zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentVerzoek om vrijlating SFB-rapper Kaene Marica

Verzoek om vrijlating SFB-rapper Kaene Marica

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 12 jan – De rechter-commissaris krijgt weer een verzoek te verwerken in de zaak van de Nederlandse rapgroep Strictly Family Business, SFB. Na de afwijzing van het vrijlatingsverzoek voor twee leden, komt er een verzoek voor het derde aangehouden lid. Het betreft KM of Kaene Marica.

KM is het enige lid van KM dat heeft toegegeven dat hij zeker heeft gehad met een vijftienjarig meisje. Dat is verboden volgens de Surinaamse strafwetgeving. Ten tijde van de daad was KM zeventien jaar oud. Hij zegt ook zelf een filmpje te hebben verspreid waarop de stoeipartij te zien is. Ook dit is sinds enkele jaren verboden in Suriname. Volgens KM treft de twee andere rappers geen schuld. Toch werd het verzoek voor hun voorlopige invrijheidstelling afgewezen.

De rechter-commissaris zegt niet overtuigd te zijn van hun onschuld. Het meisje waar het om ging, heeft eerder gezegd dat ze er alle drie bij waren en ook hadden meegedaan. Ook getuigen beweren tegen de ontkenning in van ‘Frenna’ en ‘Priceless’. Advocaat Humphrey Schurman zegt tegenover de Ware Tijd dat hij zal wijzen op de jeugdige leeftijd ten tijde van de daad. Er zijn meerdere pleitpunten, maar daar wil Schurman niet op ingaan om strategische redenen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Moeilijk tori man , wie moet men hier dan geloven ???
  In ieder geval er heeft iets plaats gevonden daar in sweet Sranang, dat je pas 17 jaar bent wil je niet zeggen, dat je er onderuit komt ! Djoekoe psa dapé ; als je kan sexxen dan moet je ook de consequentie aanvaarden punt uit !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Moeilijk tori daar in Sranang man, wie moet men nu geloven ? In ieder geval er is sex plaats gevonden, wie er alle maal bij betrokken was weet ik niet.
  Het feit dat de( vermeende dader ) ontkent, wordt het ook moeilijk om te bewijzen wie er allemaal mee deden die dag.
  Eén ding weet ik zeker; djoekoe psa dapé na sweet Sranang, ik zou alle 4 in het gevang stoppen als ik de rechter zou zijn.Ik zou het meisje ook stevig aan de tand voelen ; want zei is in mijn ogen niet helemaal betrouwbaar in haar getuigenis. ( verklaring )

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. JZwartmans
  Moeilijk tori daar in Sranang man, wie moet men nu geloven ? In ieder geval er is sex plaats gevonden, wie er alle maal bij betrokken was weet ik niet.
  Het feit dat de( vermeende dader ) ontkent, wordt het ook moeilijk om te bewijzen wie er allemaal mee deden die dag.
  Eén ding weet ik zeker; djoekoe psa dapé na sweet Sranang, ik zou alle 4 in het gevang stoppen als ik de rechter zou zijn.Ik zou het meisje ook stevig aan de tand voelen ; want zei is in mijn ogen niet helemaal betrouwbaar in haar getuigenis. ( verklaring )

  Sari tori

  Jacko

  ===========================================

  Zo moeilijk is het niet, het staat op tape ! Opsluiten die gasten. Het zijn allemaal pedofielen.


  Maak melding
 4. Weet u niet dat onrechtvaardige mensen geen deel zullen hebben aan het Koninkrijk van GOD? Verlaat GODSWEG Niet! Mensen die Vrije sex voorstaan, afgoden dienen, overspel plegen of homoseksuele en pedofiele praktijken inlaten, blijven buiten het Koninkrijk van GOD, Dat geldt ook voor dieven, gierigaards, dronkaards, roddelaars en oplichters 1Corinthiërs 6 : 9 – 10 …… Maar als u moeite heb om de zonde het hoofd te bieden, moet u niet zeggen dat GOD u in verleiding brengt, GOD heeft nooit de neiging iets slechts te doen en HIJ brengt niemand in verleiding. Het zijn uw eigen slechte verlangens die u in verleiding brengen, Jacobus 1 : 13 – 14 , Shalom .


  Maak melding
 5. Na ding “lover-boy’s” van Den Haag !! Ze vernietigen het leven van onschuldige jonge meisjes; ze dachten een netwerk hier in Parbo op te zetten; reclame met hun film !!
  J/P laat je niet misleiden, van min J/P hebben jullie alle steun in deze !!
  Wat de Rechters betreft: ze zijn onafhankelijk, maar moeten het hebben van een goed onderzoek en proces verbaal !!

  Suriname moet geen Sodom en Gomora worden !!!!


  Maak melding
 6. Castreren die hap, dat zei Min van Juspol of dood schieten dat zegt Min van Onderwijs. dit moet een waarschuwing zijn voor de sex toeristen ook voor de pedofiele inwoners van SU


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES