Mr Vegas op Caribbean Pleasure in club Euphoria

4

De Jamaicaanse dancehall artiest en producer Mr. Vegas is de trekker van het evenement Caribbean Pleasure dat op 26 december(tweede Kerstdag) in de Surinaamse Club Euphoria wordt gehouden. Hoewel de artiest onlangs bekeerd is tot het christendom, zullen de fans gewoon kunnen genieten van zijn grote dancehall hits als ‘Heads High’, ‘Nike Air’, ‘Taxi fare’, ‘Bruk it down’ en ‘Party tun up’. Dat meldt de organisatie Royal Dutch Entertainment.

Mr. Vegas (Clifford Smith) was twee jaar geleden voor het laatst in Suriname. Hij werd toen door organisatie Reflexion gehaald in verband met de negentiende verjaardag van Aptijt. Uit Nederland zijn de rapper en zanger Lina Ice, bekend van de hit Bobbeling Queen, en het rapduo Impact gecontracteerd.

De lokale artiesten die zullen optreden zijn HMG, Aptijt, New Style en The Eagles.

Bekijk ook:

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.