Uitverkochte Family Christmas Show van Balletschool Marlène

2

Vandaag kunnen mensen in Suriname genieten van de laatste voorstelling van de traditionele Family Christmas Show. De drie voorstellingen van de bekende Balletschool Marlène, dit jaar met de titel ‘Christmas in the Magical Jungle’, waren een week van te voren uitverkocht. Het is alweer de 19e editie van de Family Christmas Show welke wordt gehouden in Theater Thalia in Paramaribo.

“Dit keer hebben we Christmas in the Magical Jungle. Mooie dieren en dus geen prinsesjes als gewoonlijk. Alle leerlingen van de balletschool doen mee om hun vorderingen te presenteren” aldus Marlène Lie-A-Ling. Haar dansschool werd opgericht op 3 november 1975 en biedt thans een gevarieerd programma van Klassiek-, Modern-, Jazz Ballet en Folklore.

Lie-A-Ling geeft sinds 1971 balletlessen in Suriname. Ze is mede oprichter en prima ballerina van het Nationaal Ballet Suriname geweest tot en met 1982. Ook is ze oprichter en Artistiek directeur van Balletschool Marlène, Marlène’s Ballet Company (MBC) en het Folkloristisch Ensemble Paramaribo (FEP). Marlène heeft Suriname op bijzondere wijze international uitgedragen in onder andere Nederland, Frans Guyana, Haiti, Venezuela, Aruba, Colombia, Frankrijk, Ecuador, Brazilie, Trinidad & Tobago en Washington (U.S.A.).

Luister hier naar het verhaal van Christmas in the Magical Jungle:

2 REACTIES

  1. Goed te vernemen dat men in Suriname nog oog heeft dergelijke culturele zaken ondanks de slechte economische toestand waarin het land verkeert.
    Een lichtpuntje tussen alle narigheid die steeds de revue passeert.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.