FATUM doneert SRD 35.000 aan het Leger des Heils

7

Directeur Wim Lalbiharie van FATUM Schadeverzekering N.V. overhandigde deze week een cheque van srd 35.000.- aan Majoor Vilece Thomas van het Leger des Heils. De kerstpottenactie 2016 van het Leger des Heils Suriname duurt nog tot en met 23 december. In deze laatste dagen kan het publiek nog een bijdrage leveren om minderbedeelden, mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking en seniore burgers een goede kerst te bezorgen. De verzekeraar ondersteunt de inzamelingsactie van het Leger des Heils door deze cheque en wil zo haar steentje bij dragen om te helpen het doel van het Leger des Heils te realiseren.

Lalbiharie zegt dat het vooral in deze moeilijke tijd belangrijk is dat de samenleving in Suriname elkaar helpt en heel in het bijzonder de minder draagkrachtigen. “Wij hebben gemeend onze donatie te doen aan Leger des Heils zodat de mensen die het moeilijk hebben toch de feestdagen met hun gezinnen goed kunnen doorbrengen. Daarnaast is deze donatie de aftrap naar ons jubileumjaar. Op 12 april 2017 is FATUM reeds 135 jaar werkzaam in Suriname en dat is een zeer belangrijke mijlpaal voor onze organisatie, die we zeker niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan” aldus de direecteur.

FATUM begon op 12 april 1882 eerst als agentschap van de Nederlanden van 1845, toen nog met een kantoor aan de Waterkant. Deze donatie aan het Leger des Heils is de eerste actie in verband met 135 jaar FATUM en het bedrijf is stellig van plan om in 2017 meerdere sociale projecten te ondersteunen, dit mede met het oog op haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Foto: Brian Sloote

Bekijk ook:


7 REACTIES

 1. Dat bedrijven, tegen de kerstdagen een financiele bijdrage doen aan bepaalde stichtingen of wat dan ook is prima.!
  Ok de normale burgers die het kan behappen, is hun giften ook zonder meer dan welkom. Maar ik vind het raar; als een bedrijf iets geeft ten bate van ouderen of wat dan ook, waarom dan gelijk op de foto ?????
  Is het soms om te laten zien hoe gul ze zijn of zo ?????
  Any how ze hebben wat gegeven, maar volgens mij zijn de meeste Su foto´s geil, ze willen altijd op de voorgrond treden.

  Jacko


  Maak melding

 2. Baas en roverheid noch zijn awariedomries e gi, Wim werkt hard is keihard eerijk. Natuurlijk zijn er idioten die hem dat niet gunnen, maar wel hun paarse criminele lijder. So we sjie fa sranangmang e denki, na soso afgunst. Maar deng dong sma e prijze en verere ddb dat ai roof a volk. Kondre klarie, paarse mentaliteit na soso roof, kirie. WO ka.


  Maak melding

 3. als jullie de premie met de helft zouden verlagen, dan zouden jullie de rest van het volk ook mee verzekeren..

  iedereen blij en ook de mofina wang..

  waarom wordt er niet een verplichte begrafenis verzekering ingevoerd, uiteindelijk gaat iedereen dood..


  Maak melding

 4. Leger des Heils besteedt nauwelijks iets aan niet-christenen. Haalt FATUM zijn winst dan alleen van christenen? FATUM moet zich dat eens afvragen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.