zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameNationale Partij Suriname: tijd voor verkiezingen

Nationale Partij Suriname: tijd voor verkiezingen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 jan – Het is hoog tijd om weer verkiezingen te houden. Dit stelt Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname, NPS. Desi Bouterse en zijn regering hebben duidelijk geen draagvlak meer in de samenleving. Zoals het er nu aan toe gaat, kan het niet verder.

De wisselkoersen voor de dollar en de euro blijven onrustig. Ook de prijzen van goederen en diensten lijken onbeheersbaar. Bouterse zou gewoon algemene verkiezingen moeten uitschrijven. “Wat ons betreft zeggen wij dat de tijd is aangebroken dat er drastische verandering moet komen in de functies die ingevuld moeten worden in het beheer van het land”, zegt Rusland tegenover de Times of Suriname.

Bouterse wil ministers ontslaan, maar de vraag is of hij weet wat hij doet. Het vervangen van ministers roept eerder argwaan op, dan dat het besluitvaardigheid uitstraalt. “Een van de belangrijkste zaken is dat vertrouwen gewekt moet worden naar de samenleving. Als de regering geen vertrouwen heeft in de dingen die ze doet, dan zijn dit soort acties gedoemd te mislukken”, aldus Rusland.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Rusland begin dan te werken aan de partij want de NPS is niet klaar voor verkiezingen. Het schort aan jongeren en een duidelijke visie in de partij.
  Meer jonge charismatische mensen in het bestuur en een duidelijke visie die in begrijpelijke taal wordt uitgelegd aan de achterban. Met de huidige mensen en hetzelfde verhaal van de afgelopen 10 jaar keren de mensen niet terug naar de NPS.


  Maak melding
 2. Hoe de toestand van het land ook bij staat,maakt niet uit.Als de pres.met een dik boek zwaait en zegt dat alles door een buitenlandse consultant in geschreven is over de noden en oplossingen.En dan danst hij wat op het podium en het volk staat in de rij om weer op hem te stemmen.
  Het volk van Sur. onthoudt iets maar een paar uren.


  Maak melding
 3. Niet alleen de nps of de vhp maar heel het volk moet opkomen en nieuwe verkiezingen eisen.Als de vhp en de nps morgen zal oproepen voor meedoen aan een protestdemonstratie zullen er slechts 10 komen opdagen want de rest zal het zeer druk hebben en hopen dat de 10 of 20 mannen ook namens hun aan het protesteren zijn.Neem een vb van de brazilianen volk van Surinane.
  ..


  Maak melding
 4. NPS samen met de Jawa’s !! kunnen de verkiezing winnen en het land verder besturen !! De Jawa’s (de “Stille kracht”, zou Eduard Douwes Dekker zeggen) zitten al stevig overal op de ministeries !Daar hebben ze al strategisch al die jaren naar toe gewerkt !! Nu is het een “Jawa” als SOMO als president !, anders is NPS morsdood !! De Jawa’s zitten weer als altijd op de wip !! You have to do, wat ze verlangen , anders gaan ze in zee met Bouta !!


  Maak melding
 5. Meneer Rusland,

  wat voor verkiezingen?
  het meest corrupte land verkiezingen?
  mr. World verkiezingen?
  Wie is de domste politicus verkiezingen?
  enz.
  Wees volgende keer duidelijker.


  Maak melding
 6. Heeft meneer Rusland een interne survey gehouden dat zegt dat de NPS het merendeel van de creolen achter zich heeft? En dat ze loyaal zal blijven?

  DDB kan zo nog tien duizend mensen in dienst nemen en de pendulum zwaait de andere kant op. Ook kan hij duizend stukken percelen uitdelen met of zonder huizen er op en dan zijn ze weer op de knieen voor hem. Een goede timing en het is gebeurd. NPS weer met de blote billen.

  Nieuwe verkiezingen is niet een loze kreet. Je moet je fort en manschappen hebben.


  Maak melding
 7. Dus Gregory Rusland gaat wachten tot Bouterse zelf nieuwe verkiezingen uitschrijft. Blijf maar wachten Gregory Rusland. In Suriname komt alles morgen wel.


  Maak melding
 8. Rusland is uit zijn slaap ontwaakt, eindelijk een goed geluid. NEEM EEN VOORBEELD AAN Santokie hij is continu bezig om het volk voor te bereiden op een nieuwe in te slagen weg.


  Maak melding
 9. Kiezers willen na 40 jaar geen bruine bonen met zoutvlees eten. Nu willen ze een gratis 3 gangen menu en een baan bij de overheid, al zijn het analfabeten !!!
  De NDP heeft dat wel voor mekaar gekregen , kijk maar naar de katachtige economische ontwikkeling die de NDP heeft gerealiseerd !!!!


  Maak melding
 10. de lijder n d p houdt de hindoestanen gewoon voor de gek..

  kijk maar, geeft de negers de beste baantjes over het hele land en over de hele wereld..

  de hindoestanen hebben het nakijken,, kunnen hier en daar een tractor laten rijden , om gaten in de wegen te vullen, maar krijgen geen geld,

  en nog meer van dat soort flut werk, b.v. school schoon

  maken, zonder beloning althans na jaren wordt je een keer betaald..in tussen inflatie 100 %.

  mijn broer heeft zelf een tractor in dienst lantie in wanica, al drie jaren maait hij vele wegen schoon, maar nog geen betaling ontvangen..

  als hij zegt, dat hij stopt, dan krijgt hij te horen, dat hij helemaal niks meer gaat krijgen..

  dus hij verzuipt dieper en dieper.

  oplossing,, val dood.. lijder..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES