dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentIn Suriname aangehouden SFB-leden niet voorlopig vrij

In Suriname aangehouden SFB-leden niet voorlopig vrij

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 jan – De in Suriname aangehouden leden Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) van Strictly Family Business, SFB, blijven aangehouden. Dit heeft de rechter-commissaris beslist. Er was een sprankje hoop voor het duo.

Advocaat Humphrey Schurman had gezinspeeld op voorlopige invijheidstelling. Dit nadat hij en mede-advocaat van de drie een verzoek tot voorlopige invrijheidstelling hadden ingediend bij de rechter-commissaris. “Ons verzoek is afgewezen”, zegt een teleurgestelde mr. Schurman tegenover de Ware Tijd. De gronden waarop is afgewezen, zijn nog niet duidelijk.

Frenna en Pricesless werden in december aangehouden, samen met medelid KM (Kaene Marica). Ze worden verdacht van onder meer verkrachting, seks met een minderjarige, ontuchtige handelingen en verfilming en verspreiding van de videobeelden. KM heeft toegegeven dat hij seks heeft gehad met het meisje en heeft gefilmd. Volgens KM waren de twee anderen niet betrokken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Triest ,heel triest
  Hopelijk dat ze die kinder verkrachters ook zo hard zullen aan pakken .
  Deze jongens zijn geen verkrachters .
  Dat meisje zegt dat ze zelf heeft meegedaan Suriname is belachlijk bezig na .


  Maak melding
 2. Iedereen weet dat je met je poten van minderjarigen af moet blijven of ze nu wel of niet toestemmen voor een nummertje, en dan gaan deze popie jopies een filmpje op de social media plaatsen ook, net of de wetten niet voor hun gelden, gewoon bestraffen met de straf die hiervoor geldt.


  Maak melding
 3. Prima, heren Rechters !!!
  Het is toch belachelijk dat de ouders, wederzijds, dit “beesten gedrag” goed praten !! Wat een voorbeeld naar
  jeugdige scholieren toe !!! Ouders krijgen slapeloze nachten van. Hier baten geen “zand erover”!! Alleen Santo Boma !

  De Surinaamse Kim Kardishian, dacht met tonen van haar grote “ezelinnen achterwerk “op de foto in de krant, een goede reclame te maken bij de mannen !!.

  En wederzijdse pappie en mammie praten het allemaal goed;alsof we in Tailand zijn waar de “witte Nederlanders” bij bosjes naar toe gaan omwille van dit soort praktijken met minderjarigen !!

  En nu nog, de pedofilen die opgepakt zijn.
  Min.Silos, een riem onder je hart !!!


  Maak melding
 4. KM toen ook nog minderjarig (17jr) maakte de opname en plaatste de sextape online.

  Hij was zelf ook nog minderjarig/ onvolwassen. Alhoewel ik mij haast te zeggen hij deed wel mee met volwassen aktiviteiten.

  Mijn punt is wie beschermt hem????
  Zal er net zo zwaar aan getild worden? Mevr justitia blijf consequent.
  Zelfde gevoelens die u voor ht slachtoffer heeft verdiend KM ook
  Notabene heeft u de reakties van het slachtoffer gehoord?? Alleen maar koe-gaten (kao-olo). Ze heeft hulp nodig en haar huidige partner is ook strafbaar bezig aangezien zij nu nog geen 18jr oud is en reeds samenwoont

  Wann grijpt u daar in mevr Justitia??

  Bijvoorbaat dank!!!!!


  Maak melding
 5. Beste Johan,Helemaal mee eens!aan de reactie’s te zien hoop ik niet deze mee praters zelf kind(eren) hebben.mvr.Silos dankjewel dat u er bent!

  Ps,Dit z’n typisch de ouder (s) die het goed keuren als hun dochter op 17 jarige leeftijd zwanger raakt……

  Zucht!!! Ik erger mijn kapot aan de mens anno nu.


  Maak melding
 6. Die gaan voorlopig niet vrijkomen snap niet dat er mensen zijn die het goed praten ze zijn “mans” genoeg om het te filmen en op internet te zetten dan moete ze ook mans zijn om die straf uit te zitten en mocht het toch zijn dat ze eerder vrij komen dat is het door corruptie want dat staat ook best hoog in Suriname dus het zou me ene kant niet verbazen dat ze alsnog vrij gaan komen
  Of die meid nou ermee akkoord ging of niet het blijft strafbaar


  Maak melding
 7. Ik ben zelf een kind van de rekening ben nu 62 maar vergeten doe je het niet nooit doodstraf.mijn leven is ook kapot telaties lopen stuk. Dat meisje is voor haar leven getekend.


  Maak melding
 8. De normen en waarden staan vandaag de dag “heel hoog” NIET DUS.
  Het begint van huis uit, tuurlijk ben je als puber nieuwsgierig maar als jou als jonge opkomende vrouw in deze maatschappij van social media en niets meer taboe is jou de waarde van jezelf niet word aangeleerd, zal je jezelf ook niet waarderen. Ook al was het GOD zelf moet je weten dat je ge-exposed kan worden, wat er ook word beloofd of tegen je gezegd word. beide parijen hebben schuld.


  Maak melding
 9. Dit is gewoon ordinaire je macht misbruiken. Ga echt boeven en pedofielen vangen er zitten genoeg in dna. Zo mogelijk ook Rob G,Parbo en hun zusje Damsco.


  Maak melding
 10. Ze moeten die gasten vrij laten!! Dat meisje was 15 en stemde zelf toe ok sex te hebben met km! Die rechter moet ophouden met die onzin dit is niet echt een strafbare feit genoeg meids in Suriname die op jonge leeftijd sex hebben gehad met jongens van die leeftijd en nog zijn ze niet veroordeeld als verkrachter! Ennuhh die gasten zijn dom dat ze t hadden gefilmd! De rechter kan dan net zo goed gaan naar die Surinaamse bandleden die kaboela bandjes oudere mannen die met kleine meisjes sex hebben en zelfs aan recycle deden en wie weet nog steeds doen.Die meisjes brenoen dat ding zelf ook voor die mannen en als ze gefilmd worden dan vinden ze zichzelf geweldig denkende dat ze een porno move aan t maken zijn. De rechter moet Frenna, Priceless en KM vrij laten en terug sturen naar NL!


  Maak melding
 11. Ik vind het verontrustend dat de rechtspraak geen grond kan of wil geven, om drie jongemannen vast te houden.

  Dat maakt de Surinaamse rechtspraak belachelijk. Ze doen dat helemaal zelf…


  Maak melding
 12. @Frank

  Uiteraard wil iedereen een mening geven over besluit van de Rechter-Commissaris, over al dan niet voorlopig vrijlaten van de drie leden van SFB.

  In deze strafprocedure toetst de RC de rechtmatigheid van de bewaring van de verdachten en geeft met redenen en onderbouwing weer, waarom niet tot vrijlating over wordt gegaan.

  De verdediging van de verdachten kan tegen deze uitspraak /toetsing beroep aantekenen.

  Zo is de formele gang van zaken.

  Zonder het STRAFRECHTDOSSIER te kennen, kan door derden, weinig gezegd worden over de toetsing van al de strafrechtelijke feiten/bewijzen/omstandigheden door de RC.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES