Moeder van meisje SFB filmpje trekt aangifte in

58

De moeder van het meisje(FOTO onder) dat in Suriname seks zou hebben gehad met leden van de populaire Haagse groep Strictly Family Business (SFB), heeft de politieaangifte tegen de bandleden ingetrokken. Dat blijkt uit een verklaring die gedateerd is op 1 januari 2017 en die de NOS heeft kunnen inzien, schrijft de omroep zelf.

De moeder deed bijna twee jaar geleden aangifte tegen de bandleden nadat er een seksvideo met haar toen 15-jarige dochter veel werd gedeeld op sociale media. Drie van de vier bandleden werden eind december in een hotel in Paramaribo opgepakt en zitten nog steeds vast. De moeder wil niet tegenover de NOS reageren, maar ingewijden zeggen dat ze geschrokken en aangedaan is door de ophef en de hernieuwde aandacht voor de zaak.

Ook haar dochter zelf heeft laten weten niet blij te zijn met de arrestatie en de publiciteit. Volgens haar is er geen sprake geweest van pedofilie, dwang, geweld of seksueel misbruik. De NOS beschikt ook over geluidsfragmenten van Whatsapp die het meisje met bekenden heeft gedeeld. Daarin zegt ze onder meer: ‘We zijn in onze pubertijd, toch? Ik hoop dat alles stopgezet wordt, want dit kan een heel andere kant op gaan. Ik hoop dat alles rustig wordt en iedereen gewoon zijn leven door kan leiden. Klaar, punt uit.’

Op sociale media gaat deze foto rond van het meisje dat zichzelf de ‘Kim Kardashian van Suriname’ zou noemen:

https://www.youtube.com/watch?v=kCUiT2mA2Zc

Bekijk ook:


58 REACTIES

 1. Ik pleeg een criminele daad tegen één, vijftien of een half miljoen personen en er wordt een aanklacht tegen mij ingediend door de slachtoffers, de nabestaanden of andere vertegenwoordigers van de slachtoffers, het Openbaar Ministerie stelt vervolgens een onderzoek in en de zaak belandt uiteindelijk bij de rechter, daar komt zoveel dyugudyugu van dat de slachtoffers er, achteraf gezien, spijt van krijgen dat ze een aanklacht tegen mij ingediend hebben, maar dan is het te laat, de indieners van de aanklacht moeten nu de hele rit uitzitten en de uitspaak van de rechter afwachten, al zijn ze in de loop van de tijd verliefd geworden op mij als mega- of pedocrimineel. Ook in dit specifieke geval is het niet meer aan de moeder en de dochter om te bepalen of er sprake is van pedofilie, dat is nu de taak van de rechter. Het spijt me dus voor onze Surinaamse Kim K@rdasian en haar K@olo moeder, vooral Kim had twee jaar geleden haar hersenen i.p.v. haar grote achterwerk het denkwerk voor haar moeten laten doen.


  Maak melding

 2. Waarschijnlijk hebben ze mama een leuk bedrag aangeboden
  om de aanklacht in te trekken……..en zoals we inmiddels weten zwichten bijna alle suris als je met geld wappert…..en gaan al hun principes over boord…….we hebben dit kunnen zien in de politiek…..met het overlopen……en nu weer eens in in gewoon maatschappelijke leven……!!! triest!!


  Maak melding

 3. Wel Kim Kardashian is wereldwijd berucht om haar sekstapes..Nu hebben wij de surinaamse Kim Kardashian erbij.Voor wat ik lees is ze een gewillig participant in dit alles geweest.Ze vraagt bovendien niet om medelijden maar vraagt iedereen om met je eigen business bezig te houden.
  Van mij geen medelijden..no..no…


  Maak melding

 4. Loekkkkk wang mpp ,hahaha kim vn suriname??wat een oooooeeerlelijk ding.
  Meisje get a life,lijk op een golddigger,mabe de moeder ook vndaar ze de zaak hft terug getrokkn..


  Maak melding

 5. Ze moeten de moeder ontzetten uit het ouderlijk gezag en het meisje moet behandeld worden in een heropvoedinggesticht, zij is zo verdorven dat ze niet eens één onvertogen woord uit over de mannen die het filmpje op internet gezet hebben, zij komt slechts aanzetten met een bullshit verhaal (om haar eigen woorden te gebruiken) over pubertijd. Ieder gezond mens zal er begrip voor hebben dat pubers nieuwsgierig zijn naar seks en op dat gebied (willen) experimenteren, maar één puber die het goed vindt dat een sekstape van haar/hem op het internet wordt geplaatst door haar/zijn volwassen sekspartners is te walchelijk voor woorden. Als de mannen schuldig bevonden worden door de rechter, moet ook de moeder van het minderjarig slachtoffer opgesloten worden.


  Maak melding

 6. Al draagt een aap een gouden ring……
  En betreft SFB leden,in santo boma ga je voellen van achteren wie wat kan rappen met ons made in su boegroe ahhahaha
  Mi sari unu Groetjes uit santo boma


  Maak melding

 7. Waar blijf de moraal, bij sommige categorie mensen was het alreeds bekend en is het nog steeds het ver te zoeken. Dit is apen gedraag .Als je de muziek erbij doet bij de apen dan zie je het verschil niet meer.


  Maak melding

 8. dat meisje heeft groot gelijk..

  ze heeft zich lekker laten neme van voor als van achter in haar bek, daarna aangifte gedaan, nu het serieus wordt genomen, trekt ze zich terug..

  volop in het nieuws geweest alom bekend ook op you tube en dan,, heeft ze plotseling genoeg van..

  nu krijgt ze een mooie baan aangeboden een goede relatie, een bom geld, dure auto, wat wil je nog meer, misschien ook nog een huis,, de zaak compleet..

  de media, overheid heeft het nakijken.. de samen leving moet nu voor al die kosten opdraaien..

  wel nu, als het openbaar ministerie was,, had ik haar al lang op gepakt opgesloten in santo – boma , de rechter laten uitspreken wat de gevolgen zijn deze belissing.,

  alle kosten laten betalen, gelet waarin het land nu verkeerd met deze ” precaire ‘ situatie..

  een keiharde straf opleggen..

  er is trouwens een wet, dat je één maal een aanklacht ingediend, niet meer mag terug trekken..

  oordeel zelf maar..


  Maak melding

 9. “Suriname
  In Suriname mag de man een huwelijk aangaan vanaf de leeftijd van zeventien jaar; de vrouw vanaf de leeftijd van vijftien jaar. Dat is bepaald door artikel 82 van het Burgerlijk Wetboek van Suriname”

  Hoezo wel trouwen op jet 15de maar geen seks mogen hebben??


  Maak melding

 10. Sam
  Ik ken de wetgeving niet exact, maar in Nederland is het zo dat een meisje mag trouwen als ze 16 is, mits ze daarvoor van de Koning (lees de regering) hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gekregen. Ze moet dus toestemming vragen en in bepaalde zwaarwegende gevallen zal door de minister toestemming worden gegeven.
  Misschien is dat in Su ook zo


  Maak melding

 11. Dames en Heren….. waar gaat het heen in deze maatschappij alles draait om Geld dat is since jaar en dag… maar als blankamang kregen we van onze ouders wel meer normen en waarde mee die we wel in ons leven toe pasten.. mijn Moeder zei altijd tegen mij geen man mag aan je zitten wat hij je ook wil geven ervoor jou prive plekje is kostbaarder dan alles ook mijn broers kregen mee hoe ze met vrouwen om moeten gaan want denk er aan jongens je heb ook zussen je moet ze ook beschermen…waar is dit nu.in deze heden daagse tijd…..onze eigen broeders onze eigen ouders en dan nog je eigen black sister op internet posten als porno ster…….black brother and sister laten stoppen met deze handelingen……want het doet je helemaal geen goed……….zie je broeder en je zus als meer dan geld en sex want we zijn een wereld wonder…….


  Maak melding

 12. IDD misschien moet DDB als getuige opgeroepen worden in deze Tori. Hij heeft ervaring in dit soort zaken, ook is hij meester in het verdoezelen van strafbare feiten


  Maak melding

 13. Het is heel erg laf en laag om vaders maar vooral moeders te betrekken bij discussies, die hier part noch deel aan hebben.
  Waar zijn de zo geprezen normen en waarden gebleven?


  Maak melding

 14. Baja, ik hoop dat ze haar mond goed poetst met een goede tandpasta, want wat ze allemaal in haar mond heeft gehad, je weet niet hoe gezond het was.


  Maak melding

 15. @Sari Tori,

  Voelen jullie je niet misbedeeld dat ipv een flinke stel hersenen, jullie een flinke plasser hebben gekregen? Ik bedoel, hoeveel en hoe vaak wil je nou plassen? Daarbij komt nog dat je je plas niet zo snel kwijt kan omdat het door een lange slang heen moet. Erg vervelend, lijkt mij. Ik denk dat jullie stiekem toch verlangen naar een kleinere plassertje, want het is ook nog behoorlijk lastig het goed op te bergen in een spijkerbroek. Slaan jullie er soms een knoop in, om het niet te laten uitsteken uit de onderbroek? Hahaha. Alles heeft z’n nadeel, brada.


  Maak melding

 16. Mensen hebben jullie geen kinderen .
  Het is haar lichaam ze mag doen en laten wat ze wil met haar lichaam .
  En trons ze is een hele mooie knappe meid.


  Maak melding

 17. De meeste Suri wijven zijn hoeren, gaan met jan en alleman naar bed, ze ruiken en zien meteen of je uit het buitenland komt en euro’s in je pocket heb, dan gaan ze zo met je naar bed voor habbekrats. Deze hoer zei het doet haar niks is haar leven kijk ze noemt zich zelf kim kardashian van Su.Kim heeft geld zei niet zei gaat met band gasten naar bed voor niets en word op internet gedeeld. E hoer je moet je schamen daggoe.


  Maak melding

 18. Is haar lichaam ze mag doen en laten wat ze wil , je klinkt zo jaloers ze is jong zij is niet de eerste en ook niet de laatste.
  Ben je jaloers op haar mooie lichaam ?


  Maak melding

 19. Als ht een hindoestaans meisje was dan was er niks aan de hand .omdat die gewend zijn door hun eigen vader of fam: gepakt te worden.
  Bij hun gebeurd alles binnen .
  Achter die zwarte gordijn hahaha .


  Maak melding

 20. Ok, genoeg gezegd hierover en nu weer tot de orde van de dag, nl: hoeveel asdruk mag een bomentransportwagen maximaal hebben, gezien de slechte staat van de Surinaamse wegen?


  Maak melding

 21. De naam NOS is naar voren gekomen dus a go tek faja!!! zij weten uiteindelijk met wie zij te maken hebben vandaar terugtrekken!!! a no fu map…pima din. geld heeft ook een taal met name de €€€€” tjes

  De moeder lijkt wel op een motjo!!!! zo moeder zo dochter!!!!! Open garage deur!!! motjo ma geeft goeie voorbeeld!!!


  Maak melding

 22. @Counter,

  Waarschijnlijk heeft mama ook een goede service gehad van het trio !! plus een flinke som euro’s en belofte van een auto !!

  In elk geval, genoeg reclame voor Kim Kardiasan an Suriname
  voor mannen die wat lusten !!

  Minister van J/p heeft het nakijken !! Nu de rechters aan het
  woord !! Dies anoe-Bouta-sanie ! Geen zand erover wel slapeloze nachten voor ouders met minderjarige dochters !!


  Maak melding

 23. @????,

  Jij geeft weer een racistisch tintje aan dit verhaal.
  Dat incest binnen de hindustaanse gemeenschap voorkomt is een feit. De hindustaanse moslims trouwen zelfs met volle neven en nichten en dat is beslist ook incest.

  Maar waarom vertel je niet dat incest ook voorkomt onder alle andere gemeenschappen die Suriname rijk is?
  Naar het schijnt vliegt je grove tong dan gelijk in brand als je dat zegt!


  Maak melding

 24. Wat een onzin allemaal. Stel! Dat meisje heeft gezegd: Ik wil naar Holland, geef me …! En hij zeg ja kom! ik geef je . Laten wij mannen niet hypocriet zijn , als een vrouw zegt van geef me , dan ga je niet wegrennen. Maar tja! dat er achteraf te veel is gegeven dan gevraagd , is een ander verhaal.


  Maak melding

 25. -Dit meisje met haar uitspraken maakt dat het genoeg zegt over haar gedrag. Zonder krachtermen kan zij geen goed gesprek voeren.

  Moeder je had beter moeten opletten als je dochter de pubertijd naderde!!!!


  Maak melding

 26. De djoeka’s hebben zoveel kinderen verwekt bij zoveel verschillende vrouwen dat die kinderen onderling incest plegen zonder dat ze het zelf weten. De meesten weten niet eens wie hun vader is.


  Maak melding

 27. Johnsjikara, als een minderjarige vrouw tegen een volwassen man zegt ‘geef me’, behoort hij vervolgens te zeggen ‘kom maar terug wanneer je meerderjarig bent’ dan zal ik je zoveel geven als je wil. Besluit hij haar eerder te geven waar zij om vraagt, dan is hij strafbaar en wordt hij samen met zijn hulpvaardige aboma, die niet kan wachten om haar te geven waar zij om gevraagd heeft, opgesloten in Santo Boma.


  Maak melding

 28. Kim van Suriname., je bent Surinaamse grootste hoer. want anderen zouden t niet zo easy nemen, en de politie, en Suriname wil geen tweede kim, de grootstye hoer in Suriname hebben. kim je bent geen kiek, om je gezicht overal te laten zien. ik hoop dat die artiesten/bendenleden geleerd hebben, om respect te tonen, tegen over hun mede mensen, vrouwen zoals mannen, jong of oud, black or white. zit in there assholes.


  Maak melding

 29. die moeder, is ook een dommeling. want misschien is kim geboren toen die moeder veel jong was, en niets kon uitmaken voor haar zelf en kim. maar hoe reageerd de vader van kim?


  Maak melding

 30. Groot gelijk heb je!!
  Via een advocaat is geld aangeboden aan de vrouw(== moeder) om de aanklacht in te trekken.Én dat is precies wat Don bedoelt!! En ergo,betreft een minderjarige.Conclusie: moeder de ouderlijke macht ontnemen,een strafrechtelijke procedure tegen haar starten en het meisje naar een opvoedingsgesticht sturen.


  Maak melding

 31. Ai mie boi ik lees hier de reacties ik kan alleen maar zeggen er is een super langen weg te gaan in educatie en waarde aan je zelf en anderen tussen ons als surinamers………verbeter de wereld dan moet je ook echt bij je zelf beginnen… wat doe je wat zeg je wat zijn je daden


  Maak melding

 32. @NubianQ:de Black brothers en sisters waar jij het over hebt, hebben hun roots,principes ,en geschiedenis vergeten en hebben nieuwe zogenaamde normen en waarden……beheerst door geld en sex via propaganda van de westerse wereld, aangenomen ten voordelen van hun zelf(eigenbelang) en ten nadele van hun etnische afkomst(algemeen belang) als geciviliseerde zwarten (fotoNegre)onder elkaar…..AFRIKA, de Reus die slaapt, totdat het Continent ontwaakt,door bewustwording van Zijn kinderen, Shalom .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.