Leden van rapgroep SFB in Suriname aangehouden

25

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd zijn drie leden van de bekende Haagse rapgroep SFB (Strictly Family Business) in Suriname aangehouden. De Nederlandse groep was naar Suriname voor het Torarica Urban Festival dat afgelopen dinsdag plaats vond.

Volgens de krant zouden de artiesten O.J., M.K. en U.F. in een hotel zijn aangehouden. Ze zouden een jaar geleden ontuchtige handelingen hebben gepleegd met een minderjarig meisje en daarvan videoopanamen hebben gemaakt en verspreid.

De Nederlandse artiesten zijn woensdagmiddag aangehouden en in verzekering gesteld door de politie. Deze zet het onderzoek voort.

25 REACTIES

 1. Ai boi alweer zo iets van “na Sranang je moes dé want deng wani”
  Heeft de coalitie wellicht gelijk door te stellen “onze vrouwen worden de hotels en salons in gejaagd door de armoede die in zijn intrede heeft gedaan?”

  Ik hoop het echt niet want de Surinaamse vrouw verdient beter.


  Maak melding

 2. Opsluiten deze lage nietsnutten.

  Rappen kunnen ze vergeten de komende tijd . Hopelijk mogen ze van de rechter voor lange tijd de Santo Boma blues zingen


  Maak melding

 3. Bigie Sma je hebt gelijkt. Surinaamse moeders en dochters worden door het huidige regerings beleid de prostitutie ingedreven. Mensen zijn het zat en sommigen zoeken hun heil in het oudste beroep ter wereld.


  Maak melding

 4. Wat is er gebeurd met de aanname ‘onschuldig totdat het tegendeel bewezen is’? Bij het artikel worden de gezichten van 4 bandleden geplaatst, terwijl drie van hen zijn aangehouden, één is zo wie zo geen verdachte, wie gaat de reputatieschade betalen wanneer straks blijkt dat ook de rest onschuldig is?


  Maak melding

 5. Het moreel verval van Sur.werkt ook aanstekelijk op bezoekers naar het schijnt.Met MEYE en Misiekaba bestaat er geen drempel of is heel laag om tot zulke handelingen over te gaan.
  Ben er van overtuigd dat deze voorgangers er in slagen met Bijbelse teksten te bewijzen dat deze praktijken van alle tijden zijn.Zonder dat er straf op volgt.


  Maak melding

 6. En wij krijgen steeds voorgehouden dat zoiets (pedofilie) alleen onder blanken voorkomt. Het wordt hoog tijd dat de Surinamers zich eens tot volwaardige mensen gaan ontwikkelen want daar schort het aan. En hou deze pedoseksuelen lekker daar en bouw er een muur omheen.


  Maak melding

 7. iemand die kinderen misbruik (tolly) pik afhaken de helft kan hij zijn levenlang aankijken.
  ik hoop dat deze mening niet weg gehaald wordt of gecensureerd wordt.deze site is niet voor iedereen die een keiharde mening heeft


  Maak melding

 8. Vreselijk toch, altijd maar weer die Nederlanders!

  In Nederland noemt men deze lieden overigens Surinamers, behalve als ze een criminele daad hebben begaan. Het wetboek voor politiek correct gedrag schrijft voor dat in Nederland wonende misdadigers van buitenlandse afkomst Nederlanders worden genoemd om “stigmatisering” te voorkomen.
  De tekst van dit bericht voldoet dus geheel aan de Nederlandse pc eisen. Alleen de foto er bij, die is natuurlijk niet pc, Fout fout fout!


  Maak melding

 9. ga helemaal stuk praten over pedo’s maar de meeste naaien hun kleine nichtje flikker op man

  die kleine chick was fout .maar pronkt wel..en die boys zijn net zo fout ,maar de jongste was 17.tot 20..hoe oud is jouw vriendin???? fijne dag


  Maak melding

 10. Ze gaan lang daar zitten, minderjarigen pakken in hotel die neppe Nederlandse nappers geen rappers maar nappers ik zou dit soort muziek nooit kopen maar ik gun hun succes wel als ze hun brood mee verdienen, maar als ze kleine meisje verkrachten? dat is toch te gek voor woorden en dan op sociale media zetten? damnnn schandalig heb geen woorden voor. Op sluiten die handel laat daar ff 5 jaar santoboma zitten paspoort vervallen en daar blijven voor altijd.


  Maak melding

 11. Domsco die gaat nu op de penis rit die heeft de penis van een ieder al gezien om te weten van wie groot of klein is maar hij weet het verschil niet tussen een papegaai en een papagaai
  Domsco de Dombo

  laat me


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.