Werner Duttenhofer Award voor Kenny B

5

De populaire zanger Kenny B heeft de Werner Duttenhofer Radio Award ontvangen. Dit gebeurde aan het einde van zijn optreden in het André Kamperveen Stadion in verband met 20 jaar bestaan van Radio 10. Deze award gaat elk jaar naar een Surinaamse groep of artiest die culturele/ sociale en artistieke bakens verzet.

Radio 10 is de meest beluisterde radiozender van Suriname begon op 10 december 1996 met haar uitzendingen. De eerste keer werd de Werner Duttenhofer Radio Award aan de kasekogroep Kankantrie uitgereikt. “k wil iedereen bedanken die erbij was in het AK stadion. Ook dank aan radio 10. Alleen maar lobi”, meldt Kenny op Facebook.

Kenny B heeft een energieke show van internationale allure verzorgd. Duizenden liefhebbers genoten drie uur nonstop van zijn grote hits als ‘Hallo Sranan’, ‘Wan San E Dangra Den’, ‘Nex Ne Tai’, ‘Paramaribo’ en ‘Parijs’. In het vooorprogramma stonden Siri Fu Helena, Naks Kaseko Loko, Nisha Madaran, Suri Allstarz, Joann & PHilla, de gospel artiesten Asgar Koster, Emanuel Sanvisie, Raff Chango en Eugene Main.

foto- Jouw Journalist!

Bekijk ook:

5 REACTIES

 1. Ray, kenny B heeft voor zover ik weet nooit beweerd dat hij iets wilde betekenen voor suriname, net als de meeste mensen probeert hij gewoon het beste van zijn leven te maken in de korte tijd dat hij hier op aarde mag vertoeven en naar mijn bescheiden mening lukt het kenny B aardig een zinvol leven te leiden. Maar omdat jij je die vraag stelde, ben ik nu wel benieuwd wat jij betekent voor Suriname?


  Maak melding

 2. Kenny b is een artiest die zijn ding doet. Niks meer en niks minder.Of misschien wil jij dat hij zich aansluit bij een politieke partij om iets te betekenen?
  Maar om toch op je vraag in te gaan, hij kan jongeren met talent inspireren daarnaast laat hij zien hoe het Sranan in de muziekkunst zijn functie heeft.


  Maak melding

 3. @ Ray
  1dag van protest en 10 dagen van feestvieren…dit is Suriname voor je.
  Wat betekenen al deze zogenaamde artiesten voor Suriname?!
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  HOU JE KOP IDIOOT,JIJ EN MENSEN DIE OP JOU LIJKEN HEBBEN GEEN VERSTAND VAN MUZIEK !!


  Maak melding

 4. @RAY

  Wat heb jij bereikt?? Hij geniet van zijn leven en zo te zien heeft hij daar geen enkel probleem mee… Ga een glas water drinken of een parbo en kom bij hoor… En kijk om je heen…. En zie dit ben ik hier hoor ik!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.