vr 20 okt 2017 05:07
post thumbnail

[FOTO’S] Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht

5

Vandaag start in Utrecht de Vakantiebeurs 2017. Ook Suriname is aanwezig op deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs. Twintig Surinaamse bedrijven die actief zijn in de toerisme sector presenteren hun diensten aan het Nederlands publiek. Suriname is te vinden in Hal 4 van de Vakantiebeurs. Hieronder enkele foto’s van de traditionele vakdag, die dinsdag uitsluitend toegankelijk was voor reisprofessionals en de media:

<- klik hier om te reageren op dit bericht
55 Reacties | Plaats Reactie

 1. Gaan ze ook melden aan de toeristen dat ze rekening moeten houden met de wisselplicht die binnenkort wordt ingevoerd.

  woensdag 11 januari 2017 om 08:00 uur.
 2. @ Brid

  Dat hoeven ze niet te zeggen ; als men de media volgt en begrijpt dan zal men dat weten !! Het enigste wat ik me aan erger is dit, als je naar het binnenland is het heel duur in SU.
  Dat vind ik tot op heden heel jammer, maar de rest is oké.

  sari tori

  Jacko

  woensdag 11 januari 2017 om 10:54 uur.
 3. Ben benieuwd baja, de zoveelste luchtkasteel.
  Eerst moeten ze su veilig maken en vervolgens socialer. Trouwens , boefdraad is spoorloos is hij misschien vertrokken met de noorderzon met geld uitDUBAI! A Tori au spang booiiiii.

  donderdag 12 januari 2017 om 07:31 uur.
 4. De mensen moeten ook worden voorgehouden dat Suriname onveilig is en dat ze daarmee rekening moeten houden.Berovingen is iets allerdaags,Het is zover in
  Suriname dat men word geadviseerd wat geld apart te houden
  om berovers niet boos te maken bij een eventuele beroving.
  Kan je nagaan,

  vrijdag 13 januari 2017 om 00:11 uur.
 5. Suriname zal heel wat moeten doen om een vakantie land te worden. Paramaribo verpouwpert. De binnenlanden zijn prachtig, maar veel te duur in verhouding voor wat je er voor krijgt. Kan veel landen noemen waar de prijs verhouding vele male beter is. En zeker niet minder mooi.

  zondag 22 januari 2017 om 14:51 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com