za 21 okt 2017 03:41
post thumbnail

Gladys Albitrouw op plek 4 van lijst DENK

Begin dit jaar heeft de politieke partij DENK haar kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 gepresenteerd. Een lijst met mensen met wortels uit alle windstreken van de wereld. Door de wol geverfd politiek vernuft en een vernieuwende kijk op de wereld. Op deze lijst is de vierde plaats voor de Surinaams-Nederlandse Gladys Albitrouw.

De 34-jarige Albitrouw heeft als ambtelijk secretaris van DENK in de Tweede Kamer de organisatie van DENK op poten gezet en wil, zoals zij dat ook binnen de organisatie heeft gedaan, de leefwerelden in Nederland dichter bij elkaar brengen.

Onlangs was Gladys Albitrouw, op de foto naast de nummer 1 op de lijst Tunahan Kuzu, te gast bij Radio Stanvaste ter introductie en voor verduidelijking van een aantal van de standpunten van DENK. Luister hier naar een deel van de uitzending:

<- klik hier om te reageren op dit bericht


35 Reacties | Plaats Reactie

 1. Nog zo’n schaamteloze gloryhunter. Ook deze mevr mist respect voor de bestaanden van de armeense genocide, koerden en anders denkenden. Ook zal deze mevr het beleid van Erdogan met hand en tand verdedigen. DENK is een gevaar voor de Nederlandse rechtstaat en democratie. Alleen daarom al moet deze partij verboden worden.

  zondag 8 januari 2017 om 10:21 uur.
 2. Stemmen van mensen uit de Surinaamse of Antilliaanse gemeenschap krijgt Denk niet. Dat was ook de bedoeling met het binnenhalen van Silvana Simons.
  En met Silvana als stemmenlokker zou het ook niet lukken. Denk gaat niet opkomen voor niet Turken. Ze zijn door de PvdA misleidt en nu passen ze dit weer toe op andere groeperingen.
  Dat gaat niet lukken hoor.

  zondag 8 januari 2017 om 12:58 uur.
 3. Opportunity knocks!!!!!
  Het is Publiek geheim dat Turken neerkijken op Surinamers. Dus voormalige Rijksgenoten bedenk u eer u op DENK stemt.

  zondag 8 januari 2017 om 13:33 uur.
 4. Opportunity knocks!!!!!
  Het is Publiek geheim dat Turken neerkijken op Surinamers. Dus voormalige Rijksgenoten bedenk u eer u op DENK stemt.

  zondag 8 januari 2017 om 13:56 uur.
 5. Wie is dat nou weer????

  zondag 8 januari 2017 om 14:20 uur.
 6. @ Koos,

  Waarom moet DENK verboden worden?
  We leven in een democratie, we leven in een land met vrije meningsuiting.
  Is men het niet eens met DENK, dan gewoon niet stemmen op die populistische partij.
  Moet de PVV ook verboden worden?

  zondag 8 januari 2017 om 14:23 uur.
 7. Kijk! Dit is het mooiste van een democratie. Ongeacht opleiding kan je lid worden van een partij, 8 maanden flink geschreeuw in de media tot je een bn’ er ben. Vervolgens daarna een eigen partij oprichten. Dit noem ik dus een slimme zet! Want behalve financieel zeker heb je een CV en kan je tegen betaling in allerlei talk shows eindeloos je irreële onzin uitkammen.Dit heet win-win-situatie.Ben alleen benieuwd hoe de partij van deze dame straks gaat heten, heheheheh

  zondag 8 januari 2017 om 15:01 uur.
 8. Niet stemmen op zulke partijen,ze stellen niets voor.
  Ze gaan allemaal voor eigen belang.
  Deze mevrouw maakt Surinamers belachelijk,ze denken dat ze andere Surinamers kunnen meenemen.

  Mevrouw stem maar op je zelf hoor want niemand heeft jouw nodig!

  zondag 8 januari 2017 om 15:30 uur.
 9. Er moet een andere wind gaan waaien in het Nederlandse politieke krachtenveld. Zowel de VVD en PVDA denken alleen aan de belangen van hun vermogende achterban. Daarnaast heb je de partij van Wilders die alle buitenlanders inclusief Suri’s het land uit wil schoppen. Politieke partijen als DENK en Artikel 1 kunnen het verschil maken.

  Koos, jouw psychotische reacties zijn bij het grote publiek bekend. Het beleid van DENK gaat simpel en alleen om de Nederlandse politiek en niet om de genocide in Armenië of het beleid van Erdogan. Ben je soms je psychofarmaca voor vandaag vergeten?

  zondag 8 januari 2017 om 16:46 uur.
 10. DENK is een verlengstuk van de Turkse regering. Op een uiterst handige manier probeert Erdogan via DENK politieke macht te verwerven in Nederland. Probeer dat ‘ Groninger stadsgek’ RobG maar eens wijs te maken.
  En nee, ik ben niet voor Wilders, en ja, er moet in politiek Nederland het e.e.a. gaan veranderen, maar niet middels Wilders of splintergroeperingen zoals DENK!

  zondag 8 januari 2017 om 17:13 uur.
 11. Hallo Grapjassen,

  De oprichters van denk hebben jaren voor duizenden stemmen van Turken voor de PVDA gezorgd en zij aan zij met de PVDA voor een beter Nederland gestreden..

  vinden jullie het toen niet raar dat deze Turken voor Erdogan zijn. Als Erdogan de poort voor de vluchtelingen openzet zullen jullie anders piepen.

  Denk heeft tenminste een programma en leden dit in tegenstelling tot de PVV

  Nederland is een democratisch land, een land waar iedere partij aan de verkiezing mag meedoen.

  Geen trek in DENK, het staat jullie vrij om voor een andere partij te kiezen.

  Ik ben trots op de Surinamers die bereidt zijn hun krachten aan DENK te geven. Bij andere partijen komen ze immers niet in aanmerking voor Tweede Kamer zetel.

  zondag 8 januari 2017 om 17:24 uur.
 12. @astaman, kan je aan mij en de vele anderen met heldere en concrete bewijzen aantonen dat DENK een verlengstuk is van de Turkse regering? Nee dat kan je niet………..!

  Ik denk eerder dat de Turkse bestuursleden van DENK zich strategisch opstellen m.b.t. de politiek van Erdogan. Het is een spel dat handig gespeeld moet worden. Er moet handig gemanoeuvreerd worden. De Turkse leiders van DENK hebben ook veel familie in Turkije wonen. Mogelijk hebben ze daar in het land ook economische belangen die veilig gesteld moeten worden. Daarnaast moet je er ook rekening mee houden dat zij ook veel belang hebben bij het bereiken van de Turkse doelgroep in Nederland. Zonder deze doelgroep wordt het lastig om met meerdere personen in de Tweede Kamer te komen. Een groot deel van deze doelgroep is zeer Erdogan gezind.Mijn inziens zullen zij zich strategisch moeten opstellen om een groot deel van de doelgroep achter zich te krijgen. Tot zover mijn analyse.

  zondag 8 januari 2017 om 17:43 uur.
 13. Weer een een Surinamer die aandacht vraagt, en wordt gebruikt door Denk. zielige mensen . Wordt lekker adviseur van Bouta, mijn stem gaat lekker naar wilders.. Want als Denk wint gaat niet gebeuren dan wordt Nederland erger dan Turkije en Suriname,Wij Buitenlanders zullen altijd afhankelijk zijn van Nederland, kijk maar naar Suriname . afh van van de chinezen altijd ons hand open houden en bedelen .500.000 inwoners en toch geen stabiliteit. Net zo veel inwoners als provincie Utrecht

  zondag 8 januari 2017 om 18:17 uur.
 14. Jiyani het is overduidelijk dat DENK op de hand van Erdogan ligt. Vragen over de armeense genocide hebben ze ontweken alsmede vragen over hun loyaliteit. Wat heeft dit met de Pvv te maken ? De Pvv is vergeleken met DENK een fatsoenlijke partij.

  @RobG laten we aub niet over jouw geestelijke toestand gaan beginnen. Jouw drs brains hebben ergens in het proces een flinke klap gekregen. Je zwetst al jaren hier onzin uit.

  zondag 8 januari 2017 om 18:50 uur.
 15. Een torkoe en een sranangmang gaan niet door 1 deur en iedereen weet dat. Onder de surinamers zijn er genoeg PVV stemmers. En gelijk hebben ze. Wij gaan ook PVV stemmen.

  zondag 8 januari 2017 om 18:53 uur.
 16. De PVV is GEEN DEMOCRATISCHE PARTIJ , zie enkele van haar racistische voorstellen/opmerkingen ;

  PVV wil een KOPVODTAX, alleen geldend voor moslims !
  (een zogenaamde rassenwet, racistische belastingwet)

  PVV noemt Surinamers DIEREN !!!!

  PVV wil NEDERLANDSE staatsburgers (de Antillianen),
  toevallig gekleurde Nederlanders, DEPORTEREN naar hun THUISLAND !

  Dus mensen, bereid u voor, het racisme en het fascisme zijn STERK IN OPKOMST, zowel in Europa als in Amerika !

  PS : Treft u tijdig maatregelen om uzelf te kunnen beschermen !

  zondag 8 januari 2017 om 19:01 uur.
 17. “RobG
  Er moet een andere wind gaan waaien in het Nederlandse politieke krachtenveld. Zowel de VVD en PVDA denken alleen aan de belangen van hun vermogende achterban. Daarnaast heb je de partij van Wilders die alle buitenlanders inclusief Suri’s het land uit wil schoppen. Politieke partijen als DENK en Artikel 1 kunnen het verschil maken.

  Koos, jouw psychotische reacties zijn bij het grote publiek bekend. Het beleid van DENK gaat simpel en alleen om de Nederlandse politiek en niet om de genocide in Armenië of het beleid van Erdogan. Ben je soms je psychofarmaca voor vandaag vergeten?

  zondag 8 januari 2017 om 16:46 uur.”

  Aldus het stemadvies van de Nationale Debielen Partij afdeling Groningen.

  zondag 8 januari 2017 om 19:17 uur.
 18. Ik ben het volkomen eens met Gladys het is iets wat ik mij al jaren afvraag waarom wij Sur de leeftijd ook niet vanaf je15jaar berekend wofdt dat is een heel goed punt van jouw Gladys ik heb je programma beluisterd en vindt

  zondag 8 januari 2017 om 19:24 uur.
 19. Het is duidelijk dat allochtone kandidaten op de lijsten van Nederlandse politieke partijen door de Nederlandse politieke elite worden gemuilkorfd. Men moet het spel van hen spelen en de allochtone vraagstukken worden vakkundig op de achtergrond geplaatst. Partij politieke belangen en algemene belangen, dus belangen van de witte Nederlandse meerderheid komen bovenaan de agenda staan. Kijk maar wat men in het CDA heeft gedaan met mevrouw Ferrier. Ze werd tijdens grote bijeenkomsten openlijk de mond gesnoerd toen het ging over de samenwerking met de PVV. Het moet duidelijk zijn voor de politiek dat heel veel allochtonen teleurgesteld zijn in de Nederlandse politiek. DENK is niet zomaar ontstaan.

  zondag 8 januari 2017 om 19:24 uur.
 20. Vraag voor RobG(NDP)oebbels) ‘tangconstructie’ even getalsmatig als wouldbe econoom, hoeveel blanke stemmers tegen niet blanke stemmers zijn er in Nederland?

  zondag 8 januari 2017 om 19:41 uur.
 21. Weet je als ze eenmaal in de tweede kamer zijn, zijn ze tegen Suriname.
  De ervaring heeft dat geleerd,ze zijn toch later allemaal weggeschopt?
  Zij verloochenen hun eigen land,lafaard allemaal.
  Pas als ze in de problemen komen dan zoeken ze hun eigen land op.

  zondag 8 januari 2017 om 20:57 uur.
 22. In het begin gaf ik deze partij het voordeel van de twijfel, maar na hun Erdogan support denk ik er anders over.
  Maar het is wel zo dat zij het meest uitgesproken zijn over de discriminatie van alllochtonen op bijv. de arbeidsmarkt. De andere partijen zeggen er bijna niks over. Het is niet belangrijk voor ze.
  Journalisten zijn ook veel brutaler in hun vraagstelling tegen allochtoonse politici. Maar die Kuzu geeft ze wel een grote mond terug. Dat vind ik dan wel goed van hem. De Turken kiezen de aanval, Surineds (m.n. Hindoestanen) zouden in hun schulp kruipen.
  Er is haast geen partij die het waard is om voor te stemmen. Ze zijn allemaal voor meer controle op je privéleven, op je financiën, op je doen en laten. Ze verstikken juist de vrijheden die mensen nu nog hebben.

  zondag 8 januari 2017 om 21:54 uur.
 23. RobG solliciteert klaarblijkelijk naar een plekje bij Denk met zijn pleidooien voor deze partij geleid door 2 turken die Erdogan en zijn beleid uit de wind proberen te houden, net zoals hij Bouterse de NDP uit de wind probeert te houden, gelukkig dat weldenkende mensen dit allemaal wel doorzien

  zondag 8 januari 2017 om 22:06 uur.
 24. RobG@

  je begint aardig in de war te zitten is het niet ,als de pvv aan de macht komt ben jij de eerste die mag remigreren

  zondag 8 januari 2017 om 23:24 uur.
 25. Who cares? Iedereen kijkt op de ander op zijn eigen manier. Dus ik snap niet wat je met jou opmerking wilt bereiken.
  Surinamers kijken ook neer op andere volkeren, but who cares?

  maandag 9 januari 2017 om 00:26 uur.
 26. Jij roept toch niet op tot geweld???

  maandag 9 januari 2017 om 08:25 uur.
 27. Turken zijn zeer nationalistisch ingesteld. Zij zien zichzelf als een superieur ras, voorbestemd om de wereld te regeren. Lange tijd hebben ze het Midden Oosten beheerst, het Ottomaanse rijk. Ook Europa hebben ze geprobeerd te veroveren, maar dat is nooit gelukt.

  De heren van Denk proberen nu middels de politiek macht krijgen. Zij willen de Nederlanders er onder krijgen en de droom van Erdogan dichterbij brengen. Door zo veel mogelijk allochtonen te werven, verzameld in hun haat tegen Nederland en de Nederlanders, proberen ze hun kiezerspotentieel te vergroten.

  Het is een onsympathiek clubje, maar het drukt Nederland wel op de feiten. Turken, Marokkanen, het zijn gewoon buitenlanders met ook een Nederlands paspoort. Wat ze bereiken is wat al die allochtone anti-Nederland activisten bereiken, een groeiend wantrouwen naar “buitenlanders”.

  Het superieure van Turken valt overigens wel mee. Het gemiddelde IQ in Turkije is 89. In Nederland noemt men dat zwakbegaafd.

  maandag 9 januari 2017 om 08:41 uur.
 28. Als er geen enkel ander volk met Surinamers kunnen samenwerken en onderling ook niet. Waar ligt dan het probleem. ????? Ik DENK dat degene die de uitdaging aangaat om samen met andere volken een eenheid te vormen tenminste probeert om daaraan verbetering te brengen.

  maandag 9 januari 2017 om 09:39 uur.
 29. Johan, je brengt me op het idee om mij aan te melden bij DENK. Ik mag Turken wel. In het verleden en het heden heb ik altijd goede contacten onderhouden met diverse Turken. Kijk je moet het zo zien. Er moet samengewerkt worden op basis van wederzijds voordeel.

  maandag 9 januari 2017 om 10:37 uur.
 30. Sommige bekende Surinamers in Nederland misdragen zich zoals Prem Radakisoen en Raiman.
  Prem vind PVDA een prima partij, En Raiman die stem op VVD, Die VVD, en PVDA die hebben een plan gemaakt dat mensen tot hun 67e jaar moet soliciteren.
  volgens mijn gaan de meeste mensen dood op hun 60e jaar, volgens mijn drie kwart,

  maandag 9 januari 2017 om 13:27 uur.
 31. Prem voor hoeveel ben je omgekocht om elke week te vertellen dat PVDA en VVD het heel goed doen.
  Sinds deze kabinet regeerd zijn er 80% daklozen bij gekomen. Deze regering is KIL, Iemand die overspannen is en klaagt worden neergeschoten,

  maandag 9 januari 2017 om 13:35 uur.
 32. De PVV gaat samen met Denk regeren !!!!
  Let op mijn woorden !!!

  maandag 9 januari 2017 om 18:18 uur.
 33. Deze wil ook monie zien, oeng tang loekoe.

  maandag 9 januari 2017 om 22:24 uur.
 34. Pvv is geen fatsoenlijke partij.
  De pvv is een ondemocratische racistische partij. Dat bewijst haar voorzitter en enig lid keer op keer weer. En krijgt wilders zijn zin niet dan gaat deze broekpoeper klagen en zielig doen. In de ogen van deze kleinzielige drammer zijn de rechters dan ineens een stelletje halve garen.
  Als een niet blanke zo’n opmerking zou maken dan moeten ze van wilders opkankeren naar het buitenland.
  Dus meten met twee maten als het hem goed uitkomt.

  donderdag 12 januari 2017 om 06:54 uur.
 35. Nederland discrimineert niet!! Het is bovendien één van de mooist geslaagde democratieën ter wereld. En dat willen we graag zo houden. (Wilders haalt echt de meerderheid niet).
  Iedereen heeft gelijke kansen! Jammer alleen dat er in een veel te korte tijd teveel kansarmen, al dan niet illegaal, zijn binnengekomen. Turken en Marokkanen konden met hun auto zo Europa binnenrijden. De concentraties in de steden werden veel te groot. Dát is het probleem: te veel eigen eilandjes. O.a. de taal leren was geen noodzaak meer. Kun je ook horen aan vele 2e en 3e generatie nieuwkomers.
  Wanneer je echt de wil hebt om te integreren (staat niet gelijk aan je afkomst verloochenen) kun je een goede toekomst hebben.Het is wel erg gemakkelijk om een ander (land) de schuld te geven van je eigen falen.Je gediscrimineerd voelen heb je zelf in de hand. Want nogmaals: Nederland discrimineert niet! (Op een enkele Nederlander na).
  Er zijn meer dan voldoende voorbeelden van geslaagde allochtonen. Kijk naar hen, hoe en waarom zij het wel hebben gemaakt en volg hun voorbeeld.
  Maar wanneer je over de ruggen van je, al dan niet door hun eigen falen, niet geslaagde landgenoten een eigen partij gaat oprichten om zogenaamd voor deze mensen op te komen, ben je weliswaar zelf geslaagd maar toch vooral een politieke narcist. De goede punten in het programma hebben alle andere partijen ook staan, dus geen reden voor een nieuwe partij. Het lijkt er op dat DENK een dubbele agenda heeft en dubbele moraal. Dat bewijst Kuzu en zijn consorten wel. DENK gaat ten onrechte de strijd aan en is willens en wetens bezig een tweedeling in onze maatschappij te veroorzaken.
  Kuzu komt over als een slang want hij spreekt met een gespleten tong: Marokkaanse imans gaven aan dat zij onder druk werden gezet om op DENK te stemmen (Moslims onder elkaar, weet je wel) maar na een “goed gesprek” met DENK werd deze bewering weer schielijk ingetrokken. En er zijn nog meer kwalijke zaken te benoemen.
  Welterusten aan alle DENK-stemmers. En een goed advies: ga zelf eens goed nadenken. En lezen, heel veel lezen.

  dinsdag 14 maart 2017 om 02:47 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com