Conchita Leeflang zet zich in voor ‘Free A Girl’

7

De Surinaams-Amerikaanse actrice, zangeres, model en zakenvrouw Conchita Leeflang is vorige maand ambassadeur van ‘Free a Girl’ geworden. Zij zal zich inzetten om Free a Girl internationaal op de kaart te zetten. Haar netwerk in Amerika is zeer groot. Zo is zij goed bevriend met Eva Longoria en Elton John.

Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Zij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 8 jaar hebben zij bijgedragen aan de bevrijding van 3.792 meisjes uit bordelen in Azië. Conchita heeft zelf een dochter van zes jaar en het leed van kinderprostitutie gaat haar zeer aan het hart.

Haar werkzaamheden voor Free a Girl zullen vooral bestaan uit het mobiliseren van haar netwerk en via PR en media aandacht vragen voor de problematiek van kinderprostitutie. Het werven van fondsen zal in nauwe samenwerking met de Global Gift Foundation USA zijn, waar Conchita en Free a Girl goede banden mee hebben.

In februari zal Leeflang met Free a Girl vertrekken naar Nepal om met eigen ogen te gaan zien wat de stichting doet. “Ik verheug me erop dat ik me kan inzetten voor Free a Girl om samen de strijd aan te gaan tegen kinderprostitutie” aldus de in Amerika woonachtige Leeflang. (Foto: Raul Neijhorst)

7 REACTIES

 1. Waarom zij ?
  Eigen promotie ?
  O God kijk hoe goed ik ben.
  Concihita hoeft zich niet ter plaatse te oriënteren om te weten hoe erg het is. De misbruikte kinderen hebben niets aan haar bezoekjes.

  Als Oprah of Michelle Obama deze functie hadden zou dan zou het geloofwaardiger overkomen.


  Maak melding

 2. In tussen jaagt Bouterse met zijn beleid tientallen Surinaamse meisjes de massage salons in. Ben benieuwd of deze mevrouw ook voor die meisjes wil inzetten.


  Maak melding

 3. (mies) koos(je), jij ziet waterkant.net als jou eigen massagesalon. Daar krijg je sinds jaar en dag, dagelijks jou ‘heerlijke (hersens???) massage’ van o.a. ene (blinde) Ray, (malle) Henk(ie) Molenaar 2016 en andere zwakbegaafden. Of dat ‘strafbaar’ is laten we even in het midden. In elk geval hoor je niemand daarover klagen.

  (mies) koos(je), by the way, what about die massagesalons in jou Koude Kikkerlandje die in elke straat (vaak in veelvoud) zijn te vinden? Ik hoop niet dat onze Volks-President opeens ook weer zulke lange armen heeft, gezien men nimmer jou onmetelijke droomwereld en fantasieën kan voorstellen.

  Ween niet over mij, maar ween over uzelf en over uw ‘kinderen’.


  Maak melding

 4. Deze mevrouw is begaan met lot dat vele meisjes is beschoren om zich gedwongen te laten prostitueren.

  Heb gisteren nog naar de documentaire van Vranckx gekeken die over gedwongen seksindustrie gaat.
  Schrijnend hoe mannen omgaan met meisjes en jonge vrouwen om er bommen geld mee verdienen.

  De documentaires van Vranckx worden uit gezonden op Canvas op zaterdagavond en worden vaak herhaald op zondag.


  Maak melding

 5. Die man die zich Koos noem kan zich beter bezig houden met Nederland!
  Begin die mensen in Nederland te helpen met het weghalen van de voedselbank.
  Probeer die mensen die geen geld hebben geld te geven,mensen die in de schuldhulp zitten eruit te halen,betaal huur voor ze zodat zij niet op straat gezet worden.
  Geef ze een baan!!!


  Maak melding

 6. Jammer dat de kinderen alleen maar door hun vaders opgevoed worden en niet door hun moeders. Want een moeder zou ze leren met eerbied naar vrouwen te kijken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.