Vuurwapenbezitters in de rij voor verlengen machtiging

17

Vuurwapenbezitters hadden dinsdag alles ervoor over om hun machtiging te verlengen. De betaling van de penning bij de Centrale Bank van Suriname ging echter niet van een leien dakje; er werd vooral geklaagd over lange wachttijden en weinig zicht op de procedure, hetgeen tot irritaties leidde. Vergunningen, die niet worden verlengd in de periode van 2 januari tot 3 april 2017, worden vervallen verklaard.

Bekijk ook:

17 REACTIES

 1. J. Zwartmans, die idioot had dan wel een goede kruiwagen ergens in het machtscentrum zitten, anders was zijn aanvraag om een vuurwapen te bezitten helemaal niet in behandeling genomen. Ik kan het weten, omdat ik met mijn ‘goed gedrag gezicht’ twee keer een aanvraag heb ingediend , die niet is afgewezen of beloond, men heeft gewoon nooit gereageerd. Misschien had ik een krat djogo’s bij mijn aanvraag moeten doen, maar aangezien ik bier vies vind, en er niet over pijns ‘tyuku’ te betalen, heb ik daar niet aan gedacht.


  Maak melding

 2. @ Francepane

  Je hebt een grove fout begaan, jij vindt bier vies maar een andere niet, dat na probleem toch !!!
  Ma dang yu sabi no brada, money yu no mus ghi .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Kan iemand mij uitleggen waarom je een wapen wil.
  Als je niet gaat jagen,kan je dus als je ruzie heb met iemand hem schieten dood, dat wil je toch niet.


  Maak melding

 4. Hahahaha,, het gaat hier om de conventionele ( wapens) denk ik. Die dingen zijn gewoon uit de tijd , geef ze bij de verlening een kalasjnikov mee , bij het zien van zo’n wapen zal een boef gelijk de benen nemen of overgeven. bespaart kogels en rest de wapenhouders alleen nog maar de cocosnoten uit de bomen- en op kaaimannen te schieten.En achteraf , kunnen ze gezamenlijk onder genot van een parbo aan de waterkant ,
  I shot the kaaiman zingen.


  Maak melding

 5. Kun je nagaan hoe gevaarlijk het is ,in jullie verschrikkelijk
  Mooie land ,het is een paradijs ,Jezus het is een çorrupt dicatoriaal land waar recht met voeten getreden wordt,van dijk silos dictator 3 ,boefdraad financiële dictator 2 bouta dictator1,het is niet te geloven ,ik stond er bij en keek er naar,
  Geef Nederland aan de Surinamers ,en in een jaar tijd maken zij er een armlastig land van, Geef Suriname aan Nederland en zij maken binnen twee jaar veen suridubai van Sari Tori


  Maak melding

 6. @ Damsco

  No Damsco ; Jacko no é go furu noti, bikassi fufuru no é go na Masra Gado.
  Damsco ; yu mussu luku boen bikassi ju é njungu njungu tumussi brada, dalijk ding man é go panja skot na yu baka sey. ( Tikkie a Jari; )ma no go wérie sma édé !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Hihihihih, Damsco, blijf van ander mans spullen met je zwarte tengels af! en jouw zal niks gebeuren. Zoek een baan als je niks te doen heb of liever , doe vrijwilligers werk om die roven- en stelen brada;s van je erop te wijzen dat mensen klaar staan hun kop er af te knallen. Jouw soort helpt het land naar de KLOTEN!


  Maak melding

 8. Damsco
  Bedankt,je wil toch niet dat het net als in Amerika gaat ,iedereen heeft een wapen, ik ken Suriname als een leuk land, waar je graag naar toe wil, je houd toch ook van Suriname of heb niets met je eigen land.
  Ben negens lid van.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.