Bandleden SFB voorgeleid aan rechter-commissaris in Suriname

14

De drie leden van de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB) die vanwege ontucht werden aangehouden in Suriname, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter moet uiterlijk morgen uitsluitsel geven over de vraag of het Surinaamse Openbaar Ministerie de juiste procedures heeft gevolgd, meldt de NOS.

De bandleden werden vorige week in hun hotel opgepakt op verdenking van seks met een minderjarig meisje en het verspreiden van kinderporno. Verdachten kunnen in Suriname maximaal zeven dagen vastzitten zonder dat de rechter-commissaris zich heeft uitgesproken over de rechtmatigheid van de aanhouding. Als de aanhouding inderdaad volgens de regels is verlopen, zal het OM vragen om de rappers nog eens dertig dagen in de cel te houden. Bronnen binnen het OM hebben dat aan de NOS laten weten.

Als de rechter-commissaris het OM morgen onrechtmatigheid verwijt, dan kan de aanklager nog daartegen in beroep gaan.(Bron: NOS)

Bekijk ook:

14 REACTIES

 1. Goh, wat een intensieve speurwerk van de politie om deze mannen eindelijk te pakken. Een hele team van 50 man heeft zich maandenlang beziggehouden met deze zo ontzettend belangrijke zaak, dat verder nauwelijks voorkomt in Suriname. Petje af voor de rechercheurs.


  Maak melding

 2. In Suriname werkt de vervolging met names en faces. Als je in Suriname weg wilt komen met demonisch gedrag als waar deze bandleden van beschuldigd worden, dan is het onverstandig om je band Strictly Family Business (SFB) te noemen, ze hadden moeten kiezen voor de naam Strictly DiDiBri Bussiness, dan hadden ze, zonder juridische gevolgen, minderjarige meisjes, zelfs in het openbaar, kunnen schuren hoeveel als ze wilden.


  Maak melding

 3. “WIJ WILLEN GEEN PEDOS IN SU,..”
  Aldus een pedo uit pedoland. Dus blijf jij ook maar lekker zitten waar je bent. Suriname heeft hypocrieten als jou niet nodig.


  Maak melding

 4. Geloof me ze zullen onschuldig verklaard worden! De rechtercommissaris is toch niet gek. Als hij deze mannen veroordeeld worden hoe gaat hij zijn ding doen dan, ik ben benieuwd wa t de uitspraak is. Ik Denk vrijspraak!


  Maak melding

 5. Damsco
  als je een pedofiel bent en de naam bouterse draagt dan is dat prima. remember dinootje?
  Hij is jou pedo held.Gelukkig zijn wij verlost van deze pedofiel.Kijk de 4 op de foto lijken allemaal op jou.Welke van ze ben jij het?Niet dat jij er knap uitziet maar gewoon uit nieuwsgierigheid….


  Maak melding

 6. @ Salamander

  Het zijn ZWART PED´OS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Nederlanders zijn blank tot op de graat.

  Salamander.

  Even een kleine correctie ;

  Een Nederlander hoeft niet persé blank te zijn;
  Als je had geschreven dat Hollanders blank zijn; dan ben
  ik 100% met je eens, iederééñ blank zwart geel groen kan me niet verrotten wat voor kleur je hebt, is een Nederlander als je in het bezit bent van een Nederlandse paspoort.

  Verder nog iets ; mensen hebben geen graten Damsco misschien wel, want die reageert altijd als een vis zonder kop !!

  @ Damsco

  Als je een Pedo bent, dan ben je niet besmet door een ander ; homo´s en pedo´s hebben een afwijking in de bovenkamer,dat is het probleem !

  @ Damsco

  Jij hebt een andere probleem : jij bent geestelijk gestoord, dat is jou probleem. Om maar in jou in jou straatje te blijven,
  je bent gewoon een gestoorde pannenkoek !!!

  Sari tori


  Maak melding

 7. Zijn jullie vergeten dat dat meisje van 16 in die film van haar en deze mannen, precies wist wat ze moest doen met 2 of 3 mannen in 1 keer. Serieus. Eve eerlijk. Dit noem ik geen pedofielie. Dat kind was medeplichtig en wilde uitzichzelf 2of 3 mannen in 1 keer verwennen om een kaartje. Daar was ze ook goed in zo te zien in dat kort filmpje. Dus vrijspraak


  Maak melding

 8. Jammer dat velen van de Surinamers vaak genoeg zijn op de Surinaamse Nederlanders vind men het gek dat daarom dit land nooit vooruit zult komen blij en met Gods genade
  Dat ik in Nederland woont


  Maak melding

 9. Surinamers hebben de Nederlanders besmet wat weet met van voorbehoedsmiddel toen ikben Surinaamse vele Surinamers daar ik heb het mee gemaakt jaloers en nogmaals jaloers op onze Surinaamse bederlanders zielig bah


  Maak melding

 10. Ook al wist dat 15/16-jarig meisje precies waar ze mee bezig was, de volwassen mannen waren fout bezig.
  Dat meisje was toen dit speelde minderjarig en een volwassen man die het niet zo nauw neemt, zijn seksuele drang niet kan bedwingen en seks heeft met dat minderjarig meisje dan valt dat voor mij onder de noemer: pedofolie.
  Maar zoals gewoonlijk kunnen mannen als het op seks aankomt alleen maar met hun kruis denken. Tegenwoordig doen vrouwen er net zo hard aan mee.


  Maak melding

 11. Hoe lang zullen vast zitten in dat dom land Surinamers daar hoe laag is hun niveau niet laten zij de mannen los laten die hier in Nederland een goede opleiding hebben waarom zijn ze niet in ned gepakt ziet men niet dat er ongeschoolde agenten in su zijn


  Maak melding

 12. Ik vind dat SFB fout is geweest door te filmen en het te delen. Verder is geen sprake van dwang of mishandeling. Ja ze is minderjarig maar ze koos er zelf voor omdat ze gratis kaartjes wilde voor hun show en ze loog over haar leeftijd! De moeder en dochter hebben pas aangifte gedaan toen het filmpje rond ging.. Waarschijnlijk om de schande te beperken van wat haar dochter werkelijk gedaan heeft. En nu ze zien dat er meer ophef is dan ze verwacht hadden en de jongens daadwerkelijk vast zitten haken ze af. Ik vind het van beide gewoon een domme zet. Maar hoeveel minderjarige meisjes daar in Suriname gaan lowkey niet met oudere mannen met geld zodat ze hun familie kunnen onderhouden? Genoeg!! Maar daar zwijgt iedereen over en dan wel schreeuwen dat deze jongens langer vast moeten zitten en dat jullie geen pedofielen in jullie land willen. Begrijp me niet verkeerd ik kies geen partij en ik ben ook tegen pedofielen. Maar pak eerst het probleem in eigen land aan en zorg dat je je informatie van de juiste bronnen krijgt voordat je zomaar wat zegt en dom overkomt!
  Ik hoop dat SFB hun les geleerd heeft en het meisje ook en dat we deze sensatie snel achter ons kunnen laten!
  Er zijn belangerijke dingen op de wereld die onze aandacht nodig hebben!!

  Bless


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.