Rechtszaak King Koyeba uitgesteld

15

De Surinaamse Dancehall artiest King Koyeba gaat de Kerstdagen en jaarwisseling in de gevangenis doorbrengen. Hij verscheen op dinsdag 12 december voor de rechter in Suriname. De zaak is uitgesteld tot 9 januari. Dan zal de vervolgingsambtenaar een scheikundig rapport aan de rechter overleggen.

Het verzoek van zijn advocaten Raoul Lobo en Lygia Palmburg voor vrijlating is afgewezen. King Koyeba heeft wel bekend dat hij drugs verkocht om zijn negen kinderen te verzorgen. Hij heeft verder de zorg van zijn vrouwen op zich.

De verdachte artiest heeft steeds gezegd dat hij na zijn vrijlating strafbare handelingen achterwegen zal laten. Hij heeft spijt betuigd. Raoul Lobo zegt dat het om een kleine drugszaak gaat die snel afgehandeld kan worden. Slechts 550 gram jammie marihuana behoorde de verdachte toe.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. Nou,king koyeba heet toevallig geen bouterse,dus hij zal vervolgd worden.De rechters zijn niet bang voor king koyeba,Geen waarheidscommissie,,geen amnestie,niks te toetsen en de rechters blij dat ze eindelijk hun werk kunnen doen zoals het hoort,geen bemoeienis van niemand…heerlijk.


  Maak melding

 2. Drugs verhandelen om zijn negen kinderen en vrouWEN te verzorgen en geef toe voor 550 gram!! Wat denk deze klootzak wel!!! Zoek de hoogste boom voor hem!! Weet hij wel hoe al die kinderen heten? Hij is een grote mafkees die sukkel!!

  Straks gaan de kinderen het allemaal stuk voor stuk overnemen wat papaatje de crimineel deed! Zal in de gene zitten!!! Zo papa de crimineel zo kindjes de moordenaars/ rovers straks in de toekomst!!! Sroting mars fu 10 yari!!!

  Laat hem gezellig zijn kerstliedjes in de Jail SantoBoma zingen!! de mede collega’s zullen lekker dansen en heeft ook gezelschap!!

  Yang batjaw naga bana!! Jani hou mijn tassie even vast want die crimineel kan toch dansen!!

  En wij maar rot werken voor ons elke centjes!!! door bloed en tranen heen!! A no so burki ey har wagie!


  Maak melding

 3. Tenmintse hij deed foute zaak voor s’n kindere. En heef spijt. Maar sommige doen smeerige dinge voor magt en hebsugt. En die gaan frei. Sonder spijt. So gaan dinge.


  Maak melding

 4. Dit zijn de mensen die in Misikaba-DUBAI gaan wonen, met iedere maand een nieuwe maagd erbij in zijn harem !!
  Kinderen als djinipi’s verwerkken en de bealstingbetaler en Sociale zaken zullen voor ze zorgen !!


  Maak melding

 5. meneer Gajadien je hoeft niks te verwachten van de P G..,,

  ze zijn zelf doods bang alleen al als ze de naam horen van de lijder.., bang dat ze hun werk / baan zullen verliezen en thuis moeten zitten..

  ze poepen in hun broek, als ze één letter moeten zeggen,, kijk zelf naar de rechts zaken van de december moorden, waarbij hij de lijder de hoofd verdacht moordenaar is..

  je moet dus niks verwachten wat dit betreft..,, beter is het volk te mobiliseren en op straat kome..


  Maak melding

 6. Ik zou zeggen, koyeba heeft al op de blaren gezeten. Mijn mening is om die man is om die los te laten. Hij heeft voldoende tijd gehad om zijn zijn zonde (n) te overdenken. Met zijn creatieve geest gaat hij een tranga cd uitbrengen. Iedereen moet een 2e kans krijgen. Alle negatieve uitlatingen even terzijde. Big up king koyeba. Je bent het aan het zoeken om je kinderen te verzorgen.


  Maak melding

 7. What I like about your work: your energy, your gentle nature and smile. You keep to the syllabus (taught what you HAD to) and then gave extra info. I liked that you do NOT have PowerPoint! You stick to times. No overruns. You are on top of the subject and context = knelledgeabwo, but yet humble.Level 1 & 2, Cape Town 24 June 2012


  Maak melding

 8. Que maravilla de foto, te invita a soñar y no parar de disfrutar, lo que la vida nos puede dar ….con tu permiso me la robo..para tener algo realmente hermoso!!besitos Emilio


  Maak melding

 9. Thank you, I have recently been searching for information about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. However, what in regards to the bottom line? Are you sure concerning the source?|What i don’t realize is if truth be told how you’re no longer actually much more well-liked than you may be now. You are so intelligent.


  Maak melding

 10. with Black Bean & Mango Salsa – B+ Salmon with Lemon, Capers, and Rosemary – B Salmon with Mango Chimichurri – A Salmon with Red Pepper Pesto – A++ Scallops in Vodka Cream Sauce – A


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.