Binnenkort nieuwste films op vluchten Surinam Airways

36
Surinam Airways - Surinaamse Luchtvaart Maatschappij SLM

PARAMARIBO, 3 jan – Binnenkort zijn de nieuwste films van Hollywood en Bollywood te zien op vluchten van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM. Dit zegt SLM-directeur Robbi Lachmising. Het vliegbedrijf is bezig het ‘modernste’ entertainmentsysteem aan te schaffen.

Met de leverancier wordt nog onderhandeld over de meest gunstige aanschafvoorwaarden. Als alles naar wens verloopt heeft de SLM het beste van het beste binnen wat entertainment betreft. “De meeste maatschappijen gebruiken systemen, waarmee minstens zes maanden gewacht moet worden op de nieuwste films”, zegt Lachmising tegenover de Ware Tijd. Binnen enkele maanden moet het al zover zijn.

Het beoogde systeem is al in gebruik bij maatschappijen als Singapore Airlines. De SLM werkt intussen voort aan vernieuwing van de regionale vloot. De mogelijkheid wordt bekeken om ten minste één toestel te hebben voor langere afstanden. Er wordt nog onderhandeld over de aanschaf. “Wij zijn vroeg begonnen om herhaling te voorkomen van fouten bij het aanschaffen van de huidige A-340”, aldus Lachmising.

Bekijk ook:


36 REACTIES

 1. Als je geen visie en geen geld hebt kom je altijd bij slechte keuzen uit zoals de A340.

  Gelukkig kunnen ze zometeen dealen met TUI en de afdankertjes van TUI overnemen en met een B767 over de Oceaan maar dan wel elke dag.


  Maak melding

 2. Alsof een hollywood- of bollywood film de oplossing is.We zien ze op de internet.We hoeven niet speciaal in de lucht te zijn hiervoor.
  Zo de SLM moeten we zien als entertainment plaats?!
  Wat is dew volgende plan van gekke Robbi?
  Disco op de zaterdag in de SLM in de lucht?!


  Maak melding

 3. En natuurlijk ook de oudere stewardessen vervangen.Kan toch niet zijn dat eentje haar zestigjarig verjaardag viert in het vliegtuig tijdens haar werk.Loopt mooi met een kroontje met zestig jaar op.
  En zo veel mannelijk bedienend personeel komt alleen bij de SLM voor.Lachmisingh moet kijken wat er bij de arabieren bedienen.Allemaal vrouwelijke,jonge schoonheden.


  Maak melding

 4. @Ray, je snapt er werkelijk geen moer van!!! Je kan zien dat je een uitkeringstrekker bent……en dus nergens naar toe gaat…..anders zou je begrijpen dat je met zo’n service wel degelijk mensen over de streep kan trekken met jou te vliegen!!!!


  Maak melding

 5. If eenmaal oen de bezig nanga entertainment, da oen luku a mogelijkheid fu mang gie kaboela show ini a plain. Ook oen meki wang presi ini a plain fu mang smoko wan djonko.


  Maak melding

 6. @Counter
  Service ?!
  Idioot je denkt dat de passagiers er vrolijk van worden.De meesten slapen ,1 enkeling die geintereresseerd is kijkt naar de films,verder niemand..Gekke Counter je mag thuis bij mij komen als je geen tv hebt en dan mag je naar hartelust naar de latest bollywood en hollywood movies kijken!!Gekke Robbi weet hoe hij een ander gek zoals counter kan omkopen….en het kost gekke Robbi een bollywood of hollywood movie,cheap Counter!!


  Maak melding

 7. @ Counter
  Ik vlieg echt niet Emirates en 2 uur om omdat ze het beste entertainmentsysteem hebben. Ze zijn naar het verre en midden oosten en oost & zuid afrika wel mijn favouriet omdat ze weten wat een klant is en die op allerlei manieren in de watten leggen. Je vliegt met plezier een paar uur om.

  Vergeleken bij de arabieren zijn SLM en KLM even slecht. Waarbij de zekerheid van KLM een klein plusje is


  Maak melding

 8. @counter
  Wat service?!
  Je denkt dat de passagiers er vrolijk van worden.De meesten slapen ,1 enkeling die geintereresseerd is kijkt naar de films,verder niemand..Gekke counter je mag thuis bij mij komen als je geen tv hebt en dan mag je naar hartelust naar de latest bollywood en hollywood movies kijken!!Gekke robbi weet hoe hij een ander gek zoals counter kan omkopen….en het kost gekke Robbi een bollywood of hollywood movie,cheap counter!!


  Maak melding

 9. En film kijken in een vliegtuig is echt niet prettig. Je wordt voortdurend gestoord en moet turen naar een klein schermpje. Ze kunnen beter slaaptabletten uitdelen.


  Maak melding

 10. die elektronica in s l m is zo verouderd, dat je geen bal van begrijpt.., zeer storend bovendien dof slecht voor je ogen en je krijgt de hele week ook nog pijn in je achter hoofd..

  trouwens ik vlieg alleen bij wijze van uitzondering met dit toestel..

  ik vind het personeel in die kist ook nog oud vaak niet vriendelijk dikke tantes

  ik heb ook nog een hekel aan dat je in zo’n kist zit, met aller lij identiteiten en wordt alleen in het afro taal negré mededeling gedaan..,,


  Maak melding

 11. Kafri, neem je kleinkinderen mee om voor je te vertalen, want zo te lezen zal je van een mededeling in het Nederlands ook niet veel begrijpen. In welke wereldtaal zou jij als hooggeschoolde intellectueel eigenlijk in een SLM kist, vol Surinamers, aangesproken willen worden?


  Maak melding

 12. IK HOOP DT T GD KOMT WANT ELKE KEER IS T SLECHTE DEAL EN WE MOETEN ER MEE LEVEN.DE SURINAMER MOET VR ALLES WEER BETALEN EN ANDEREN GN GENIETEN .IK WEET OOK DT IK HONDERDEN TICKETS HB GEKOCHT EN OOK VELE HONDERDEN LATEN VERKOPEN HB IK NOOIT EENS 1 TICKET VN SE SLM GEHAD,VERDER HOOP IK DT DE TICKETS OOK EEN BEETJE PASSEN IN DE SURINAAMSE SITUATIE WANT T IS NT TE DOEN GELUKKIG ZIJN ER MEER MOGELIJKHEDEN DAAROM HEBBEN ECHTE SURINAMERS TOCH EREN TICKET KUNNEN KOPEN IN DE AFGELOPEN JAREN .


  Maak melding

 13. Wat heeft de passagier aan de entertainment als driekwart van de passagiers ligt te snurken. Wel lachimising probeer maar eerst te focussen op de service en het personeel wat zo onbeschoft is en als er een vertraging is om dat op correcte wijze te compenseren . Denk aan een lunchbox, want die krijg je niet bij de slm. Bovendien is tui maar voo r tijdelijk om de stroom Chinezen op doorvlucht naaf su te brengen. Ik Denk dat er weer een luchtkasteel wordt voorgeschoteld.


  Maak melding

 14. SLM zorg eerst voor een goed beeld en geluissysteem. Zorg dat elke stoel een scherm heeft. Hier is dus niet over nagedacht.

  Typisch Surinaams!


  Maak melding

 15. beste Surinamers dit is echt typisch surinaams om valse krietiek te geven in plaats te juichen voor alle positieve ontwikkeling voor su.

  laten we toch positief achter staan en mee helpen met alles om onze mooie paradijs vooruit te krijgen.

  ik hoop van harte dat een keer onze mensen hun gezonde verstand gaan gebruiken.laten we mensen niet afkraken.

  goed bezig

  heel veel SUCCES SLM/TUI samen


  Maak melding

 16. Reacties en opmerkingen met betrekking SLM zijn goed.
  Ik heb vorig jaar met dat toestel gereisd. Het is wel belachelijk dat wij in deze digitale tijd naar dof- analoog beeldscherm moeten kijken. De videobeelden afgespeeld op tape-catridge van begin jaren 70. Het is nostalgie. Gaat SLM de films laten converteren van HD naar analoog tapes (heeft geen zin) of het hele apparatuur laten vervangen ????? . Is een investering ! Een goed geluid- en videosysteem moet men wel in een vliegtuig hebben voor informatie en entertainment voor degenen die het op prijs stellen en de hele reis wakker blijven. Het is beter het hele toestel te vervangen als SLM met de tijd wilt meegaan. Het was een miskoop. Trouwens alle deals in Suriname zijn muslukte deals, omdat de persoon die moet dealen meestal geen verstand van hebben van de zaak waarmee ze moeten dealen en ook stromannen zijn die naar voren worden geschoven om te dealen.
  Over personeel gesproken, zeer vriendelijk personeel en goed opgeleid is schaars het is meer een cultuur van names and faces, is niet alleen in de lucht maar ook op de grond.


  Maak melding

 17. @harry

  het spijt me dit te zeggen.
  Maar Su is geen mooi paradijs.
  Het is een vervuild en levensgevaarlijk land.

  Suriname is niet gemaakt voor TOERISME.
  Wij (de Surinamers in Ned. ) vinden het mooi. En enkele toeristen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.