Orginele Bakka’Na Party nu ook in Amsterdam

1

Dit jaar komt de bekende Surinaamse GoodTimes Owru Yari Bakka’Na Party, die jaarlijks op oudejaarsdag in de MAASSILO Rotterdam plaats vindt, voor het eerst ook naar Amsterdam. Op zaterdag 31 december wordt er van 15.00u ’s middags tot 21.30u ’s avonds tegelijkertijd gefeest in de Maassilo Rotterdam en voor het eerst in The BOX Amsterdam!

Meer dan 30 jaar geleden begonnen Surinaamse studenten, die in Rotterdam studeerden, met het feesten op oudejaarsdag. In Suriname is er op oudejaarsdag een groot feest dat ’s middags begint en laat in de vooravond eindigt, zodat je met familie oud op nieuw om middernacht kunt doorbrengen. Ook dit jaar wordt het een feest voor iedereen met topartiesten zoals Broederliefde, DYNA, Gio, F1rstman, La Fiesta, Kayente en vele anderen.

Voor velen in Noord-Holland was de rit naar Rotterdam op oudejaarsdag niet te doen, vandaar dat er dit jaar besloten is om voor alle mensen in Amsterdam en omstreken ook een gezellige Surinaamse Owru Yari Bakka’Na Party neer te zetten! Deze Owru yari Bakka’Na Party zal plaats vinden in de schitterende locatie The BOX Amsterdam aan de Mekongweg 5 (Amsterdam-West).

Om te vieren dat Bakka’Na naar Amsterdam komt zijn er speciale voordelige tickets van slechts 15 euro beschikbaar! Haal ze nu via www.bakkana.nl.

Bekijk ook:


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.