dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDJ Hardwell in Suriname

DJ Hardwell in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

[FOTO] – De internationaal bekende DJ Hardwell gisteren backstage in het Anthony Nesty Indoor Stadion te Suriname. Hardwell, wiens echte naam Robbert van de Corput is, is de nummer drie van de wereld op de lijst met de 100 beste internationale DJ’s gekozen door het publiek. De lijst wordt ieder jaar door het Britse blad DJ Mag gepubliceerd. Hardwell verzorgde gisteren een show in Paramaribo voor Lustig Events.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. @Johnsjikara
    Wees niet voorbarig.Op niemand zijn voorhoofd staat het woord crimineel gegrifd totdat je geconfronteerd wordt met de feiten en er zijn voorbeelden genoeg in Suriname.


    Maak melding
  2. @Slappendel, misschien ben je te oud hiervoor!!! Maar DJ Harwell, is absolute wereldtop…….en heeft een jaarsalaris te vergelijken met die van profvoetballers…..!!


    Maak melding
  3. Frankie, minderjarigen met een stijve bana noh?? Ik wist niet dat bij minderjarigen de bana automatisch stijf wordt en vervolgens tot daad overgaan. In Holland krijgen minderjarigen voorlichting. Volgens mij heb jij een en ander gemist. of zijn het matie’s van je. .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES