vr 20 okt 2017 10:19
post thumbnail

Touch of Jazz Awards uitgereikt

0

Denise Jannah (l) zingt op een deuntje van fluitist Ronald Snijders (r). Ze hebben dinsdag allebei, samen met Erik Ritfeld, de Touch of Jazz Award ontvangen in Suriname. Jannah is uitgeroepen tot Most Creative Artist 2016, Snijders kreeg de onderscheiding voor Best Song & CD 2016, terwijl Ritfeld de arward kreeg voor Best Song – New Generation 2016.

De Touch of Jazz Award is een initiatief van de programmamaker Jean Durham (violist), die vanaf 1975 het radioprogramma Touch of Jazz presenteert op de radio (ABC). De onderscheiding is gesponsord door het Carlo Jadnanansing Fonds. De awards werden in Suriname uitgereikt door cultuurdirecteur Stanley Sidoel.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
0Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com