maandag, juni 17, 2024
HomeFotoOnthulling welkomst bord van Brokopondo

Onthulling welkomst bord van Brokopondo

-

Does Travel - naar Suriname

Trafees Hofwijks (2de vanuit links), student van de VOJ Mulo Brokopondo, is de bedenker van de slogan ‘Welkom in Brokopondo, het district van RIJKDOM, GROEI en TALENT’ voor Brokondo. Ze kreeg een laptop als hoofdprijs van de competitie uit handen van Sergio Akiemboto, directeur van het staatsmijnbouwbedrijf Grassalco in Suriname.

Minister Edgar Dikan van Ministerie van Regionale Ontwikkeling en zijn directeur Wilco Finishen waren te gast in het district voor de plechtige onthulling van onderstaand welkomst bord, op de grens met Para. Daarna vond ook de onthulling plaats van een gedenksteen, pal tegenover het bord. Het project is gesponsord door het staatsmijnbouwbedrijf Grassalco.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. en wat houdt die slogan “rijkdom, groei en talent” in
  wat gaan ze hiervoor doen
  of denken ze ik ga een bord plaatsen en god doet de rest?
  trouwens de slogan zou moeten zijn
  talent, groei en dan pas rijkdom


  Maak melding
 2. Het district van ‘de skalians en de kwikvervuiling’ is ze vergeten. Mijn vrienden en ik vangen tegenwoordig bijna geen toekoenari’s en koebies meer in het door de vele skalians (dezelfde die Dotson zou verwijderen met zijn grote mond) vertroebelde water van het stuwmeer en we durven ze al lang niet meer met een gerust hart op te eten. Sergio Akiemboto en de rest van de grappenmakers met dollartekens in hun ogen, hebben niet door dat ze de echte rijkdom van het gebied (het schone water, de schone lucht en het tropisch regenbos) opofferen aan de niet permanente goudmijnbouw. Wanneer het grootste deel van de bevolking van Brokopondo lijdt aan de Minamata ziekte, zullen ze het misschien pas beseffen, maar dan is het te laat.


  Maak melding
 3. Ik hoop niet dat die Sergio Akiemboto iets anders van mw. Trafees Hofwijks terug verwacht in ruil van een computer!! je weet toch wel, hoe het reil en zeilt in SU!!!

  Voor niks gaat de zon op!! Maar tegenwoordig moet je ook voor de zon betalen in welk vorm dan ook!!


  Maak melding
 4. Hofwijks heeft gelijk in elk ander land zou het zijn ;Talent,groei en rijkdom.Maarrrr in ons geliefd Suriname is het eerst RIJKDOM DAT EEN GROEI DOORMAAKT,DAN VOLGT ER TALENT IN HET VERMEERDEREN VAN DIE RIJKDOM…😂


  Maak melding
 5. Hofwijks heeft gelijk..in elk ander land zou het zijn;talent,groei en rijkdom.Maarrrr in ons geliefd Suriname is het eerst;RIJKDOM DAT GROEIT,gevolgt door TALENT OM DIE RIJKDOM TE VERDUIZENDVOUDIGEN IN RAP TEMPO.💰💰💰💰💰💰💰


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES