President opent onderstation EBS in Powaka

21

President Desire Bouterse heeft woensdag letterlijk het licht aangemaakt in het Inheems dorp Powakka en omgeving. Hij haalde ceremonieel een schakelaar over. Daarmee is ook het onderstation van de Energie Bedrijven Suriname NV in gebruik genomen. Tijdens de samenkomst met dorpelingen voor de inauguratie van het onderstation heeft minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname het voltooid project formeel overgedragen aan het energiebedrijf. Dodson en Parmessar hebben de dorpelingen opgeroepen om zuinig om te gaan met elektriciteit. De dorpelingen waren de afgelopen jaren aangewezen op diesellichtmotoren.

Bekijk ook:


21 REACTIES

 1. @ Manu
  Wordt de hoogste tijd, dat die moordenaar het licht gaat zien, maar dan in de hel.

  donderdag 22 december 2016 om 23:13 uur.
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  MANU, JIJ BENT EEN LACHERTJE,..ZODRA JIJ JE MOND OPEN DOET MOET MEN LACHEN OM JOU STOMMITEITEN…ACHTERLIJKE CLOWNESKE BOERIEKIE !


  Maak melding

 2. Parbo, door je paarse bril is het voor jou heel moeilijk verworvenheden van het front te zien, maar je kan niet ontkennen dat het het front gelukt is de drie extra nullen van de NDP te schrappen van onze munt. Dankzij Bouterse zien we het paarse licht van die drie nullen weer verschijnen aan de horizon. Daardoor kunnen de mensen van Powaka de elektriciteitsrekening straks niet meer betalen, wat hebben we eigenlijk aan al de mooie projecten van Bouterse als wij er niet voor kunnen betalen en dan heb ik het nog niet eens gehad over al de mooie projecten van Bouterse die een stille dood gestorven zijn (naschoolse opvang b.v.), de mensen van Powaka wil ik daarom adviseren hun kokolampu niet weg te gooien.


  Maak melding

 3. Goedemorgen forumleden,
  De elite groep wenst u bij deze nieuws een gelukkig kerst toe.
  De elite groep Robg,Rampie,Damsco,Mazda en Parbo zullen in het jaar 2017 nog veel van zich laten horen.
  Ik zal de sluier even Open zetten voor 2017 is er heel wat op komst.
  Hiervan zullen alle Surinamers profiteren ook de surineds die ons dat niet gunnen.
  Wij van de elite groep hebben 2 prijzen uitgeloofd voor de front aanhangers.
  Een gaat naar Jo Jo voor het weergeven van zijn reacties op wkn daarvoor krijgt hij een gouden trofee.
  En voor de meest irritatie op wkn is Ray uitgekozen.
  Voor de stomste op wkn is Muil uitgekozen.
  En voor racist is Jiyani uitgekozen.
  Wkn is uitgekozen als de populairste site waar wij onze gal kunnen spugen.
  Aan goeroe Robg,Damsco en anderen vergeet niet om op de vergadering van morgen aanwezig te zijn .
  Wij zullen de strategie die opgestuurd is door mazda onder de loep nemen.


  Maak melding

 4. Rampie@
  Je noemt de strategie van Mazda,sorry dat zijn toch de auto’s
  Die terug geroepen worden ,omdat ze iets mankeren,die vergadering is die op de zuid as.veel plezier slimpies


  Maak melding

 5. @ NDP-KADAVER …. Ram {pie} …. je bent niet eens de laatste drie {3} letters waard …. zo WAARDELOOS ben je en dan durf nog jezelf en de andere NDP KADERS een elite groep te noemen !!!! O ja …. een elite BOEVEN, KLEPTOMANEN bende.

  Het komend jaar of de jaren daarop volgend zal begonnen worden met de bouw van een speciaal ingerichte JAIL HOUSE. De corruptiewet is in aantocht …. beginnen jullie maar slapeloze nachten te krijgen … want straks zonder pardon ….. eenzame opsluiting tot de dood op volgt … wordt het vonnis. GEEN ZAND EROVER …….. NO WAY !!!!!

  NDP-KADAVER RAMPIE …. op de vergadering van morgen gaan jullie vluchtroutes bespreken … RobG heeft uit de school gelekt. Mazda zou toch een plan proberen te ontwerpen …. maar ….. vluchten kan niet meer !!!! …. ik voet na tjal … oen poot no e kemopo ini a kondre !!!!!!!

  Het lijkt mij hypocriet … jullie NDP boeven, kleptomanen prettige Kerstdagen toe te wensen … terwijl het surinaams volk pinaart. Shame on you …. grave diggers !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  N.B. ALLE RECHT GEAARDE SURINAMERS … SEASON
  GREETINGS !


  Maak melding

 6. Baas neemt leningen die wij moeten terugbetalen en nu komt er een extra last bij?!Moeten wij voor de indianen volk voor stroom gaan betalen?!Och och,och,wij de stads bewoners,alle hebbies van bouta de moordenaar rusten op onze schouders letterlijk.!!
  Zo Paraman ,Rampie,RobG,en andere die hard fans van de moordenaar bouta,nu heeft jullie dorp licht ,wanneer gaan jullie dan vertrekken.Ps wij betalen de stroomrekeningen wel voor jullie,zo lief zijn we wel.


  Maak melding

 7. De moordenaar gaat de indianen, indianen verhaaltjes vertellen dat hij stroom heeft gemaakt en de lichthoofdige indianen die in sprookjes geloven, zijn omgekocht.


  Maak melding

 8. Bouta zorgt goed voor de binnenlandbewoners.Alles geeft hij ze GRATIS!Hij verzorgd de onbeschaamde binnenland bewoners met onze belasting centen en onze salarissen!Zij betekenen NIETS voor onze economie maar de stemmen zijn al binnen voor bouta de moordenaar.!!Een voedselpakket,licht,reisje naar de stad ,dankzij ons en bouta heeft ze al omgekocht,die goedkope indiaantjes!!.


  Maak melding

 9. Als hij nou eens in het parlement opdraafde om z’n wanbeleid te verdedigen? Mooi niet. Meneertje draaft alleen ergens op als hij daar de Gadomang kan spelen. De gulle schenker. Maar wel een die het land in de schulden stort. Jammer dat hij niet opdraaft op de gelegenheden waar het land opnieuw een schuld aangaat. Dat verzwijgt hij voor het volk en schuift hij af in de schoenen van schoonzoon Boefdraad, die daarvoor een meer dan bijzondere vergoeding voor krijgt.


  Maak melding

 10. NDP-KADAVERS …. die zich elite groep noemt …. delen prijzen uit. Mensen … mensen … wat één verdriet ………..

  @ Ram {pie}.. knoop dit goed in je MIDAS OREN …. liever dom dan een GEWETENLOZE MOORDENAAR … DIEF … en/of … KLEPTOMAAN.
  Mul kan tenminste een ieder recht in de ogen aankijken … Mul kan vrij reizen naar het buitenland …. Mul hoeft niet voor ALCATRAZ bang te zijn …. Mul is geen g.tl….r zoals jullie gewetenloze NDP- KADAVERS { let wel letterlijk KADAVERS }.


  Maak melding

 11. nu nog al die andere achterlijke dorpjes van energie voor zien
  al deze dorpjes leveren nietsssssssssssss op
  opdoeken die idiote dorpjes waar geen land wat aan heeft
  sjeees wat een vooruitgang, kost de belastingbetaler alleen maar geld
  het geld kan wel wat voor wat anders gebruikt worden dan voor 100 man ergens in het bos om die van energie te voorzien
  ga ze liever cursussen geven waar het bedrijfsleven om gilt
  die brengen tenminste geld in het laatje


  Maak melding

 12. Baboon@
  Voel je je verheven boven de indianen,beetje dom ben je wel.
  Daar kunnen jullie een voorbeeld aan nemen
  stemmers trekken@
  Jullie hebben 100 jaar de tijd gehad om je een beetje beschaving toe te eigenen,dat is helaas niet gelukt, jullie hebben er met z’n allen een puinhoop van gemaakt, jullie hersenloze moesten zo nodig en coup plegen ,nou je ziet wat er van terecht is gekomen.
  Eigen schuld dikke bult,veel beloven weinig geven doet de gek in vreugden leven.
  Je krijgt wat je toekomt.
  Julie schulden last is 20.000 eur per hoofd van de bevolking ik wens je veel sterkte met deze bagger.
  PS
  Over achterlijk gesproken, jij hebt voor in de rij gestaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.