vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentOphef om 'Suriname diss' van rapper Lil' Kleine

Ophef om ‘Suriname diss’ van rapper Lil’ Kleine

-

Does Travel - naar Suriname

Er is de afgelopen dagen heel veel ophef geweest over de Nederlandse rapper Lil’ Kleine. Het begon allemaal met een video van de artiest waarin hij volgens sommigen Suriname zou hebben ‘gedist’. In de video zegt de 22-jarige Lil’ Kleine tijdens een optreden op Curaçao: “…Suriname, ik wou daar niet zijn, ik wou zo snel mogelijk weg. Ik wou zo snel mogelijk terug naar Curaçao. Drie van onze vrienden zijn nog steeds in Suriname om bepaalde omstandigheden…” En dat zette kwaad bloed bij veel Surinamers.

Een van deze boze mensen is de Rotterdamse rapper U-Niq. Hij plaatste een post op Facebook waarin hij flink uithaalde naar Lil’ Kleine. Ook dreigde hij zijn carrière te vernietigen als hij zo doorgaat en eiste excuses binnen 48 uur “anders belooft het nog een lastige situatie te worden” aldus U-Noq. Ook schreef U-Niq een zogenaamde ‘disstrack‘ waarin hij Lil’ Kleine de mond snoert.

Lil’ Kleine, die samen met Ronnie Flex bekend is van de hitsong Drank & Drugs, heeft inmiddels via Twitter gereageerd. Hij vindt het heel jammer dat zijn uitspraken verkeerd zijn geïnterpreteerd. “Ik hou van Suriname, maar keek enorm uit naar dat feest op Cura!” en “Iedereen moet weten dat ik super veel van Suriname hou en je niet alles zo letterlijk moet nemen” liet hij weten via zijn Twitter account.(FOTO: Lil’ Kleine(LINKS) samen met Ronnie Flex vorig jaar in Suriname)

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Dit lijkt wel nep nieuws, hoe kan je boos worden omdat iemand zegt liever in het ene land te zijn dan in het andere? Persoonlijk ben ik liever in Suriname dan op Curaçao, maar als Lil’ Kleine het anders ziet, wens ik hem veel geluk in het land van de cactussen. De mensen die boos zijn op Lil’ Kleine lijken wel bepaalde forumleden hier op WKN, die worden ook boos wanneer je als Surinamer zegt dat je liever in Suriname woont dan in Nederland. Die, in Nederland (steuntrekkende?) gekken, willen je dan ook meteen vermoorden. Lil Kleine heeft het recht meer van Curaçao te houden dan van Suriname, hij hoeft niemand zijn verontschuldigingen aan te bieden.


  Maak melding
 2. “Er is de afgelopen dagen heel veel ophef geweest over de Nederlandse rapper Lil’ Kleine.”.

  Misschien leef ik in de rimboe, maar ik heb er niks van gemerkt.


  Maak melding
 3. Koos,

  Gelukkig ben je geen rechter.

  Er is maar één jongen die heeft toegegeven seks met het meisje te hebben gehad. Hij was toen 17 jaar en dacht dat de dame ouder was. De overigen hadden er niets mee te maken, maar zitten toch vast? Fa kan.

  Het meisje heeft tevens verklaart dat er van dwang geen sprake was.

  Maar toch vastzetten, omdat men eigen fouten niet wil inzien. Pakte men de corrupte politici maar net zo hard aan…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES