Narsingh speelt fonkelnieuw programma in Theater Zuidplein

8

Vrijdag 13 januari 2017 speelt de Surinaams-Rotterdamse cabaretier Narsingh zijn nieuwste programma Op klompen naar Calcutta in Theater Zuidplein. Deze avond sleurt hij je met amusante anekdotes en korte humoristische acts mee in zijn zoektocht naar zichzelf. Een reis die je meevoert van de straten van Rotterdam-West naar de haven van Calcutta en weer terug. Geniet volop van deze rasverteller! Aanvang 20.15 uur.

Is het de omgeving waarin we opgroeien die bepaalt wie we zijn? Of zijn het toch onze genen? Worden we gevormd door stamppot met een kuiltje jus of een verre voorouder die lang geleden in Calcutta op een boot stapte om te gaan werken op de plantages van Suriname? In Op klompen naar Calcutta neemt Narsingh deze vragen onder de loep. Zijn treffende, grappige verhalen toveren gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht!

Vrijdag 13 januari | 20:15 uur | Op klompen naar Calcutta | Narsingh | FOTO Henk van Kooten

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Hopelijk weet men ook dat Madras tegenwoordig Chennai wordt genoemd en Bombay Mumbai.
  Het is wel fijn om de wensen van India te respeceteren, want oude namen zijn weer in eer hersteld.


  Maak melding

 2. De naamswijzigingen van Indiase en andere steden/landen mag bekend worden verondersteld.
  Dat is al zeer geruime tijd het geval en dus niets nieuw onder de zon.


  Maak melding

 3. De cabaretier heet Narsingh Balwantsingh en de voetballer van PSV heet Luciano Narsingh. Zijn voetballende broer heet Furdjel Narsingh.

  Doodmoe moe word je van de etnische kaart die telkens wordt getrokken.


  Maak melding

 4. @Jiyani,

  Hoewel die voetballende Narsingh een halfbloedje is, ziet niemand in hem een Hindoestaan. Ze zien alleen z’n djoeka-afkomst, terwijl z’n naam duidelijk is: Nar Singh (Mens-Leeuw in het Sanskriet). Dat is wat met Hindoestanen gebeurt als ze zich gaan vermengen: ze worden dan nobodies!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.