Goedkeuring van machtigingswet door DNA

19

De Nationale Assemblee in Suriname heeft woensdag, met 28 stemmen voor, ingestemd met een voorstel van de regering om Financienminister Gillmore Hoefdraad te machtigen tot afwijking van het obligoplafond voor de Staatsschuld als bedoeld in de Wet op de Staatsschuld (S.B. 2002 no. 27, zoals laatstelijk gewijzigd bij S.B. 2016 no. 63).

De goedkeuring van deze machtigingswet geeft de regering meteen ook groenlicht om een lening van US 98.4 miljoen dollar bij China te mogen nemen ter financiering van een project inhoudende een landelijk plan ter uitbreiding en verbetering van het Nationaal Breedband infrastructuur.

Bekijk ook:


19 REACTIES

 1. Het enige wat er nu nog aan ontbreekt, om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar hoopvol te beginnen, is dat onze totaal geschifte en corrupte vader des vaderlands -Papa Lawtjie- ons komt feliciteren met deze historische mijlpaal.


  Maak melding

 2. Wel de coalitie heeft de wet doorgedramd. In het process is de oppositie mond dood gemaakt. Pl voelt zich gefrustreerd.

  PL moet net als de andere partijen meer met de kranten praten om hun meningen publiek te maken. Verder moet PL TV intervieuws geven. Alle media gebruiken om hun moinddood te compenseren net als de andere oppositie partijen. Ik mis hun aanwezigheid op deze circuits. Vooral niet opgeven maar terug vechten.

  Een meerderheid werkt soms als dat. Op een van de keren dat de Republikeinse Partij de meerderheid had namen zij de beslissingen als in een zaak waar zij de meederheidsaandelen hebben. De minderheid wordt dan medegedeeld wat zij gaan doen. Punt. Geen discussie. Natuurlijk heeft de Democraten terug gevochten en niet opgegeven.


  Maak melding

 3. Vraag
  In het artikel staat: met 28 stemmen. Dat is neem ik aan inclusief de twee verraders ( chapoen en maat ofzo)
  Is er nog een meerderheid als deze jongens er niet zouden zitten?

  Als dit inderdaad zo is en zij hier ten onrechte zitten of het discutabel is dat ze hier zitten, dan is de regering willens en wetens de wet aan het overtreden. Dit betekent dat de voorzitter en de minister van Financiën, verhoging van kredietplafond of niet, aangeklaagd kunnen worden.

  Een ander punt dat mij opvalt is dat zij die het nu voor het zeggen hebben, angstig zijn dat ze bij de volgende verkiezingen het veld zullen moeten ruimen. Daarom lenen zij zich wezenloos en verbrassen ze alles wat maar mogelijk is.
  De volgende regering is dan de lul. Het volk heeft een kort geheugen en zal de dan zittende regering verwijten maken.


  Maak melding

 4. Een schuld van 20.000 srd per hoofd van de bevolking,hoe terug te betalen,alles wordt duurder, de inkomsten worden minder,er saldo ho gaan we dit terug betalen ??????

  In 2045


  Maak melding

 5. Niks nieuws onder de zon. In Su kan je alles verwachten.
  Wat ben ik blij dat ik daar niet meer woon!!!
  Lening wordt toch afgelost, dankzij de ”tienduizenden” toeristen die TUI zal brengen…..


  Maak melding

 6. SU is kampioen in wetten veranderen, aanpassen en over de streep gaan!!! een echte 10+ land als crimineel en boevenbenderegering!! allen hebben de hand op 1 buik!!!


  Maak melding

 7. Baas, paarse roverheid en paars corrupte elite hebben de grootste bankrover die het land ooit heeft gekend gemachtigd om miljoenen voor hen te roven uit de megaleningen die hij gaat afsluiten. Veel van het geleende geld zal verdwijnen in hun paarse zakken. Het anti paars volk en gelukkig ook al die oerdomme debiele dwaze idiote aanhangers zullen deze megaschulden af betalen. Ook hun paarse generaties. Na baas, de PAARSE ZONVLOED VOL KOMMER, ARMOEDE EN GEWELD. Wacht maar af.


  Maak melding

 8. HUN gaan het, door het GEBOEFTE, veroorzaakte

  STAATS-FAILLISSEMENT, OPLOSSEN/OPHEFFEN, met

  LENINGEN !

  JABAJA, DE LEIDING, heeft ons met de kerst VERZEKERD,

  dat NOG MEER LENINGEN, DE OPLOSSING IS !!!!!

  PS : DE EXPORTEN ZULLEN BINNENKORT STIJGEN en

  ONZE LEIDING MAAKT DE EERSTE RIT MET ONZE

  SNELTREIN NAAR ONVERWACHT !!

  NEKS NO FOUT !!!!!!!!!!


  Maak melding

 9. Dat hoeft niet..de eerst volgende regering moet open kaart spelen om dat te voorkomen.De bevolking vertellen hoeveel er in kas is…en welke leningen er zijn af gesloten door de vorige regering.Dat moeten ze opnemen in hun verkiezings programma de bevolking eerlijk in te lichten.Wie meer schulden wilt achterlaten voor hun nageslacht en ze onder erbarmelijke omstandigheden wilt laten leven en overleven moet dan gewoon weer NDP stemmen.Gewoon eerlijk en open kaart..we weten dat er veel leningen zijn gesloten en dat de Staatskas leeg is dus maak vooral geen beloften die je van te voren weet ,niet waar te kunnen maken.Stop met de bevolking voor te blijven liegen.


  Maak melding

 10. er moet een nieuwe regering komen, die alles dan ook alles van deze boeven schurken moordenaars confisqueërd en dakloos maakt, zodat zij leven lang in hun onderbroek blijven leven.

  .al die 28 leden.. plus al die ministers, directeuren beleids medewerkers.

  ze moeten dakloos worden wat er ook gebeurt..

  alles ont eigenen..


  Maak melding

 11. Bouta weet het gewoon niet meer.
  Het is alleen maar ruzie in het essembleem.

  Bouta durft het mandaat niet terug te geven aan het volk. Want de Narco-hyena’s wachten hem al op. Ze lusten hem rauw.

  Bouta je dagen zijn geteld. Je mag zo meteen naast je zoon gaan slapen.
  Neem wel scheermessen mee. Want die boelers zijn faja. Daar kan Dino inmiddels alles over vertellen.


  Maak melding

 12. laat ik het netjes zeggen,, ik hoop , dat na 2020 nog 5 jaren erbij komen..

  dan kan-kunnen deze moordenaars alles zelf opruimen.. tot dat ze erbij dood vallen..


  Maak melding

 13. die 28 ja knikkers, hebben totaal geen hersenen , zijn echte jaknikkers trouwe volgelingen gaan door tot de dood hun schijdt..

  hun verstand hebben ze in ocer achter gelaten.. ezels..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.