woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Bluetiek-In Reunion' zaterdag 14 januari in HAL4

‘Bluetiek-In Reunion’ zaterdag 14 januari in HAL4

-

Does Travel - naar Suriname

Op zaterdag 14 januari opent Universal Sound Projects het nieuwe jaar met een knallende ‘Bluetiek-In Reunion’. Dit keer in HAL4 een nieuwe locatie met een mooie ambiance en een te gek uitzicht op de Maas. In deze exclusieve locatie wordt je weer terug gebracht naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen. Dit allemaal in de 2 sfeervolle zalen.

Weet je nog hoe gezellig het uitgaan vroeger was met je vrienden in de toen zo populaire discotheek Bluetiek-In? Nooit in Bluetiek-In of Network geweest, maar wel de verhalen gehoord? Geen probleem want dankzij dit feest kan je het alsnog meemaken en zullen wij het gevoel laten herleven! Het is gewoon weer tijd voor de leukste en hipste classic party van het jaar, de Bluetiek-In Reunion!

De combinatie van de beste classics (uit de jaren 80 en 90), leuke mensen, de sfeer van toen en de mooie locatie maakt Bluetiek-In een unieke party. Omdat we weten dat de iets jongere muziek liefhebber ook wil genieten van de classictunes van Sir Edward (aka disco Ed) Chippie, Mixmaster J , Frank G DJ Orlando en Rodney Music, is Bluetiek-In toegankelijk voor bezoekers vanaf 25 jaar. De avond zal er een zijn van louter hoogtepunten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Zie hier het grote contrast, een landgenoot die medische verzorging moet ontberen vanwege het niet hebben van een ziektekostenverzekering, terwijl rovers van die criminele paarse partij zoals een Abrahams,miljoenen kon stelen uit de staatskas, en hij en zijn famillie gratis 1e klasse ziektekostenverzekering genieten voor de rest van hun leven.


  Maak melding
 2. hallo,, deze week alleen al, zijn er twee ladingen van het bekende export product uit sme onderschept..

  één van 473 kg en een ander van 4000 kg in Antwerpen als in Rotterdam , bij de gevallen zijn een paar Surinamers aangehouden, maar volgen nog de zaak is in volle onderzoek..

  wie weet er meer van.., zonder blikken of blozen. a.u.b.. jammer voor de lijding..

  wat elke keer opvalt is,, dat het meestal kruimel boys zijn of wel hand langer..

  de eigenaren blijven ver weg, maar hoe lang nog..

  op den duur val je toch door de mand..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES