[FOTO’S] Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht

5

Vandaag start in Utrecht de Vakantiebeurs 2017. Ook Suriname is aanwezig op deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs. Twintig Surinaamse bedrijven die actief zijn in de toerisme sector presenteren hun diensten aan het Nederlands publiek. Suriname is te vinden in Hal 4 van de Vakantiebeurs. Hieronder enkele foto’s van de traditionele vakdag, die dinsdag uitsluitend toegankelijk was voor reisprofessionals en de media:

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Gaan ze ook melden aan de toeristen dat ze rekening moeten houden met de wisselplicht die binnenkort wordt ingevoerd.

 2. @ Brid

  Dat hoeven ze niet te zeggen ; als men de media volgt en begrijpt dan zal men dat weten !! Het enigste wat ik me aan erger is dit, als je naar het binnenland is het heel duur in SU.
  Dat vind ik tot op heden heel jammer, maar de rest is oké.

  sari tori

  Jacko

 3. Ben benieuwd baja, de zoveelste luchtkasteel.
  Eerst moeten ze su veilig maken en vervolgens socialer. Trouwens , boefdraad is spoorloos is hij misschien vertrokken met de noorderzon met geld uitDUBAI! A Tori au spang booiiiii.

 4. De mensen moeten ook worden voorgehouden dat Suriname onveilig is en dat ze daarmee rekening moeten houden.Berovingen is iets allerdaags,Het is zover in
  Suriname dat men word geadviseerd wat geld apart te houden
  om berovers niet boos te maken bij een eventuele beroving.
  Kan je nagaan,

 5. Suriname zal heel wat moeten doen om een vakantie land te worden. Paramaribo verpouwpert. De binnenlanden zijn prachtig, maar veel te duur in verhouding voor wat je er voor krijgt. Kan veel landen noemen waar de prijs verhouding vele male beter is. En zeker niet minder mooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.