DJ’s DYNA en Patrick Paul in Suriname

4

DJ’s DYNA en Patrick Paul(l) vanmiddag aan de Waterkant in Suriname. De twee zijn momenteel in Suriname voor een speciale editie van het feest ‘It’s DYNA!’. Dit vindt plaats op woensdag 4 januari 2017 in Club Euphoria te Paramaribo en wordt gepresenteerd door Anything International & Lustig Events. Daarna reizen de twee door naar Curaçao.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Ray, vervelend dat je het nieuwe jaar al zo gefrustreerd begint en dit afreageert door andere (Dyna en Patrick Paul) te beledigen. Nergens voor nodig lijkt me, niemand verplicht je naar het optreden te gaan.


    Maak melding

  2. @Pindakaas, niet alleen in Su is er een markt voor muziek…..maar wereldwijd is dit een trend……Muziek leeft overal!!!! DJ Dyna heeft oudejaarsavond zelfs het NOS journaal gehaald in Nederland……..omdat hij meerdere optredens had op 1 avond en nu ook een top DJ is!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.