Korps Politie Suriname zonder autobrandstof

72
politie in Suriname

PARAMARIBO, 18 jan – Het geldgebrek bij de overheid en de economische crisis blijven om zich heen meppen. Het Korps Politie Suriname, KPS, zit praktisch zonder vervoer. Dienstauto’s kunnen niet worden bij getankt. Oud-politiecommissaris en parlementariër Krishna Mathoera is woedend.

De criminaliteit blijft grof slachtoffers maken. Het is het zoveelste symptoom van een ernstig probleem waar een samenleving voor staat. “De regering laat de crisis op zijn beloop. Het volk moet begrijpen dat de crisis niet opgelost gaat worden met deze regering. Als ze niet eens kan managen dat de politie op tijd brandstof krijgt, hoe gaat ze de financiële crisis en de ernstige problemen van het land oplossen. Alle mooie verhalen blijven verhalen, daadkracht is zoek”, zegt Mathoera tegenover de Times of Suriname.

Intussen zoeken politieagenten zelf naar oplossingen. Zo wordt onderling geld ingezameld voor brandstof om onder meer arrestantenvervoer te regelen. Soms wordt eigen vervoer ingezet om burgers te hulp te schieten. Mathoera vindt het te gek voor woorden, te meer daar de misdaad blijft voortwoekeren. “Het is schandalig dat de regering het zover laat komen. Dat in een tijd waarin de criminaliteit uit de hand loopt, de politie die hulp moet bieden, geen brandstof heeft. De burger is aan zijn lot overgelaten.”


72 REACTIES

 1. Die tijd van geen brandsof hebben, heeft die rover van Abrahams ook nog gekend toen hij met zijn yerican langs de weg liep, richting benzinestation, nu bezit deze rover2 helicopters en een wagenpark, die een aardige slok brandstof lusten, misschien dat daar nog wat brandstof te halen valt om de politiewagens te kunnen laten rijden.


  Maak melding

 2. Artikel hierboven is een om in te lijsten.
  Uitgerekend de oppositie die aangeeft wat niet goed is.
  Deze mevrouw neem ik met een korreltje zout.
  Ongeloofwaardig en paniek proberen te zaaien in de samenleving.
  Heb mijn contacten bij de politie in Suriname gesproken en die vinden het ook raar.
  Het enige wat ik hoor is dat in Suriname alles kan.
  Dus het arme volk voorliegen en bedriegen komt meestal uit de hoek van de oppositie.
  De meelopers zullen dit aangrijpen om hun reacties te geven.
  Het is allemaal gebakken lucht.
  Hier maakt men van een mug een olifant.
  Surinamers wees positief en niet alles geloven


  Maak melding

 3. Waarom schieten zij dan De Boef niet dood!!! Alle problemen zijn in 1 keer opgelost!!!

  Het stapelt zich problemen op problemen!!!
  Er lopen zoveel gekken in SU rond!! gewoon neer knallen die Bosvarken!!


  Maak melding

 4. Wordt tijd om al het illegaal geld op buitenlands rekeningen van vooral (ex)politici terug te vorderen.
  Wat doen de FIOD en de belastingdienst.
  De tijd van tjoekoe en regelen moet nu echt voorbij zijn.

  Gerucht gaat dat Boefdraad nog in Arabie is. Zijn besnijdenis is gaan ontsteken. Ze hebben te veel weg gesneden.


  Maak melding

 5. Oproep aan de bevolking , wees WAAKZAAM , criminelen gaan op pad. DOE aan zelfverdediging . Bouterse heeft lak aan jullie. Terwijl de rest van de wereld uit de crisis kruipt , gaat Suri naar een catastrofale diepe dal der duisternis. Mi mama Sranan Pé mi beri mi kumba te , Pé je go. Soso vloeku de ini Joe. Mi ati e kre in a kowru.


  Maak melding

 6. Als het niet zo triest is zou je op je knieen slaan van de lach,
  wat een blamage zeg, hoe wil je in godsnaam deze crisis het hoofd bieden? Je kan niet eens benzine aanschaffen..wat ben je toch een domme domme man. Zelfs Hoefdraad is spoorloos die ziet het ook niet meer zitten volgens mij hahaha wat een puinhoop hebben deze twee kerels ervan gemaakt en maar door reshuffelen en maar de ander de schuld geven,


  Maak melding

 7. Allen,

  Wordt tijd dat de Surinamers in Su nieuwe verkiezingen moeten gaan eisen, want dit komt met de huidige regering nooit meer goed.
  Ik weet hoe moeilijk het is om zoiets voor elkaar te krijgen in Suriname, maar mischien met hulp uit het buitenland ?
  SUCCES.


  Maak melding

 8. Het blijkt dus toch nog slechter te kunnen gaan met het land.
  Maar, niet getreurd, straks komt de centrale bank met gegevens en de minister van Financiën zal met de borst vooruit lopen blaten dat het goed gaat met de economie.
  Hij zal verkondigen dat het tekort op de lopende rekening van de betalingsbalans minder is en er zal een overschot in het verschiet ligt.We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet.
  Lulkoek
  Als je geen geld hebt om te importeren verdwijnt er ook geen geld naar het buitenland. (in dit geval voor olie, maar natuurlijk ook voor voedingsmiddelen, geneesmiddelen enz)

  De politie wordt nu in een akelige chantabele positie gebracht. Hopelijk accepteren zij geen giften, want vanaf dat moment zijn ze overgeleverd aan de grillen van de schenker
  Het advies aan de bevolking zal wel zijn:
  pas goed op je bezittingen, zorg dat je niet wordt overvallen, aangerand of iets in die trant
  Om de nare situatie het hoofd te bieden gaan we daarom de volgende maatregel nemen:
  een speciale commissie installeren die de precaire situatie van het land in kaart moet brengen


  Maak melding

 9. De popo heeft nu ook geen benzine nodig.
  Ze hebben het te druk met het ‘begluren’ van de schooljuffers.

  Staakt de wkn- Hoogleraar Economie, prof.drs. promovendus, ook?


  Maak melding

 10. Is afgelopen nu.
  Op weg naar brokobakka stond een enorme file.
  De auto’s stonden vast.
  Toen ik een beetje was opgeschoten Kon ik een man langs de weg vragen wat er was gebeurt en waarom het verkeer zo vast stond.
  De man antwoordde:Een groep misdadigers heeft Bouterse gekidnapt en willen binnen 2 uur 1 miljoen Suriname Dollar losgeld hebben om hem vrij te laten.Zoniet dan overgieten ze hem met benzine en steken hem in brand.
  Wij zijn bezig met een collecte onder de automobilisten wilt u ons helpen.
  Ik vroeg de man.
  Hoeveel hebben jullie al opgehaald nu?
  Hij antwoordde 88 liter unloaded ,52 liter VPower,35 liter diesel,35 pakjes lucifers en 21 aanstekers.


  Maak melding

 11. Nu zien hoe Misiekaba, Bouva, Abdoel, Hooghart, Doekhi en Silos deze stap voorwaarts gaan rechtvaardigen. Intussen rekent Hoefdraad zich rijk met gebakken lucht van SurGold.
  Volgens mij kunnen ze het licht uit doen in Suriname want ik zou mijn kiezers niet meer onder ogen durven komen. Geen geld meer voor brandstof is de zoveelste dieptepunt


  Maak melding

 12. Politie zonder mankracht, vervoer, munitie en brandstof.

  Criminelen zullen hier niet blij meer zijn, nu wordt het veel te gemakkelijk voor hun gemaakt.

  Niet vreemd dat je bijna dagelijks roofovervallen hebt.


  Maak melding

 13. ” Korps Politie Suriname zonder autobrandstof ”

  ” Zonen van Hermandad “, dat is geen enkel probleem !!! Effe een telefoontje richting de PAARSE POMPBEDIENDE en NEP- econoom RobG en consorten !!!!!

  Hij heeft als ” Ikkenoom ” c.q. hamsteraar, samen met zijn CONSORTEN thuis ongetwijfeld een groot aantal PAARSE jerrycans met brandstof opgeslagen in geval van SCHAARSTE !!!

  ” GOW2 RobG ” !!!

  Hälsningar! CHAVÉZ


  Maak melding

 14. Met z’n allen hebben jullie hem voor 5 jaren op de top gezet om te regeren dus nu is het tijd om z’n allen hem eruit knikkeren!!! tijd van komen en gaan!!


  Maak melding

 15. Als men schrijft of zegt dat Su een bananen republiek is, worden bepaalde idioten boos ! Zoals het nu zo niet langer blijkt te zijn is het niet anders. Het is toch belachelijk, dat een overheid lonen en benzine niet kunnen betalen.
  Ik vraag me zelf af ; waar het geld dat ze bij bosjes geleend hebben gebleven is, of zit het nu veilig op een Zwitserse bank op naam van bepaalde figuren ??????
  De gajes van de richels hebben nu vrij spel in Su, er gaan meer overvallen plaats vinden,er is toch geen benzine voor de dienst voertuigen. In troebel water moet je vissen, en dat is nu het geval. Elk land verdient een regering die ze zelf kiezen, en dat hebben de domme koeien in Su gedaan.
  Un tan téki un dong burieki unu, dalek if un no luku bun wo njang k@ éte ! Ik mis nu de deskundige mening van Prof dr drs mr Ir ing ; RobG en zijn domme consorten.
  Stelletje idioten ; jullie hebben uiteraard nu geen mening neem ik aan, stelletje hypocriete eikels !!!
  Of is het weer de schuld van de voormalige Kolonisator dat dit nu gaande is ???? ( un tang téki moro o doro, un dong beest )

  sari tori

  Jacko

  s


  Maak melding

 16. Pedro.
  Maar wel reschuffelen.
  Al de nieuwe ministers moeten een salaris verdienen.
  Al de oude ministers moeten door betaald worden.
  Al die adviseurs moeten betaald worden.
  En de misdaders kunnen niet opgepakt worden want de politie heeft geen benzine.

  O O Suriname waar moet het heen.


  Maak melding

 17. Kon de NDP de vrijkomende gassen niet opvangen van de gratis verstrekte bruine bonen met zoutvlees aan haar kiezers, en deze opslaan als biobrandstof voor het politie wagenpark ???????


  Maak melding

 18. Zonder benzine? Is zeker een joke!, lucky crime is dancing! Met een fiets achter overvallers en boeven wordt het, de boeven rennen soms nog harder. Noor-Zee ligt wederom krom van het lachen. What a shame. Land van olie heeft geen olie.


  Maak melding

 19. Het einde bij de politie is zoek en maakt hopelijk geen plaats voor anarchie. Het alternatief dat slechts geldt, is dat de gevestigde orde / de huidige politici die alle ellende in Suriname hebben veroorzaakt, het veld ruimen en de eer aan zichzelf houden. Er dient thans plaats worden gemaakt voor een nieuwe orde met integere en capabele mensen.

  DIdibri is aan het einde van zijn latijn en het masker waar achter zijne ware aard schuil gaat is gevallen. Zijn macht is tanende. Dus,weg met deze ziekelijke narcist en dictator met zijn opportunistische politiek, die de boel traineert om slechts zijn eigen lijfsbehoud.

  Ik ben ervan overtuigd dat een deel van de oplossing voor algeheel herstel, begint met een rechtvaardige strijd middels algemene stakingen en solidariteit, waarbij intimidaties van deze incompetente overheid geen vat zal mogen hebben op geen enkele burger. Zolang er angst bestaat en heerst zal het einde niet in zicht komen.

  Wees er dus gerust op want Didibri weet al te goed wat hem te wachten staat. De ogen van het buitenland zijn op hem gericht. Hij zal niet de moed hebben om de zelfde fout te begaan zoals hij in de jaren tachtig maakte, door oprechte burgers met geweld om te brengen. Power to the People. De macht ligt bij het volk en daar moet men zo zoetjes aan van doordrongen zijn.


  Maak melding

 20. @ Eigen Mening Democraten

  Noord- Zee ligt werderom krom van het lachen ; What a shame, land van olie heeft geen olie.

  Er is wel olie in het land en nog veel meer dan we denken,
  maar het wordt aan het buitenland voor een habbekrats weggegeven. En de overheid kan de benzine niet betalen omdat er domweg er geen geld voor is, dat is pas lachen.
  Aan de Noord – Zee wordt gelachen en dat vind ik terecht, in Su wordt er ook gelachen maar dan wel als een boer die kiespijn heeft !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 21. @ Counter

  Je moet het zo zien, deze regering hebben ze zelf gekozen dus, laten ze het gewoon zo zitten ! En als je niet op past gaan ze hierna nog 5 jaar regeren voor de domme runderen in Su. Bouta na mang no wan sma kan setie a kondré dan ing is hun motto.
  De leraren hebben ballen en Ponie tussen hun benen en daarom durven ze te protesteren en hun werkzaamheden neer te te leggen !!!! De anderen die geen ene shit durven, zijn de paarse kakkerlakken die alleen de straat op gaan als er vreten en drinken wordt verdeeld.

  sari tori

  jacko.


  Maak melding

 22. @ Henk Molenaar 2016

  Je zeik nog al vaak in je broek van het lachen, straks ga je nog in je broek schijten, het wordt tijd dat je pamper gaat dragen !! ( lollllllll )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 23. Mensen moeten niet klagen (de meeste die op bouta hebben gestemd) jullie hebben toch 100 srd pp gekregen om op bouta te stemmen! Jullie zijn caulo dom, wat is 100 srd?
  Ka bouta heeft na verkiezingen prijzen van alles verhoogd, zijn 100 srdtjes heeft hij toen al dubbel en dwars terug gekregen!

  Ik schaam me als Surinamer zijnde!


  Maak melding

 24. @Henk Molenaar 2016,
  Je zeikt vaak in je broek.
  Ik ben geen dokter maar kan je een goede raad geven.
  Het is normaal dat ouder worden gepaard gaat met plassen in de broek.
  Het is erg vervelend maar
  tegen incontinentie hebben ze tegenwoordig maandverband.
  Deze zijn te krijgen bij alle supermarkten.
  Voor een pakje betaal je nog geen euro.
  Maar jij hebt pampers nodig die kan je via je huisarts aanvragen.
  Eindelijk een Surinamer die zich niet schaamt dat hij in zijn broek plast.
  Sterkte vergeet niet om en paar keer te vervangen vanwege sterk ruikende luchtjes.
  En maak je vooral geen zorgen want jij bent niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn.
  Erg moedig van je.


  Maak melding

 25. Waar is onze econoom en docent en IT’er RobG?
  Wellicht heeft hij een oplossing vanuit zijn economische visie.
  RobG het is geen nieuwe vissoort hoor dus opgelet.
  Misschien kun jij RobG dit uitleggen hoe dit zover is kunnen komen. Maar zonder de schuld te geven aan het Front en of Nederland

  Ik zou adviseren alle DNA leden en ministers hun wedde voor benine en vervoer af te staan aan de politie zodat deze benzine aan de pomp kunnen aanschaffen.


  Maak melding

 26. Dit is toch te schandalig voor woorden gewoon!!!

  Die Buota altijd met z’n grote bek dan kan hij niet eens de politie runnen.

  Dat hij nog leeft hey!! Niet te geloven


  Maak melding

 27. @ Henk Molenaar 2016

  Het licht heb ik al 50 jaren terug al uitgedaan in Su, de bedoeling was om terug te gaan na mijn zg studie hier !
  Nu ga ik natuurlijk niet meer, had een goede baan hier en ik blijft ook hier, ik pendel nog steeds heen en weer.
  Het is triest om een mooie Land naar de knoppen te zien gaan, en voorlopig gaat het steeds dieper en dieper in de Shit !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 28. @ Bigi Sma

  RobG en de andere loser zitten nu thuis met hun staafjes te spelen, en een bek vol tanden naar de Tv te kijken.
  Je hoeft er niet er niet gek van te zitten kijken, als ze Nederland en het Front de schuld te geven, met de huidige problemen die ze ermee te kampen hebben.
  A no mi na ding trawang du ing, dat is hun motto !
  Bigi Sma jouw advies zal nooit en nimmer, opgevolgd worden,als je had gezegd dat ze geld bij de belastingbetalers gehaald moet worden dan het gehoor krijgen !!!

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 29. So So sari torie, maar goed een tip! Voor diegene die zich schamen als Surinamer: DE PIGMENT BEHANDELING. VITILIGO a la Michel Jackson , waardoor pigment uit de zwarte huid verdwijnt en langzamer wit wordt ,

  Dus! Kwestie van aan melden bij het kliniek en verdwijnt uw schaamte als sneeuw voor de zon!

  NO SHAME ANY MORE


  Maak melding

 30. -De vraag is of Bouterse terug is uit Cuba. Hij is voor zijn gezondheid richting Cuba vertrokken. Vermeld staat ook dat hij het rustiger moet aandoen.
  Dit zijn de tekens dat het einde van Bouterse langzaam in zicht is.

  Pas als die criminelen gaan huishouden bij Bouterse, Boefdraad en Simons zal men gaan beseffen dat het niet goed gaat in het land.


  Maak melding

 31. Het wordt tijd dat de politie te voet gaat lopen in de wijken.en wanneer er hulp moet komen rukt men met de auto uit.want ze rijden de hele dag met de airco aan in het land.zo kan je veel besparen.er kunnen oom auto’s overal centraal staan en wanneer het moet daarna ook uitrukken.


  Maak melding

 32. JZwartmans
  Bigi tangi voor je bijdrage in het ontmaskeren van RobG.

  Hierdoor kan de gespleten persoonlijkheid van RobG worden blootgelegd, aan de ene kant een wijzende persoon ( a no mi) en aan de andere kant een vaak in denkbeelden dwalende figuur (ik den economisch geschoold en weet wat 1 + 12 = 13 ongelukken)
  Zijn economische scholing is waarschijnlijk van bedenkelijk niveau.


  Maak melding

 33. Als wij niet meer met vakantie gaan steunen we ook de staking van de leerkrachten toch!!
  Niet alleen hier kraaien maar ook wat doen!
  Ben bang dat straks de vluchten geen brandstof meer hebben en vakantiegangers sterkte!!


  Maak melding

 34. Hallo Ira de opvolger van Bouterse heet Sandew Bakroeram. Beide hebben een voorliefde voor het communisme. Mocht Bouterse de pijp uit gaan dan zal deze meneer het overnemen. Deze meneer heeft zijn broer ritueel vermoord door pactte sluiten met de duivel. Maw deze man gaat over lijken.


  Maak melding

 35. Ach geen benzene? Laten we de boerikie wagie uit de stal halen.Een sirene erop dan lijkt het op een duurzame politie wagen. Gevangenen transport en patouille wagen. De lagere agenten mogen dan gras snijden voor de boerikie. Agenten mogen ook paardtje rijden. Ook in de nacht. Klop…Klop.

  Het is toch treurig in Suriname. Geen benzene voor de politie.


  Maak melding

 36. @ Chavez

  “Gow2 RobG”

  Fantastische metafoor. RobG heeft overal een oplossing voor.
  Hij gaat nu van politiebureau naar politienbureau en plast als bijdrage aan de economie alle benzine tanks vol met super brandstof.

  Het is niet alleen de brandstof maar ook het gebrek aan papier, printerinkt, autobanden en waarschijnlijk ook toiletpapier.

  Hoefdraad is al weken niet meer met zijn grote mond in het nieuws geweest. Silos hoor je ook niet, Adhin is op veilige afstand.
  Moestadja, Rusland, Dodson en schreeuwlijk Shrek Peneux zijn de enigen die wat te melden hadden.

  De regering is klaar met regeren.

  1 keer met z’n allen de straat op en Bouterse verdwijnt stiekum of levert alles in voor een kans op een paar jaar vertraging in het 8 december proces.


  Maak melding

 37. De politie kan toch gratis die olie ophalen die is gelekt aan de Gangaram Pandeystraat te Saramacca? Of misschien kan Saramacca Skotu het naar ze brengen.


  Maak melding

 38. Hadden ze maar meer motorfietsen moeten kopen ipv auto’s. Ze kunnen ook gebruik maken van hun fietsen.
  Bovendien kan de politie bij gevaar elke voertuig invorderen, dus zo’n vaart loopt het niet.


  Maak melding

 39. Silos zegt dat ze geld heeft bespaard. Dan is er dus geld voor brandstof. Ze moet dat geld dan aan de poitie beschikbaar stellen en aan een betere rechtsgebouw. Het is niet bekend wat ze met dat geld heeft gedaan.


  Maak melding

 40. Whahahahaha @Wed Mareobab.
  In de VS hebben we Trump met “grab them by the pussy”.
  In Su hebben wij onze pres met ‘scrub them by the pussy’.
  En in Olland onze enige echte gynaecoloog met ‘peep them by the pussy’.


  Maak melding

 41. Al de paarse ezels, die hun leider geloofd hebben en in hun toestand van permanente verstandsverbijstering hun diefijzer verwijderden, moeten het maar snel weer laten aanbrengen, tenminste als ze dat de afgelopen vijf jaar nog niet gedaan hebben.


  Maak melding

 42. waarom leent de regering geen benzine van staatsolie? Geen credit meer bij staatsolie?

  De overheid heft toch nog monetaire reserves? Of is dat ook al verdampt?


  Maak melding

 43. Suriname doet zaken met Islamic development bank waarom kan Suriname geen kamelen aanschaffen voor de korps politie.
  Suriname heeft genoeg gras en de uitwerpselen kunnen ze gebruiken voor mest. Win win situatie, want die nieuwe auto’s van de korps glimmen maar zijn waardeloos.


  Maak melding

 44. Deze problemen die nu in SWITI Sranan gebeuren hebben 1 voordeel.Ze dwingen de Sranamans om inventief te worden.Laten wij ervoor zorgen dat wij iets goeds achter laten voor onze kinderen en kleinkinderen.Wij maken het dan misschien niet meer mee maar zij plukken dan wel de vruchten van onze arbeid en positieve energie die wij er in hebben gestopt.De VS en Nederland zullen het niet voor ons doen.Misschien heeft u het al gemerkt de ontevredenheid onder een groot deel van de bevolking van deze 2 landen is toegenomen.Ook het vertrouwen is weg bij een groot deel van deze mensen.Wake up SWITI Sranan.


  Maak melding

 45. Wed Mareobab
  Waaraan kun je bij RobG zien dat hij ook gynaecologie heeft gestudeerd?

  Aan z’n spleetogen.😞😞😞

  Boi Wed Mareobab, joe e kirie mi hatelijk.
  Maar even dit dan a als iedere spleetoog gynaecoloog is dan a no ka oema sma moes de foe wroko djie wang boeng boterham.


  Maak melding

 46. @ Stan

  Je begrijpt de hele Clou niet, van Henk Molenaar 2016.
  Of je houdt je van de domme, in ieder geval ik amuseer me kostelijk met jullie beiden moet ik bekennen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 47. @ Wed. Mareobab

  Bedankt voor de tip ; wist niet dat RobG ook Gynaecologie heeft gestudeerd. Dus, behalve Econoom en
  IT´er is RobG ook een kieren kijker van beroep !
  Gezien zijn kunnen kan hij zich voegen bij de NDP, en over een aantal jaren meedingen als President kandidaat van SU. De andere figuren die ik niet bij naam wil noemen, kunnen Mini -ster worden in zijn Ka – binet.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 48. J Zwartman en Bigi Sma, het ontbreekt jullie aan het vermogen om ‘ om te denken ‘. Dit is een eigenschap waarover elk mens dient te beschikken als men tenminste over het vermogen daartoe beschikt. Gij van het ” deviant clubje “, het clubje afvallige landgenoten schijnt te gemakkelijk de schuld bij de autoriteiten te leggen.

  Vragen jullie wel eens af waarom het materiaal bij de politie, het rollend materiaal snel stuk gaat. Binnen de korstte keren worden versnellingsbakken kapot gereden of vertonen politievoertuigen mankementen door onprofessioneel gebruik. Wij weten allen dat door het onkundig gebruik van overheidsmateriaal de technische levensduur van het rollend materieel zeer kort is. Dit heeft tot gevolg dat de economische levensduur van dit materieel binnen de kortste keren tot nul wordt gereduceerd.Men heeft het aan zichzelf te danken. Laat dit duidelijk zijn.

  Hebben jullie je ook wel eens afgevraagd waarom de politie veel brandstof nodig heeft om rond te rijden terwijl het aantal gevangen boeven minimaal is. Hallo stelletje onvolwassen heren en dames. Hoogste tijd dat jullie gaan leren ‘ omdenken ‘. Jullie doen aan domdenken.


  Maak melding

 49. Allen,

  Uit onderzoek is gebleken, dat als Suriname weer bij Nederland zou gaan horen, de Suri-Neds weer willen helpen en werken om Suriname vooruit te helpen.
  Waarom niet, kan alleen maar beter worden ?

  Succes.


  Maak melding

 50. Wed. Mareobab

  Dus RobG is volgens U / jou ook een gyaenocoloog ;
  dat wist ik niet. Gezien zijn status, kan hij zo wie zo meedingen voor de Presidentschap van Su over een aantal
  jaren. Knap hoor, Hoogleraar Economie it´er en een kieren kijker nou nou !

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 51. Helaas door corruptieve praktijken blijft er geen geld over om zelf benzine te kopen.
  Dit probleem is heel makkelijkmop te lossen.
  Alle verkeersboete gelden op een aparte rekeining zetten speciaal voor onderhoud vaN HET WEGENPARK V.D. POLITIE INCL. BRANDSTOF. nOOIT MEER GEKLAAG EN GEMOPPER, GEEN AUTO, GEEN BENZINE


  Maak melding

 52. Die leier van een apenreplubliek heeft de volk weer eens bedrogen met een leugen…zogenaamd is Su in gevaar en wordt er een artiekel van kracht gemaak wat nu weer eens bewijs door zijn eigen apen gedrag hij dit juist onder de bevolking los maakt….maar nu hij bewust een deel van gewapende ordehandhaving heeft uitgeschakeld…hmmm? Denk eens diep na..de rest heeft hij al naar zijn hand…shoot die mang…PP..


  Maak melding

 53. is dit niet een truc van Bouterse en Brunswijk,
  om hun colega de kans te geven om meer te roven dan nodig.
  Want die rovers zijn eigen volk van Brunswijk en Bouterse,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.