Info- en trainingssessie Jeugd Parlement

10

Kandidaten voor de verkiezing voor het lidmaatschap van het Nationaal Jeugd Parlement (NJP) in Suriname zaterdag tijdens een info- en trainingssessie in hotel Stardust. De verkiezingsorganisatie hoopt op een vlot verloop van de ondertussen losgebroken campagne op weg naar de verkiezing op 8 februari. Het NJP maakt deel uit van het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) en wordt door of namens de President van de Republiek Suriname geïnstalleerd. Het orgaan heeft een zittingsperiode van 3 jaar.

10 REACTIES

 1. De jong volwassenen zijn mede verantwoordelijk voor de verkeerde keuze.
  Leren jullie je lessen goed !!
  Bouterse en de NDP zorgen voor achteruitgang, schade en schande.
  Laten jullie je niet leiden door oplichters en criminelen !!


  Maak melding

 2. Wat heeft tot nu toe het jeugdparlement betekent? Zogenaamd problemen waarmee de Surinaamse jeugd worsteld helpen verzachten of indien mogelijk verhelpen, en daar zit nu juist het probleem, want hebben de middelen niet,en zijn een roepende in de woestijn waarnaar totaal niet geluisterd wordt,maar zijn zo naief te denken dat ze ook inspraak hebben, het zijn allemaal gelukszoekers, die hopen via het jeugdparlement in de Dna terecht te kunnen komen,netals die opa Bouva en die Kafour, die ook niet functioneren.en weten wanneer dat doel bereikt is, hun leven verzekerd is van een goed inkomen,en nooit meer hoeven te werken.


  Maak melding

 3. Wel, wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Als deze jonge mensen bewust en zonder invloed van wie dan ook hun idealen tot volwassenheid vasthouden , dan zie ik het wel zitten. Maar het gevaar ligt op de loer, want! Zodra de oom en tante;s met hun vastgeroeste ideeen gaan bemoeien wordt het dweilen met de kraan open. Zo gaat dat jammer genoeg meestal wel.


  Maak melding

 4. We hebben genoeg van een lijder als bouta.Please wij willen geen duplicaten van zijn soort.
  Opdoeken deze show het helpt niemand en is juist niet voor land en volk.


  Maak melding

 5. Ik vraag me af naar welke Surinaamse politici deze jeugdige mensen opkijken. Zal toch niet Bouta zijn naar wie ze opkijken? Of Boefdraad? Of Brunswijk? Of Careltje Breedveld?


  Maak melding

 6. Deze activiteiten zijn toch ZEER GESLAAGD ??

  De voormalige jeugd-parlementarier (thans vice voorzitter DNA) heeft dat toch BEWEZEN, hij heeft luidkeels in het OPENBAAR geroepen en het volk medegedeeld dat
  hij als parlementarier :

  “DE RECHTERS GAAT STOPPEN !! ”

  PS : ARM Sranan !!!!!!!!!!!!

  RECHTSSTAAT NO DE MORO !!!!!


  Maak melding

 7. Wie de Surinaamse jeugd heeft; heeft, de garantie dat de corruptie gehandhaafd zal blijven tot de eeuwigheid !
  Jong geleerd oud gedaan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.