vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTouch of Jazz Awards uitgereikt

Touch of Jazz Awards uitgereikt

-

Does Travel - naar Suriname

Denise Jannah (l) zingt op een deuntje van fluitist Ronald Snijders (r). Ze hebben dinsdag allebei, samen met Erik Ritfeld, de Touch of Jazz Award ontvangen in Suriname. Jannah is uitgeroepen tot Most Creative Artist 2016, Snijders kreeg de onderscheiding voor Best Song & CD 2016, terwijl Ritfeld de arward kreeg voor Best Song – New Generation 2016.

De Touch of Jazz Award is een initiatief van de programmamaker Jean Durham (violist), die vanaf 1975 het radioprogramma Touch of Jazz presenteert op de radio (ABC). De onderscheiding is gesponsord door het Carlo Jadnanansing Fonds. De awards werden in Suriname uitgereikt door cultuurdirecteur Stanley Sidoel.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES