za 21 okt 2017 05:08
post thumbnail

‘Kaseko in Concert “Twee”‘ in maart 2017 van start

3

In november 2015 speelde de eerste versie van ‘Kaseko in Concert’ met veel succes in zeven Nederlandse theaters. Een vervolg mocht gewoonweg niet uitblijven en daarom is er op 25 maart 2017 in het Isala Theater(Capelle aan den IJssel) een gedenkwaardige start van een reeks nog gedenkwaardigere concerten. Ditmaal onder de naam ‘Kaseko in Concert “Twee”‘.

Deze editie, uitgevoerd door een 16-mans band, betekent een mooie reis door de rijke Surinaamse muziekgeschiedenis van 1950 tot 1980. Het concert wordt wederom gepresenteerd door de befaamde Surinaamse comedian Clifton Braam. Met dit muziekspektakel vol humor weet hij u helemaal thuis te laten voelen. Met topzangers als Edje Rust, Patricia van Daal en Nato Grootfaam kan bovendien iedere rechtgeaarde muziekliefhebber zijn hart ophalen.

Kaseko is één van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor vele internationale succesvolle nummers. Denk aan de muziek van onder andere Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

<- klik hier om te reageren op dit bericht
33 Reacties | Plaats Reactie

  1. Onbeschaamde Boefdraad, deze vlegel heeft al van de hele wereld geld geleend en je vraag je af wat hij als minister voor het land doet. Hij belast ons met schulden en ook onze nakomelingen generaties lang!!Deze hele NDP regering moet weg!!

    dinsdag 20 december 2016 om 12:12 uur.
  2. Oeps. verkeerde topic .Mijn reaktie hoort hier niet.Excuses.

    dinsdag 20 december 2016 om 13:02 uur.
  3. mama bobo chuk chuk chuk, mama bobo nak bhuk bhuk bhuk. Mama bobo nak chuk chuk chuk, mama bobo nak bhuk bhuk bhuk, bhosriwalla

    dinsdag 7 maart 2017 om 14:19 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ads:

Bezoek ook:
www.suriname.nl

Adverteer ook op:
www.suritrade.com