dinsdag, februari 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameSranan Famirie Voordeelpas Krasnapolsky en Bergendal

Sranan Famirie Voordeelpas Krasnapolsky en Bergendal

-

Does Travel & Cadushi Tours

Hotel Krasnapolsky en Bergendal hebben onlangs een speciale ‘Sranan Famirie Voordeelpas’ voor personen van Surinaamse afkomst geïntroduceerd. Met de voordeelpas krijgt men kortingen tot wel 25% en andere privileges bij zowel het meest centraal gelegen hotel van Paramaribo – Hotel Krasnapolsky – als bij het meest comfortabele resort in het binnenland van Suriname; Bergendal Resort.

Sranan Famirie Voordeelpas
Iedereen die formeel kan aantonen dat hij of zij van Surinaamse afkomst is kan voor € 5,- een voordeelpas aanschaffen. Gegadigden kunnen zich zowel op de Vakantie Beurs in Utrecht als per via de website registreren. Met de Voordeelpas ontvangt de pashouder korting van minimaal 5% op services van Hotel Krasnapolsky en Bergendal Resort, respectievelijk hét Cityhotel van Suriname en het meest complete resort in het binnenland van Suriname. In bepaalde periodes geniet men tot wel 25% korting op geselecteerde producten en diensten.

Overige voordelen zijn als eerste op de hoogte zijn van aanbiedingen en de jaarlijkse loterij waarbij pashouders een optie op een kamer tijdens oudjaar kunnen winnen. Elk jaar is Hotel Krasnapolsky op 31 december the place to be van Suriname om het eind van het jaar te vieren met de pagara estafette en een uitbundige streetparty aan de Domineestraat. Zij die een kamer weten te bemachtigen voor deze dag maken dit festijn op een bijzondere wijze mee.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
  1. @Sabaku,

    In de voorwaarden zal wel staan dat het bedrijf ten allen tijde het recht heeft de actie te stoppen.
    Dus als ze teveel moeten missen aan inkomsten hierdoor, is het over en voorbij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES