Clifton Braam’s voorstelling ‘De Eerste Keer’ in Suriname

1

Na het grote succes in Nederland is de one-man show van Clifton Braam in februari 2017 ook te zien in Suriname. Op 3, 4 en 5 februari staat de Surinaamse comedian met zijn voorstelling ‘De Eerste Keer’ in Theater Thalia in Paramaribo. Kaarten kosten slechts 50 SRD en zijn binnenkort verkrijgbaar.

In zijn show bespreekt rasperformer Clifton zijn ‘eerste keren’ met jou. Iedereen herinnert zich wel zijn eerste keer spijbelen, antroewa eten, bita drinken, de eerste keer dat je pakslaag kreeg. Of de eerste keer dat je verliefd werd. Maar ook de eerste keer dat je hart werd gebroken.

Allemaal bijzondere momenten. Soms hilarisch, soms leerzaam. Ogenblikken die je af en toe eigenlijk zo snel mogelijk weer zou willen vergeten, maar vaak niet kunt vergeten. Maar vooral ook veel herkenbare momenten. Voor iedereen: die eerste keer. Maak het mee en geniet van een heerlijke avond vol humor en misschien ook wel wat overpeinzingen…

UPDATE 2 februari 2017:
De shows op 3, 4 en 5 februari zijn uitverkocht! Extra shows op vrijdag 10 februari om 20.00u. Toegangskaarten zijn srd.50,- en verkrijgbaar bij D&F Haarchirurgie Brokopondolaan 32, Sun Ice Wilhelminastraat, Thalia conciërge ingang Henk Aaronstraat, Dresscode domineestraat 22 en Technolobby 2e rijweg 94.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.