Surinaamse politie krijgt kogelvrije vesten cadeau

42

PARAMARIBO, 18 dec – Het Korps Politie Suriname, KPS, heeft dertig kogelwerende vesten cadeau gehad van de Volksrepubliek China. Dit meldt het KPS. De vesten zijn overhandigd door ambassadeur Zhang JinXiong. De diplomaat is bezorgd.

De ambassadeur zei tijdens de overhandiging aan korpschef Agnes Daniel dat de politie gezien wordt als deel van de samenleving. Het is ook waarom de ambassade het korps ondersteunt in de strijd tegen de criminaliteit. Volgens Zhang JinXiong moet in die strijd vooral ook gedacht worden aan de veiligheid van de politieagenten. Die zetten immers dagelijks hun leven op het spel om de veiligheid te waarborgen.

De korpschef bedankte de ambassadeur voor de geste. Volgens Daniel is de veiligheid van de politieambtenaren in de strijd tegen criminaliteit “van niet te onderschatten waarde.” Daniel zei ook dat de samenwerking tussen de ambassade en het KPS steeds beter wordt. Eerder zijn al schenkingen gedaan, waaronder voertuigen. Ook wordt een aantal gemeenschappelijke projecten uitgevoerd.

- Advertentie -

42 REACTIES

 1. Chinese prut. Ze zijn zo lek als een mandje. Stelletjes bedelaars, wanneer zal je in staat zijn om de uitrusting van het leger en de politie zelf aan te schaffen. Schande schande schande

 2. Mooie gebaar van onze handelspartner China. Dit benadrukt nog maar eens de innige banden tussen china en Suriname. Wederom jammer voor voor de fronters want die zien liever dat Suriname danst naar pijpen van de oud kolonisator Holland.

 3. @ Freeway

  Een gegeven paard niet in de hol sorry bek kijken : en trouwens Su heeft er niet om gevraagd. Maar de Chinezen zijn slimmer dan de domme paarse idioten ; voor die dertig kvv komen binnenkort 300 chinezen het land binnen.
  En natuurlijk zijn hun visa al geregeld door de paarse idioten, misschien hebben ze het helemaal niet nodig.

  @ parbo

  Als je zo´n hekel hebt aan de HOLLANDERS, waarom stuur je de Nederlandse Ambasadeur dan niet weg uit Su ??
  Er waren ook een paar chirurgen uit Nederland daar om hartoperatie ´s ( gratis ) te verrichten waarom heb jij ze niet persoonlijk ze het land uitgezet ??
  Kom niet met je K@: ik ben geen Fronter, ik ben gewoon een objectieve Srananman die in den vreemde woont.
  Zo lult die Damsco ook uit zijn bek, parbo de Nederlanders verwachten ook niet dat Su naar hun pijpen dansen !!
  Ga jij maar met alle paarse idioten naar de pijpen van Baas DDB dansen, wat mij betreft mogen jullie hem in het openbaar PIJPEN !!! En neem boeler Damsco en RobGay mee, de grootste homo´ van deze site.

  Sari tori

  Jacko

 4. Dit is pure discriminatie: kijk op die foto.
  Da vo waarom krijgt alleen die onbeschaafde, onfatsoenlijke creoolse agent een kogelvrije vest terwijl ze mijn hindustaanse broeder naast hem in z’n hempie laten staan.

 5. @JZwartmans
  Een paard (gift) moet je inderdaad niet in de bek kijken, maar het moet inderdaad een gift zijn. Hier gaat het om de verborgen agenda van de Chinezen om de autoriteiten (leest regering) de one china beleid blijven ondersteunen en hun invloed in Suri te vergroten. Met een dooie mus krijgen de Chinezen voor elkaar. Dat na wang sari tori gi Sranang.

 6. Jamang ze slapen en geven onze voor ouders schande die met bloed zweet en tranen het land su ontwikkeld hebben geen respect gewoon ze denken alleen aan geld
  Die Loulou Hollanders zijn op zoek naar grond stoffen dus su paaien Bouta ogen en
  Oren open Chinezen willen grond hebben voor een appel en een ei wik su kunnen zelf het land opbouwen wij hebben een rijk land we jebben Holland miet nodig nog China

 7. @parbo, als de Nederlanders niet in Suriname aanwezig waren zouden meer dan de helft sterven aan eenvoudige ziektes.

  @JZwartmans, ze blijven uitschelden, maar het zijn deze zelfde mensen die genieten van alle voorzieningen van die Nederlanders. Waarom gaan ze China niet vragen voor een “uitkering”?

 8. Ira, mijn Nederlandse uitkering is een vorm van herstelbetaling. China speelt rol geen daarin. De witmangs moeten maar bloeden voor hun zondes.

 9. @ Ira

  Je hebt groot gelijk ; je kent en weet wat ze hier in Holland zeggen hé ( je wordt eerder door de stront kar overreden,dan door de gouden koets )
  Hierop gaan weer een paar dommie´s reageren, zeker weten !

  @ Freeway.

  Ben volkomen met je eens ; maar de idioot die daar de scepter zwaait begrijpt dat niet, of doet alsof hij het niet
  weet.

  Sari tori

  Jacko

 10. @ Parbo

  Wat voor herstelbetaling heb je het over ??
  Weer zo´n domme uitspraak van een domme uilskijken
  om het maar zo te zeggen, trouwens deze uitspraak wordt vaak gebruikt door een paarse uilskuiken Damsco.
  En wees blij dat je een uitkering hebt, anders heb je niks om te vreten.

  sari tori

  Jacko

 11. @ parbo

  Wees blij dat je een Nederlandse uitkering hebt; anders yu bo njang ..a
  , bikasi yu bassi bo mek yu ka wan loto !!!!

  Sari tori

  Jaco

 12. Jammer dat China zo ver van Suriname af ligt, als buurland had het zich waarschijnlijk helemaal als redder kunnen manifesteren.

 13. @Nicolas,
  Ik zou het anders stellen.
  ‘Jammer dat Suriname zo ver ligt van China; anders was het een land geweest met uitsluitend een Aziatische bevolking, die wel bereid zijn met handen en voeten in de modder te ploeteren’.
  Helaas, het moge niet zo zijn. Suriname een vervloekt land waar schijn-vredelievendheid heerst en krabbenmentaliteit diep in de genen van de bevolking is ingeworteld. Het komt met Suriname nooit meer goed. God laat mij aub ongelijk hebben.

 14. De vesten zijn bedoeld om de chinezen te beschermen, maar niet bestand tegen de uzi’s van de criminelen als meriba, boefdraad, DDB etc

 15. IK HEB NOG NOOIT VAN MIJN LEVEN ZOVEEL KOETERWAALS OP EEN PAAR VIERKANTE METER BIJ ELKAAR GEZIEN MAN .zit jij nog op CLEVIA SCHOOL ? Domme duif ?

 16. Damsco@
  Je schrijft weer met grootte letters ,dus bent nog steeds gefrustreerd ,pannekoek
  Sari tori

 17. Parbo…

  die 900 eurootjes uitkering heeft niks met herstelbetalingen te maken. Het is een aalmoes voor de mislukte en kansloze zwerfpalen in een sociaal en geciviliseert land. In jouw apentuin van herkomst zou je niet zo een grote bek durven hebben, want dan verdwijn je net als die mattie van Meriba van de aardbodem. De blijf lekker op je krinloopbasnkstel zitten met je werkloze klauwen in de bedelstand…Stumpertje.

 18. Damsco zijn capslock toets zit nog steeds vast en hij heeft het nog steeds niet in de gaten, de paarse schreeuwlelijk, ga terug in je hok, junkie

 19. PARBO ziet zijn hollandse uitkering als herstelbetaling.

  Schijten op de hand die je voert heet dat.

  Je bent nog minder dan het navelpluis van ee straatrat.

  Heb jij ooit 1 dag in je leven gewerkt?

 20. parbo
  Ira, mijn Nederlandse uitkering is een vorm van herstelbetaling. China speelt rol geen daarin. De witmangs moeten maar bloeden voor hun zondes.

  Schijten op de hand die je voert….

  Je beny een luie loser zonder zelfrespect.

 21. Parbo, er zullen er maar weinig wakker van liggen dat een paarse parasiet een uitkering krijgt, je bent maar 1 van de velen

 22. Henk Molenar 2016, ben het geheel met je eens. Parbo scheldt, schreeuwt en tiert op de Hollanders maar profiteert wel van de uitkering aldaar. Parbo er is een hoop werk te doen in Suriname, dus kom snel hierheen en vergeet je niet te laten uitschrijven zodat je uitkering gestopt kan worden.

 23. @@ Hans ! Die onnozele ezel Damsco weet niet eens waar de Capslock zich bevindt!!! Hij en die paarse strontvlieg Parbo komen wel achter, zodra zij een aangestoken Pagara in hun reet gestopt krijgen van hun stiefvader bouta.

 24. Als politie mag je nooit iets aannemen Je bent onpartijdig en onafhankelijk, zonder aanziens des persoons. Slechte zaak dus. Veel succes politie.

 25. niet alles dat china doet, is vrij. er is een schuilbaar prijs er achter. van president tot consumer, lees ook de fijne print. i will take a station with 6 plus man, b/4 you get me. of su kan de enigste land zijn dat 2 revolutie moet door gaan.

 26. minister van justitie, ik moet wel zeggen dat je de tijd nu heb, om te doen, en zeggen wat je wil. maar ik zeg dat je een grote lul nodig heb, want je jongens hebben dat niet voor je. your man dont fuck you hard enough, well the future will do that to you.leer je jongens, hoe het hoort om met vooroordeelden mee om te gaan, tot dat de rechter bepaald bitch!!

 27. hey silo, minister van justitie en politie, laat je zelf mee gaan met de minder geoefende jongens, om wat gewight te verlaten. want je bent een fat leleke bitch, one bullet can not miss you,bitch.

 28. De vesten worden ingepikt door de coalitie voor eigen gebruik want zij voorspellen een opstand waarna anarchie zal losbarsten. Misschien niet voor Misiekaba want hij gaat een boei halen bij de medicijnman

 29. Het land is onafhankelijk geworden het motto was vertrouw op eigen kunnen !!!!
  Het land is na 1975 afhankelijk geworden in plaats van onafhankelijk !!!!!!!

 30. Domparbo@ heb je dat ook op je aanvraag formulier ingevuld bij het aanvragen van je uitkering (je herstel betaling ) goedkoop argument uit de jaren zeventig

  Dus laat me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.