Presentatie kandidaten Nationaal Jeugdparlement

12

Het aantal kandidaten voor de verkiezing van het Nationaal Jeugdparlement (NJP) in Suriname is met 42 % gestegen ten opzichte van de verkiezing in 2013. De kandidaten zijn vorige week tijdens een openbare zitting in de zaal van het Surinaams Olympisch Comité aan het publiek gepresenteerd. Van de 229 jongeren die zich kandidaat wilden stellen, zijn 201 toegelaten. Om deel te kunnen nemen aan de verkiezing van het NJP mochten jongeren tussen 15 en 25 jaar op 5 december 2016 de benodigde documenten indienen.

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. Het jeugd parlement is mede schuldig aan de situatie nu in Suriname. Denk jullie nou echt dat ze een betere voorbeeld zullen geven dan hun baas bouterse . Ze zullen hetzelfde doen als hun held!


  Maak melding

 2. De jeugd denkt: als je in Suriname makkelijk, zonder te studeren, snel carrière wil maken, dan moet je het voorbeeld van Bouva, Boetoe en Hopkinson navolgen, allemaal hebben ze de jeugdpoppenkast als springplank gebruikt om snel en makkelijk, slechts door mooi te praten, veel geld op hun rekening bijgeschreven te krijgen (ze verdienen het niet) en ze hebben nu reeds hun pensioen voor de rest van hun leven veilig gesteld. Geen wonder dat er zoveel potentiële klaplopers staan te dringen om gekozen te worden in de jeugdpoppenkast, het voorgeborchte van de echte poppenkast.


  Maak melding

 3. Jeugdparlement volgt oude politieke mores, die Sranan thans financieel failliet heeft gemaakt !

  Een vroegere jeugd-parlementarier, thans vice-voorzitter van de DNA heeft enige tijd geleden nog in het openbaar geroepen :

  “WIJ GAAN DE RECHTERS STOPPEN “, dus hij had/heeft

  NIETS van de DEMOCRATIE en MACHTENSCHEIDING

  BEGREPEN !

  PS : Mensenrechten moet je koesteren en bewaken !!


  Maak melding

 4. Dat zijn allemaal , op volgers van bouta en silos , laat mij niet pissen in mijn broek van deze op komst . je kiest al een boef baas , wat moet het dan worden in sur met deze film . je kan alles van deze mensen hun gezicht zien dat het niet goed kom , de groetje met de troep . anomi


  Maak melding

 5. Suriname brengt alleen rovers voort.Uitbuiters..om het arme volk te verdrukken en onderdrukken.Maakt ze niet uit hoe zij rond moeten komen.Er zijn sommigen die het verdienen om in deze situatie te zitten maar velen doen zo hun best..en kunnen hun hoofd niet boven water houden.STOP!! Met het verdrukken van de Surinaamse bevolking.Ik laat mijn stem horen voor de hardwerkenden,de arme landbouwer,de mensen die hun leven niet paars gekleurd willen hebben.Geduld is een schone zaak…de kruik gaat zolang te water tot het BARST!!WAN DEE FOE SABAKOE WAN DEE FOE TJONTJON


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.