zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit Nederland Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht

[FOTO’S] Suriname op de Vakantiebeurs in Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

Vandaag start in Utrecht de Vakantiebeurs 2017. Ook Suriname is aanwezig op deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs. Twintig Surinaamse bedrijven die actief zijn in de toerisme sector presenteren hun diensten aan het Nederlands publiek. Suriname is te vinden in Hal 4 van de Vakantiebeurs. Hieronder enkele foto’s van de traditionele vakdag, die dinsdag uitsluitend toegankelijk was voor reisprofessionals en de media:

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. @ Brid

  Dat hoeven ze niet te zeggen ; als men de media volgt en begrijpt dan zal men dat weten !! Het enigste wat ik me aan erger is dit, als je naar het binnenland is het heel duur in SU.
  Dat vind ik tot op heden heel jammer, maar de rest is oké.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Ben benieuwd baja, de zoveelste luchtkasteel.
  Eerst moeten ze su veilig maken en vervolgens socialer. Trouwens , boefdraad is spoorloos is hij misschien vertrokken met de noorderzon met geld uitDUBAI! A Tori au spang booiiiii.


  Maak melding
 3. De mensen moeten ook worden voorgehouden dat Suriname onveilig is en dat ze daarmee rekening moeten houden.Berovingen is iets allerdaags,Het is zover in
  Suriname dat men word geadviseerd wat geld apart te houden
  om berovers niet boos te maken bij een eventuele beroving.
  Kan je nagaan,


  Maak melding
 4. Suriname zal heel wat moeten doen om een vakantie land te worden. Paramaribo verpouwpert. De binnenlanden zijn prachtig, maar veel te duur in verhouding voor wat je er voor krijgt. Kan veel landen noemen waar de prijs verhouding vele male beter is. En zeker niet minder mooi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES