TUI fly vliegt met Dreamliner naar Suriname

82

Vanaf vandaag bieden Surinam Airways en TUIfly Nederland een aantal code share vluchten aan, startend in april 2017. TUI Nederland zal op basis van deze vluchten een uitgebreid aanbod pakketreizen naar Suriname in de markt zetten. Maar ook verkoop van losse tickets is mogelijk. In april wordt gestart met twee vluchten per week met de A340 van Surinam Airways en in juli 2017 zal additioneel een vlucht uitgevoerd worden met een TUIfly B787 Dreamliner.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Suriname staat al langer op onze verlanglijst als het gaat om aanbod naar interessante verre bestemmingen. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die dit prachtige land biedt aan toeristen op het gebied van natuur, cultuur en een vakantie waarop je zowel iets kunt beleven als relaxen. De samenwerking tussen Surinam Airways en onze eigen airline TUIfly is daar een belangrijke schakel in; het maakt dat we deze vakanties voor een groter publiek bereikbaar maken”. Kers voegt daaraan toe: “We zijn trots op dit partnership waarin we samen drie maal per week vluchten aanbieden tussen Paramaribo en Amsterdam”.

Robbi Lachmising, CEO van Surinam Airways, benadrukt dat het voor Surinam Airways van belang is om met een sterke Europese partner in het internationaal reisgebeuren nieuwe marktsegmenten aan te boren en zo gezamenlijke groei in het luchttransport en toeristisch bezoek aan Suriname te bevorderen. “Op die wijze draagt Surinam Airways bij aan de nagestreefde verdere diversificatie van de Surinaamse economie”.

Tickets zullen volgens een woordvoerder stukken goedkoper zijn dan van KLM. ,,Vanaf 499 euro retour. We mikken vooral ook op Nederlandse toeristen, die pakketreizen met hotel in Suriname willen. Strandcombinaties met Curaçao zijn mogelijk.”

https://www.youtube.com/watch?v=hiRYUwRQjhs

Bekijk ook:


82 REACTIES

 1. In die ellende willen zij dat wij nu die kant moeten komen…???

  Zij hebben onze euro heel hard nodig!!!

  Wel , laat hun in hun Xenofobie houding daar door gaan.
  Mij niet gezien.

  Groet,Ram Ram,Goeda Hafies(Veel Wijsheid!!!)


  Maak melding

 2. Goed initiatief, laten we kijken hoe de ontwikkelingen zullen voortzetten. Echter hoop ik niet dat deze project zoals de andere projecten van de NDP een zoetmakertje wordt en niet anders.


  Maak melding

 3. Het was toch handig en logisch geweest als er in het bericht ook wat informatie had gestaan over wie of wat TUIfly is? Ik dacht dat het om een Turkse maatschappij zou gaan , maar ze blijken Duits te zijn.


  Maak melding

 4. Daar hebben we de zoveelste ‘dooie mus’!
  Als je alle tarieven met elkaar vergelijkt kom je wederom tot de conclusie dat de prijzen hetzelfde blijven.
  Op een paar dagen na, dagen dat er normaliter bijna niemand vliegt, die beschikbaar zijn voor rond de 500-600 euro net als bij de KLM!
  Ben je afhankelijk van de schoolvakantie’s, dan betaal je nog steeds de hoofdprijs.
  Voorlopig wordt er alleen met het toestel van de SLM gevlogen! SLM probeerd via de naamsbekendheid van TUI klanten te winnen.


  Maak melding

 5. Jammer genoeg is die ticket prijs van 499 excl boekings kosten (15 euro) alleen te boeken in april. In de andere maanden zijn ze even duur en soms zelfs duurder dan de slm en klm.
  Arkefly is een nederlands bedrijf. Dochter bedrijf van tui. Tegenwoordig opareren ze als tui en niet meer als arkefly.


  Maak melding

 6. Trouwens voor zo ver ik het weet is die prijs alleen een ticket prijs, voor alles extra moet je apart betalen. Denk maar aan entertaiment aan boord(dus het kijken naar tv) eten en drinken. Daar betaal je allemaal los voor. Bij de klm en slm is dat inbegrepen in de prijs.


  Maak melding

 7. Die dreamliner is een geweldig toestel. Heerlijk stil en comfortabel. Ik kijk ernaar uit. Ze vliegen al een tijd naar de Caraïben. Nu dus ook Su. Goed nieuws.


  Maak melding

 8. Ach morgen horen we wel of Dreamliner een boze droom was geweest..De meeste toeristen die gaan komen kiezen voor het betrouwbare..ze kiezen voor KLM!
  Alleen RobG en zijn aanhang hier gaan reizen met de dreamliner en wanneer is nog steeds een raadsel want al zou de dreamliner gratis vliegen ik zie ze niet naar Suriname komen!!
  De dreamliner kan onze misere die we op de grond meemaken , niet wegnemen.Met de KLM of de dreamliner ,je beland in Suriname met al zijn hebbies,die dreamliner brengt je echt niet naar Suridubai!!


  Maak melding

 9. Geweldig vooral voor Suriname en economische ontwikkeling. Wat niemand is gelukt om zover te krijgen is te danken aan Robbi Lachmising mooi werk Robbi. Als er korte schoolvakantie met all-inn met laag prijs, moet je zien misschien 4x per week Amsterdam – Paramaribo met TUI fly. Eve een paar dagen naar warme mooie Suri. bezoeken.


  Maak melding

 10. @h.sheombarsing
  Je moet je familieleden in Suriname dankbaar zijn jij ondankbare!Wees blij dat je in Suriname gratis kan logeren bij familieleden thuis voor een maand lang ! Eten en drinken is bovendien gratis en je familieleden brengen je overal naar toe dus vervoer is ook gratis!!Nu hoef je alleen nog wachten op je uitkeringen en je kan 2 tot 3x per jaar reizen naar Suriname!


  Maak melding

 11. @Bidjay
  Hahahahaaaa..prachtig toch,zou kan je de kou in Nederland ontvluchten en een maand lang een genieten van het warme klimaat in Suriname. Boi ik zie sommige surineds zo verlangen naar Suriname ,ze willen komen maar dan alleen om vakantie door te brengen .Als je ze zou vragen of ze naar Suriname willen komen voorgoed om hun bijdrage te leveren is dat een grote NO.


  Maak melding

 12. It’s all about timing!

  De concurrentievoordelen zitten niet in de prijs, maar in de service.
  Wie biedt de beste service, maaltijden, comfort, entertainment, vertrektijden, op tijd vertrekken en vergoedingen bij eventueel opgelopen schade.
  Zeg ik het goed Tui?

  Ik geef jullie 12 maanden, als testcase.
  Uit solidariteit voor de ‘niet- mijn- president-‘ Surinamers blijf ik voorlopig weg!

  punt!


  Maak melding

 13. Eerst zien dan geloven want de reactie van KLM zal komen.

  Wel positief dat Suriname/Surinam Airways zichzelf Eindelijk weer uit het verschrikkelijke Isolement probeert te halen. Proficiat aan Robbi Lachmasing.

  Nu Lufthansa/Brussels Airlines, Turkish Airways, British Airways en andere Spelers binnen halen, gooi het land helemaal Open. Dan pas is de Surinaamse reiziger definitief bevrijdt uit de KLM wurggreep!


  Maak melding

 14. Christmas time is a magic time!

  Wat leuk voor de gebroeders paars……… aan de Noordzee.

  Man, man, man na dertig lange jaren, kan robg eindelijk zijn broer de landmeter opzoeken.
  Dat wordt een her-eni-ging van jewelste, snif, snif, snif.

  Ook goed nieuws voor de revo soldiers, parbo plus damsco, niet te lang blijven want ze hebben daar geen remedie voor ptts.

  En natuurlijk de eeneiige tweeling mazda/rampie, die nu weer terug is. Vervelend als je je iedere keer moet aanmelden, tsja.

  Als je slim bent…. 🙂 🙂 dan zoek je snel een oplossing.

  No offence, ik ben echt blij voor jullie, echt wel..

  Hoeraaa, hoeraaa, hoeraaa…… Leve TUI.


  Maak melding

 15. Het wordt idd tijd voor iets moderner, veiliger en milieu-bewuster op de route A’dam – Parbo v.v.
  Weg met die afgeschreven A340 van SLM en die verrekte oude 747 van de KLM.
  SLM, het wordt tijd voor de A380.


  Maak melding

 16. @Ray
  Word je niet moe van jezelf, één en al negativiteit. Heb echt te doen met mensen die zo door en door negatief zijn. Het is overduidelijk dat je heel lang geen goede beurt van je vriend gekregen heb. Tjonge jonge. Bigi jaroesoe sma.


  Maak melding

 17. @Positivo
  Jaloers zijn op wat?!
  Op jou in ieder geval niet!!!
  Mamapiema,heel Suriname gaat gebukt onder de vele schulden en lege portomonnee’s en jij zit in een hoera stemming om een goedkope ticket alsof het de antwoord is op alles dat fout gaat in Suriname?Heeft TUI bewezen wat het predikt?!Met de ontelbare mislukkingen in Suriname en staats cassave bedrijf van je baasje failliet,hoef je niet direkt in een hoera stemming te verkeren.Het komt ervan als jij je kop 1×24 uur in de reet van bouta stopt,misschien woon je in zijn gat!!


  Maak melding

 18. Zucht.
  In November 2007 heb ik dit plan met Minister Wolf (voor een monumentale resortlocatie) en Cairo en anderen voor gelegd onder het motto 1 vlucht per week extra voor SLM.
  1 vlucht per week extra was het verschil tussen verlies en winst.
  Helaas was er onvoldoende overtuigingskracht om voor 3 jaar het ontwikkelrecht en 30 jaar erfpacht gegarandeerd in handen te kunnen krijgen.

  300 banen voor serieuze hospitality met spinoffs in de zorg en verzorgd wonen voor Surinaamse Nederlanders.
  Zucht.
  Plan weer afstoven. Niet met deze regering


  Maak melding

 19. Ben een beginneling op het gebied van goedkoop vliegen naar Suriname. Ben in september voor 4 weken op vakantie geweest voor €600 en wil in februari weer terug voor 3 maanden. Ik kan (nog) geen retour vluchten vinden onder de €600. Heb jij dan tips voor mij? btw Ik vlieg met slm.


  Maak melding

 20. Ik wacht nog even , tot bouta weg is ik gun hem niet mijn euro,s , dat kan ik niet over mijn hart krijgen , met het bloed wat hij heeft aan zijn hand , mijn god zal dat niet goet vinden , en dora doet niets met die boefe daar wand ze is zelf een rat , met haar friendin simons , een pot naad , groetjes en blessing in 2017 i love su maar niet met baas en hoef de boef


  Maak melding

 21. Voor de zogenaamde NATIONALISTEN en LIKKERS van de Machthebbers :

  Het Surinaamse REGIEM heeft Overeenkomsten met de KLM !

  KLM legt Suriname NIETS op !

  Suriname kan de overeenkomst met de KLM, ELKE DAG OPZEGGEN en Nieuwe Overeenkomsten sluiten, met andere partners !

  Dus stop het onnozel gebabbel, het Surinaamse REGIEM BESLIST !

  PS : Sluit desnoods overeenkomsten met CHINA of met OBIYANG en zeur niet verder !

  NEKS NO FOUT !


  Maak melding

 22. JA HOOR DIE AFGEPIJGERDE PANNENKOEK EZEL RAY GUNT DE SURINAMERS DIT NATUURLIJK NIET WAT EEN LAAGHARTIGE REDIE MOESOE FLAPDROL. ALTIJD AL ANTI SURINAME GEWEEST. SPRING VANAF DE BOSJE BRUG RECHT DE SEPTING TANK IN.HOOPJE POEP DAT JE BENT.


  Maak melding

 23. KLM heeft genoeg aan ons verdient. Geef een ander de kans!!Ik heb met de dreamliner gevlogen van bpm naar AMS prachtig en modern vliegtuig is dat. Ook van Tui.


  Maak melding

 24. PANNENKOEK MISABITOCH…KA KA JOE NO ABI. KA KA JOE NO SABIE .JOE NA BLOTES REDDING.AAN JOU VALT NIKS TE ROVEN.KRUIP IN JE HOEKJE UITKERINGSTREKKER.EN HOU JE BOEKA.


  Maak melding

 25. @Damsco,
  Wat een schreeuwerd ben jij. Zo één die thuis niets te vertellen heeft. Tui fly heeft geen service aan boord. Je betaalt voor alles extra. Van muziek tot een filmpje. 1 fles water krijg je en voor de rest niets. Daarom is het goedkoper.


  Maak melding

 26. Hoor es ! Kijk es ! Eindelijk iets positief mbt de national carrier van Suriname !
  Ik hoop dat de SLM’ers nu wel naar die Duitsers zullen gaan luisteren want dit is hun laatste kans om te overleven.

  Enige jaren terug was er ook een groep Lufthansa specialisten in PBM neergestreken en hebben die het bedrijf doorgelicht, en een advies gelanceerd !

  Je voelt hem al aankomen, die SPA kliek binnen de SLM heeft dit advies en alle aanbevelingen direct heel snel opgeborgen en zijn ze nog steeds niet te vinden.

  Ik hoop dat het nu ook eindelijk afgelopen zal zijn met het IPB gedonder van familie, vrienden en kennissen van de SLM’ers want dat is de main killing factor voor dit bedrijf !

  En wat het tarief betreft had ik gedacht dat deze rond de 400 euri (retour) zou zijn, maar wie weet of de KLM nu ook zal gaan stunten en onder dit SLM/TUI tarief zullen gaan duiken !


  Maak melding

 27. @ Damsco, ik weet niet wat jij voor achtergrond hebt qua studies werk, inkomen en meer maar ik heb geen uitkering en verdien meer dan een minister in Nederland in Euro’s. Heb meerdere universitaire studies voltooid in Nederland. Ik verdiep me goed in Suriname en als je de surinaamse kranten leest krijg je zeker in eens last van selectieve alzheimer zeker. Daarom vallen de berichten over Overvallen, Plunderingen, Fraude, Corruptie en onveiligheid je niet op.
  Herken en erken de problemen. Alleen dan kan je er aan werken anders bestaan ze niet.
  Eigenlijk ben je het reageren niet waard achterlijke idioot.


  Maak melding

 28. Air France en KLM vervoeren ruim 77 miljoen passagiers per jaar en beschikken over 573 vliegtuigen. Dagelijks voert de combinatie vluchten uit in een netwerk met 243 bestemmingen in 103 landen.

  Mensen de KLM wordt niet warm of koud van drie TUI vluchten naar suriname


  Maak melding

 29. -Vergeten jullie niet dat de SLM met een tweedehandse vliegtuig opereert naar Suriname en er heel veel mankementen zijn.

  Suriname heeft die euro’s nu heel erg hard nodig!!!! en voordat de SLM het laat weten mag TUI het overnemen.

  Ik hoop het beste voor een ieder.


  Maak melding

 30. waarom scheppen ze op. De Dreamliner zal maar 1 keer per week vliegen. Alleen het oude toestel van de SLM zal op de andere dagen ingezet worden. Wie houdt wie nu voor de gek.
  KLM maakt zich niet druk. Het is betrouwbaar.


  Maak melding

 31. ik denk dat hiermee de s l m zijn eigen graf heeft gegraven..

  die s l m toestel is een verouderde kist..

  die tui is nieuw in zijn soort geeft meer vertrouwen heeft de tarief direct verlaagt ook al is het even, geeft toch een goed gevoel..

  kan ook een goede zet zijn van meneer Robby Lachmissing, om de s l m langzaam langzaam te laten dood bloeden..

  wie weet.. in ieder geval goed nieuws voor het reizend volk..


  Maak melding

 32. En toch kan OBIANG de Srananman NOG GOEDKOPER en COMFORTABELER laten reizen !

  Ook kan OBIANG ons een LENING verschaffen om PRODUCTIE (waterexport etc) te bevorderen !

  UN NO SPANG, MORO VALUTA E DORO !!!

  PS : ZEG DE OVEREENKOMST MET DE KLM, MORGEN OP en ZET IN OP OBIANG !

  WELVAART NANGA VOORUITGANG O DORO !!!


  Maak melding

 33. Afwachten
  Ze moeten rekening houden hoeveel ouderen in de aow zitten en graag naar Suriname willen maar ticket erg hoog geprijsd
  Robbie doe ook iets voor hun
  En veel mensen ook in de bijstand
  Actie ticket klm betaal je ook rond 500€ 90 dagen dus zie die nut niet van samenwerking


  Maak melding

 34. Laat iedereen dit positief benaderen omdat deze route onder de vleugels van Arke Fly zich heel positief kan ontwikkelen.

  De positieve effecten zijn vaker vliegen per week, beter management, beter onderhoud en vooral eenvoudiger vervangende capaciteit zodra groter onderhoud nodig is.
  Ook de afhandeling op Schiphol zal efficiënter gaan verlopen.

  Door meer te vliegen is de A340 sneller aan vervanging toe en kan SLM onder Arke vleugels ook 2 motorig de oceaan over of met de oude B767 van Arke Fly of met andere vlieguigen uit de vloot van Arke.

  Uit eindelijk zal men dagelijks al dan niet via Curacao gaan vliegen zodat er echte efficientie ontstaat. Als de huidige directeur dit geregeld heeft. Petje af.


  Maak melding

 35. Allen,
  De SLM heeft overcapaciteit (behalve de zomermaanden). Met TUI is er dus een overeenkomst gesloten om hier gebruik van te maken.
  Hoe gaan ze dat doen?
  TUI zal met name eco- en pakket reizen, speciaal op Suriname gericht, verkopen. Hier zien ze een groot potentieel in. De Nederlander zal dit pakket eerder bij TUI kopen dan bij de SLM.
  In de zomermaanden gaat TUI zelf vliegen. Koester vooral geen hoop dat de tarieven omlaag zullen gaan. Anders dan een promotietarief zit er helaas niets meer in. En die andere carrier (KLM) is in alles gekend. Daar mag je gerust van uitgaan.


  Maak melding

 36. monopolie heeft klm zelf naar het ondergang geleid, kijk maar op de aziatische markt aandeel, dus een verandering zal zelf laten zien, wat het beste mechanisme is op lange termijn voor de surinaamse gemeenschap en voor het toerisme…en welke rol klm zelf wil meespelen met nieuwkomers op dit segment.


  Maak melding

 37. Allen zwemmen is goed koper,ik dacht dat de Surinamer niets meer met die Hollanders van wilde hebben , mooi is dat dat ,toch maar een provincie van Nederland worden??? Dan hebt je in ene klap voldoende geld,om de begroting te dichten, geld zat in het Europese,


  Maak melding

 38. Als ze criminaliteit in Suriname niet kunnen indammen is het dweilen met de kraan open. Na een jaar stopt TUI want een strandvakantie op Curacao is veel aangenamer dan een stop in de jungle van bouta.


  Maak melding

 39. ALOHA……..BRAVO TUI AIRLINE. Jullie zijn de Sociaal Denkenden dan andere Luchtvervoerders naar Suri.
  Vooral KLM die z,n MONOPOLIE RECHT met zijn hoge Vliegtarieven alle Suri Neds etc de grond ingeboord heeft.Het is nu een Geschenk uit de Hemel,dat TUI nu wat goedkoper gaat vliegen op Suri vanaf april 2017.
  Afwachten beste mensen.CHE!!!!!!


  Maak melding

 40. Alleen echte Surinamer reageren positief op het bericht van TuiFly. Zij die Suriname dit niet gunnen, please plaats geen reactie en ga ook niet naar Suriname.


  Maak melding

 41. Geweldig initiatief. Nu de rest van de wereld nog….! Zet Suriname op de kaart en profiteer van de lucratieve inkomsten die de toerisme sector bied.

  Het is niet vandaag dat ik me erger aan de monopolie die de Klm en de Slm al sinds mensenheugenis hebben op onze nationale luchthaven. Het is eenrichtingsverkeer en moet zijn beste tijd nu hebben gehad. Vrijwel alles dat op de Jap luchthaven binnenkomt komt uit Holland. Op deze slinkse wijze word ons potentieel om uit te groeien tot een atractief tropisch paradijs, ons al decennia ontnomen.

  Ik hoop uiteraard dat het initiatief geen tegenwerking krijgt van belanghebbenden die wel varen bij het huidige beleid.


  Maak melding

 42. Alleen de ECHTE Surinamers hebben onze totale DEVIEZENRESERVES en ons GOUD verkwanseld !

  Alleen de ECHTE Surinamers hebben voor meer dan DRIE MILJARD aan Ongedekte Bankbiljetten gedrukt !

  Alleen de ECHTE Surinamers hebben de Carifesta- en de Naschoolse Opvanggelden/Miljoenen WEGGEROOFD !

  Alleen de ECHTE Surinamers hebben de staat Suriname thans COMPLEET FAILLIET gemaakt !

  Alleen de ECHTE Surinamers hebben door WANBELEID gezorgd voor een inflatie van meer dan 50% !

  Alleen de ECHTE Surinamers storten het land nu, door MEGA-leningen voor vele ONPRODUCTIEVE zaken, nog verder in het financiele MOERAS !

  PS : EXPORTEN zijn bijna tot NUL gedaald !!!!!

  VALUTA, NO E KOME, VANDAAR DE LENINGEN, tbv de MACHTHEBBERS-ELITE !!!!!

  TUI en SLM opereren binnen de marges van de afspraken van Sranan en de KLM ! Hier en daar komt er, heel soms, een kleine prijsverlaging uit de bus !!!


  Maak melding

 43. Wie houdt wie voor de gek .poor broekoe weer broekoe.waarom niet een tarief het heel jaar door.de witte man doet alleen zaken met jou als hij bij jouw kan verdienen.bouta houdt het sur.volk weer voor de gek.ik ga lekker door met klm.voor 636euro retour.


  Maak melding

 44. Beste Ram.
  Jij behoort ongetwijfeld tot de groep nep Surinamers.
  Dit zijn strip fuguren welke laf zijn. Als het goed gaat metSuriname dan doe ik mee anders niet.
  Ik denk dat deze eikels, waar jij erbij hoort Ram, geen geld hebben om een ticket te bekostigen vandaar dat gekanker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.