Show DengBoy 4, 5 en 6 januari in Suriname

2

Op 4, 5 en 6 januari is het comedy duo DengBoy in Suriname te zien met hun nieuwe hilarische show ‘Kon Lafu’. Op 4 januari staan de heren in de Banquethal van Hotel Torarica en op 5 en 6 januari zijn ze te zien in Theater Thalia! DengBoy gaat Suriname laten bossen. Haal je kaart snel want de verkoop gaat keihard. Mis het niet…….

Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Blijkbaar is er in Suriname weinig te beleven. Steeds zie je alleen maar reclame voor comedieshows. Hoe zit het met dingen als paardenrace, motorcross, koekjeshappen, touwtrekken, kanorace? Altijd alleen maar comedy. Het stikt van de comedianten in Suriname, blijkbaar. DNA is er een voorbeeld van.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.