Karate examens in Suriname

4

Kyokushinkai karatekas van Sportinstituut Poeketie in Suriname tijdens het laatste kyu-examen (gele-, oranje, groene-, blauwe- en bruine band) van het jaar. Aan dit examen hebben negentien (19) kandidaten deelgenomen. Van de 19 deelnemers zijn 11 geslaagd, terwijl 8 anderen een herkankinsing hebben. De examenonderdelen: 1. Conditie (uithoudingsvermogen), 2. Kihon (basistechnieken), 3. Kata (stijlpatronen), 4.Renrakuwaza (combinatietechnieken), 5. Kumite, 6. Sanbonkumite, 7. Ju-Ji kumite (vrij vechten). Ook het budogedrag van de karateka was bepalend. De best geslaagden zijn: 1. Naushad Nizrudin (oranjeband) en 2. Olsen Main (groene band).

Bekijk ook:

4 REACTIES

 1. Simply want to say your article is as amazing. The clarity to your publish is just excellent
  and i could think you’re an expert in this subject.
  Fine together with your permission let me to seize your RSS feed to keep updated with impending post.
  Thanks 1,000,000 and please continue the
  enjoyable work.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.