dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVerkorte procedure Justitie Suriname voor SFB

Verkorte procedure Justitie Suriname voor SFB

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 16 jan – De justitie heeft de procedure aanmerkelijk verkort voor berechting van de drie leden van Strictly Family Business, SFB. Aanmerkelijk, omdat het in de meeste gevallen maanden duurt voordat de strafzaak echt begint.

Voor de zedenzaak tegen het SFB-trio waren drie weken voorbereiding voldoende. “Er is niks aan de hand. Eigenlijk kan een zaak al na drie dagen naar de rechter”, zegt advocaat Ronald Kensmil tegenover de Ware Tijd. In de Surinaamse rechtspraktijk komen zulke korte periode zelden of nooit voor. Het is het Openbaar Ministerie dat het tempo bepaalt en het is moeilijk te zeggen waarom SFB sneller voor gaat.

SFB-lid Kaene Marica (KM) wordt gescheiden vervolgd. Hij heeft bekend seksuele omgang te hebben gehad met een minderjarige. Dat was twee jaar geleden, toen hij zeventien jaar oud was. Mogelijk weegt die jonge leeftijd mee voor het Openbaar Ministerie. De twee andere verdachten zijn Francis Edusei (Frenna) en Jackie Osei (Priceless). Volgens KM waren de laatste twee niet betrokken.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

19 REACTIES
 1. Wordt tijd dat er weer eens een motorzaag berechting plaats vindt.Lang niet van gehoord.
  Eerst was het castreren en doodschieten en nu een versnelde procedure?Ruikt niet goed.De euro zijn flink aan het rollen geweest.Dat geld ruikt in tegenstelling tot de SRD toch zo lekker en krijgt alles voor elkaar.


  Maak melding
 2. Weet je hoe vaak ik het meemaak in Suriname dat mensen, waarvan men denkt of weet dat ze meer geld hebben dan de gemiddelde burger, voorgetrokken worden? Bij mijn huisarts mag je nog zo ziek zijn, met je SZF kaart op zak, de mensen, die bij een parastataal bedrijf werken, gaan voor. Het O.M. denkt dus dat de jongens van SFB, als rappers uit Europa, veel euro’s hebben, als straks mag blijken dat ze geen euro’s hebben, zijn ze de l*l en is de kans groot dat ze nog worden opgesloten in Dora’s Alcatraz. De enige zielepoot/stakker/sloeber/wakkaman in Suriname, met HEEL VEEL geld, waarvan de rechtszaak zich eindeloos lang voortsleept, is Zijne Excellentie DiDiBri..


  Maak melding
 3. Een STORM in een glas water. Of de HELFT van Suriname opsluiten. Hadden de ‘mensen’ van het OM hun ID en/of Paspoort bij de hand tijdens DAK – ‘De Allereerste Keer’?

  Je bent SUPER-GEIL en TOCH vragen naar zijn/haar ID/Paspoort.. Wat een VROOM land hé, SURINAME.

  De moderne versie naast ‘EERST ZIEN dan GELOVEN’: ‘EERST ZIEN dan NAAIEN’.

  Alle DAK data van alle mensen van OM en JusPol EERST opvragen om een RECHTVAARDIGE BESLISSING te kunnen nemen.

  Het zou niet EERLIJK wezen als een ‘MISDADIGER’ door (een) SOORTGELIJKE MISDADIGER(S) wordt GESTRAFT.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 4. EEN ZAAK KAN AL NA 3 DAGEN VOOR DE RECHTER?? Waarom loopt de grootste drugsbaron, mensenrechtenschender en meervoudig moordenaar dan nog steeds vrij rond. Hypocriet kutvolk.


  Maak melding
 5. Bij God en in Suriname is alles mogenlijk.Anderen hebben verkorte procedures en weer bij anderen is het wachten op een procedure tot in eeuwigheid. naar geduld is een schone zaak en wij wachten ..op naar jaar 37 nu..


  Maak melding
 6. Bakra Basi , Amb. eis dati !!
  Sranang poepe gelijk in dem broekoe !!

  December moorden: “ook verkorte procedure” !!
  Ai baja, na so a de !!! Sranang tron Thailand foe ding Bakra
  pedo’s !! ‘ toerisme !!
  A nijlpaard bakkasee foe Sur.Kim Kardiashian e doe dienst !!


  Maak melding
 7. Do the RIGHT thing! Wanneer leer jij een beetje fatsoenlijk Nederlands schrijven? Of beter gezegd , op welke school heb jij gezeten want dan ik hun even erop aanspreken. Dat gebrabbel van jouw hoofdletters lijkt op Schizofreniel


  Maak melding
 8. 1 grote grap deze zaak ! Deze pedo’s komen straks weg met voorwaardelijk gevangenisstraf.

  Ps. voor meervoudige moord lukt het suriname niet om tot berechting te komen. Waarom nu haast.

  Wie houd wie voor de gek.


  Maak melding
 9. Hiermee geeft het OM aan dat er wel degelijk sprake is van toepassing van wet en recht zoals bedoeld in de internationale rechtspraak met name de feiten en omstandigheden bij te betrekken. Wij kunnen hieruit concluderen dat het recht rond de decembermoorden ook aan de orde komt als het gaat om eerlijke en oprechte rechtpleging zonder tussenkomst van wie dan ook.


  Maak melding
 10. Srafu, jij en HYPOCRIETE MAATJES hier op de site zijn degene met het VERDORVEN BREIN.

  Trek STATISTIEKEN van Suriname, Nederland, enzovoort na, dan zul je ontdekken dat ongedwongen seksueel contact tussen jongeren, vijftien-, zestien-, zeventienjarigen enzovoort onderling totaal niet iets nieuw betreft.

  Ook je (OVER)GROOTOUDERS, indien die nog leven, zouden je op deze NAÏEVE en HYPOCRIETE HOUDING kunnen wijzen.

  Seks tussen (twee) minderjarigen zou er los van andere (strafbare) feiten nooit mogen worden gesproken over pedofilie.

  Een ieder met GEZOND verstand, wijst PEDOFILIE faliekant af. Of ik hier in jou een potentiële medestander mag zien, is een andere vraag.

  Een jongen van zeventien MISBRUIKEN om FALEN van INSTITUTEN te MASKEREN is RIGOUREUS tevens LAF.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding
 11. Een minder jarige jongen die sex heeft met een minder jarig meisje lijkt niet op pedofilie.(algemeen beeld volwassen man met minder jarige jongen). Hij kan wel beschuldigd worden met statutaire rape ookal is het meisje enthousiast vrijwillig.

  Versneld process omdat de zaak de aandacht neemt van het publiek. Vlug veroordelen en dan naar Holland sturen om hun straf daar te laten uitzitten. Weg met de aandacht voor deze zaak.


  Maak melding
 12. @JZwartmans,

  Ik kan helaas niet zeggen dat je ongelijk hebt !!
  Maar feit is dat “een aantal personen” uit Nederland denken dat ze in Suriname alles mogen doen wat ethisch en moreel niet gangbaar is .

  Maar ja, het is aan de Rechterlijke macht om het juiste besluit/beslissing in deze te nemen .


  Maak melding
 13. Ook een “jongen” van 17 jr hoort de wet te kennen !

  Bij overtreding hoort straf !

  Een deel van de reageerders is er steeds op uit om met smoesjes,het overtreden/plegen van handelingen tegen van WET en RECHT, goed te keuren !

  PS : Omzeilen van Wet en Recht heeft van ons land Sranan, EEN GROTE FAILLIETE PUINHOOP gemaakt !


  Maak melding
 14. Het is duidelijk dat een “jongen” van 17 gewoon gebruikt wordt voor falen van aanpak Pedofilie. Hoe achterlijk ben je als je sex tussen tieners Pedofilie noemt. Wees aub reëel.Wat hij met de beelden heeft gedaan Is respectloos. Maar dit de realiteit van deze tijd. Dat weten alle jongeren. Wees voorzichtig. Kijk maar op INSTAGRAM en Facebook wat jonge meisjes van tussen de 12 en 15 jaar laten zien en aanbieden. Je voelt plaatsvervangende schaamte. Daar moet Suriname zich druk om maken,door de jongeren voor te lichten. En het meisje heeft toegegeven dat ze zelf wilde. Kijk naar de rol van de moeder zelf. Money talks. Die heeft zichzelf belachelijk gemaakt door geld aan te nemen dat zegt genoeg. Hoe belangrijk Was haar dochter voor haar. Sommige commentatoren hebben boter op hun hoofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES