘Ik ben ten onrechte ontslagen op basis van leugens die Chantal Doekhie en Roy Lieuw A Sie hebben verspreid over mij. Ze hebben verteld dat ik Doekhie geslagen, gewurgd en tegen de muur gedrukt zou hebben. Als je nagaat wat ik allemaal op cruciale momenten heb betekend voor de NDP. Men is mij vergeten en al het goede wat ik letterlijk voor de partij heb gedaan. En wat krijg ik, een schop onder mijn kont.’
  unquote

  Gilmar je keuze is fout, je kunt niet gaan samenwerken met een bankrover die op een internationale opsporingslijst staat. Maar tsja als je matie was met ‘not-my-president’, is dit in zekere zin een vooruitgang.


  Maak melding
 12. @ Freeway

  Is dat zo ; het feit dat je een lid of symphatisant bent van NDP, ben je al onbetrouwbaar. Dus deze heer G. McNack is helemaal niet te vertrouwen, trouwen geen enkele politici is te vertrouwen.

  Sari tori


  Maak melding
 13. @ Paraman

  Inderdaad als jullie mekaar zouden opruimen, zou het beter zijn voor het land en volk. ( NDP ) betekent toch Nationale Dibrie Partij ? ) OVN zou beter klinken mochten jullie een andere partij naam willen nemen.
  (Onkruid Vergaat Niet )

  sari tori.

  Jacko.


  Maak melding
 14. @@ Paraman!! Ik heb alvast de zwaard voor je scherp gemaakt ( met een diamant slijper).
  Wie is als eerste aan de beurt?/ Damsco, RobG, Parbo, Milton, Mazda of do not the right thing???? of je baasje Leugenaar De Riool Rat????? Klaar a poko poko regering!


  Maak melding
 15. @ Avanavero

  Je kan wel eens gelijk hebben.

  @ Bimaru

  Met Damsco valt niks te beginnen, hij is zelfs te lui om
  te ademen, als iemand anders dat voor hem kan doen tegen betaling, laat hij dat doen !

  @ Wiep — Ding

  Paraman moet je geen zwaard geven; je moet hem een
  roestige speer geven, dat is voor hem handiger dan een
  zwaard.Hij kent het verschil niet van een zwaard en een houwer, straks gaat hij nog wieden met het zwaard !

  @ Shantaram

  Je wilt weten waar NDP in Holland gevestigd is ;
  Nou ik denk in de Bijlmermeer, daar wonen de meeste
  Sranang mangs,80% van ze zijn ongeschoold van Su
  hier gekomen. En dat zijn de echte Economische vluchtelingen, waarvan Damsco er één van is !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 16. Het is gevestigd op het Consulaat Generaal van de Repubkiek Suriname aan de De Cuserstraat 11, 1081CK Amsterdam.
  De huismeester van deze Toko is Roy Erwien Lieuw-A-Sie en Iwan Koswal is de interieur verzorger van het clubhuis.


  Maak melding
 17. Steeds weer wordt het bewijs geleverd dat de democratie in SWITI Sranan werkt.De recht zaak tegen SFB en nu dit.Misschien heeft deze man hele goede afspraken gemaakt voor de toekomst.bv een ministerpost.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES