vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit NederlandWeer actie SLM i.v.m. Vakantiebeurs Utrecht

Weer actie SLM i.v.m. Vakantiebeurs Utrecht

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft ook dit jaar weer haar speciale beursactie in verband met de Vakantiebeurs in Utrecht. Deze unieke beursaanbieding voor de route Amsterdam-Paramaribo wordt alleen aangeboden op de beurs en houdt in: 3 tickets halen, 2 betalen.

“Super voordelig met SLM naar Suriname. 4 x per week Amsterdam – Paramaribo. Profiteer weer van onze unieke beursaanbieding. Er is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar. Dus reageer snel. Kom naar de stand en informeer naar beschikbaarheid, reisperiode en voorwaarden” aldus het bedrijf in een advertentie.

Surinam Airways heeft een eigen stand in hal 4 op de vakantiebeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht, die wordt gehouden van woensdag 11 januari t/m zondag 15 januari 2017.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

33 REACTIES
 1. Daar gaat het onderwerp niet over.
  Begrijpend lezen is voor sommigen lastig.
  Het gaat erom dat je nu drie kunt halen en voor maar twee betalen.
  Dus flopdrop vraag iemand voortaan wat er staat .
  Jij lijkt even dom al de mensen van redactie wkn.
  Hersenloze inbicilen .
  Reacties worden niet geplaatst machtsvertoon


  Maak melding
 2. @ Michael.

  Dit heeft te maken met het monopolie, en wat het personeel betreft ; niet allemaal zijn onbeschoft ! Wat het service betreft het kan beter ach ja, we kunnen helaas niet alles hebben he ?

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 3. Sorry hoor maar de slm promoot zich maar als er een vertaging is is er niemand van de slm te bekenen. Kol je wordt van de hak naar de tak gestuurd . Je ziet namelijk ook geen personeel van de slm omdat de KLM de afhandeling doet. En trouwens je moet maar eens zien hoeveel mensen v oorlog Chinezen o p doorvlucht naar suriname.


  Maak melding
 4. Ik denk niet dat cabinepersoneel geronseld wordt op onbeschoftheid. Kan ook zijn dat sommige passagiers erg ongemanierd en vrijpostig zijn. Cabinepersoneel hoeft ook niet alles te pikken.


  Maak melding
 5. Voor degenen die zich hadden verheugd op de concurrerende tarieven van TUI/SLM, jullie komen er weer bekaaid van af. Een tarief van EUR 500 in het laagseizoen is absoluut niet concurrerend en probeer eens via de site van TUI een boeking te doen voor het hoogseizoen, dan schrik je je een hoedje.
  Ik hou het vooralsnog op de oude en vertrouwde KLM op de route Ams – Prb v.v. en neem hun arrogantie op de koop toe.


  Maak melding
 6. De vraag is of dit ook geldt voor de business class.
  Heb reeds tientallen jaren geen gebruik gemaakt van de SLM maar het zou weleens kunnen. Alleen zie ik het niet zitten om daar vakantie te houden. Want wat is daar vakantie houden?
  Kost heel veel euro’s en wat is de prijs – kwaliteitsverhouding?
  Voor het laatst in juni 2015 geweest wegens familie omstandigheden. Voorlopig dus even op hold tenzij het MOET maar dan maar met de KLM. Want TUI fuck de prijs is het niet maar dat je zoveel neertelt en ook nog voor je koffer moet betalen en je eten en drinken dat is wel teveel van het goede.


  Maak melding
 7. Als je voor niks naar Suriname wilt reizen, kun je een paar boomstammen bij elkaar binden, een vlot maken en op zee afdrijven. Wie weet, kom je gezond en wel aan land aan in Suriname. Gratis en voor niks.


  Maak melding
 8. Rampie, jij hebt helemaal niet het recht om Michael Flopson voor dom uit te maken, de SLM wordt besproken in het artikel, hij mag dus de service en het personeel van dit bedrijf bespreken.

  Onbeschoftheid heb ik niet ervaren bij de SLM, slechte service wel, b.v. toen het vliegtuig eens moest uitwijken naar Frans Guyana.

  En Rampie, omdat jij anderen voor dom uitmaakt; hoe kan het niet plaatsen van een reactie machtsvertoon zijn, het wordt immers niet getoond, het is hooguit machtsmisbruik. Rampie, voortaan moet jij minder snel anderen voor dom uitmaken, want zelf ben jij ook niet zo slim.


  Maak melding
 9. Off topic.

  Ik lees wel vaak goede dingen over Suriname op andere Surinaamse nieuwssites maar die mis ik wel vaak hier.

  Voorbeeld 1. Suriname heeft de afgelopen 2 jaar 200.000 ton rijst geëxporteerd. Naast Nederland wordt er momenteel ook geëxporteerd naar Portugal en de vraag naar Surinaamse rijst wordt almaar groter.

  Voorbeeld 2.
  Om de export van vlees, groente en fruit te stimuleren wordt er dit jaar keuringslaboratoria opgezet. Het geld voor het opzetten is al beschikbaar.

  Ik zou een waslijst kunnen posten. Dus naast de zaken die minder goed gaan, zijn er aardig wat goede ontwikkelingen.

  Peace out,

  Kwamma ( de Saamakka)


  Maak melding
 10. Sorry ik vliegen met dit arrogante luchthoeren. Ja een keer gevlogen. Op 2 nov 1975. Eerste vlucht slm van schiphol naar paramaribo. Daarna nooit meer. De arrogantie en hoogmoed, daar is niets aan veranderd als ik de verhalen hoor..
  Dus stop je actie in je achterbla bla bla.
  Ik betaal duur en meer maar geniet van mijn vlucht bij de kaaskoppen.

  Tjee


  Maak melding
 11. @ pedro
  Zielige Surinamer,jou reactie weerhoudt ons niet om met de SLM te vliegen. Wat interesseert het ons als jij met de SLM vliegt of niet.
  Je hebt van die mensen die klagen over personeel,terwijl zij,juist hoogmoedig doen omdat ze in “OLLAND” wonen. En dan maar schelden op alles wat Surinaams is.


  Maak melding
 12. Zelf heb ik enkele keren met de SLM naar Suriname gevlogen. Van de onbeschoftheid van het personeel, waar op dit forum regelmatig gewag wordt gemaakt, heb ik niets gemerkt. Wellicht heeft het te maken met de eigen houding van passagiers t.o.v het cabinepersoneel. Sommigen denken kennelijk dat ze met voetvegen te maken hebben.
  Soldier zou wat dat betreft weleens gelijk kunnen hebben.


  Maak melding
 13. Steen en Been klagers,
  Ik heb vaak gevlogen met KLM en SLM, in principe niks mis met de vlegmaatschappijen !
  Wel met Surinamers die zich(gratis) rot-bedrinken !!! en dan brallend anderen storen !! Of ze schreeuwen “angrie-e-kiieri-mie” !!, en lopen steeds op en neer en gaan bij de WC bij het gangpad staan !!
  Bediening is normaal, wel ……schofterig door SLM personeel aan de bali op Zanderij !!!!! Zelf een toegekende stoelnummer op je ticket, thuis op de computer, wordt je rustig gezegd dat die stoel aan een ander is vergeven;Als je op je streepjes staat dan smijt men je paspoort over de balie naar je toe !!
  Als je geen zuiplap bent dan zijn KLM en SLM allebei goed !


  Maak melding
 14. Van onbeschofheid is me nooit opgevallen door het cabine personeel het zal wel aan degene zelf liggen dat arrogante gedoe denken dat ze uit holland komen dat ze meer en beter zijn hun eigen landgenoten neer halen dom dom


  Maak melding
 15. Ik heb met klm gevlogen vanwege het feit dat ik zondag terug moest zijn om maandag weer te gaan werken. Heb nu na gestopt te zijn met werken met de slm gevlogen en het zal wel aan mij liggen, maar perfect de hulp en bediening. Ik denk dat het vaak aan de passagier mankeert die klaagt en hoe men zich af en toe gedraagt…..schandelijk en dat zowel in het klm- als slm toestel.


  Maak melding
 16. Slm
  Tui fly gaat vliegen maar ze vliegen een keer met dreamliner, ook al boek je bij hun kan zijn dat je in de Slm kist vliegt tui fly vliegt een met dreamliner en Slm 4 keren met zijn eigen kist!
  Passagiers lokken! !!!


  Maak melding
 17. Ja, dat hele gebeuren met TUI is om ons te misleiden. Willen we voor altijd lage tarieven, dan moeten we het heft in eigen handen nemen. Sluit je aan bij de fb groep “”minder betalen voor een vlucht naar Suriname ” Ruim 11000 mensen zijn jullie voorgegaan.


  Maak melding
 18. @Harm
  “Ben een echte bakra , slm niets op aan te merken.”

  Vind je het gek; ze schijten nog steeds in hun broek als ze een blanke meester voor zich hebben. En wat hun landgenoten betreft, schijten ze het liefst nog de kop vol.
  Zie hier maar op deze forum.


  Maak melding
 19. @ AJ,

  Gelijk heb je; ik heb het gedrag van onze Surinamers gezien !!

  Ze lonken steeds naar de stewardessen zoals de “de bende van SFB ” met sur.KIm Kardiashian.


  Maak melding
 20. @ starfly,

  Ik ben het helemaal met je eens, het land is na 1975 getransformeerd tot een afrikaans land !!!.
  Iedereen wist dat na 1975 het een zooitje zou worden, zelf mensen die voor de onafhankelijkheid waren zijn gevlucht richting noordzee.


  Maak melding
 21. Sommige land genoten praten heel heftig over hun moederland waar ze vandaan komen en dekans en geluk hebben gegekregen om kennis temaken met een ander land waaronder Nederland en nu wat als jullie daar niet konden zouden zo denken en praten .vergeet niet we zijn gast in een andere land . Niets is goed alles is slecht sommige gaan zover om bepaalde rassen neer tehalen .kijk ook hier naar lees eerst dan antwoord geven .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES