Politicus hekelt arrogantie tegenover armen in Suriname

41

PARAMARIBO, 13 dec – Het arrogante gedrag van de regering tegenover de armen en behoeftige delen van de samenleving is onacceptabel. Dit stelt parlementariër Carl Breeveld (DOE). Subsidies en sociale uitkeringen worden vaker laat uitbetaald.

Of soms helemaal niet. “Dat er bij herhaling laat of soms niet eens wordt uitbetaald, is onacceptabel. Erger is het wanneer er nioet gecommuniveerd wordt met de doelgroepen over waarom het niet gebeurt”, stelt Breeveld in een brief aan president Desiré Bouterse. Een verklaring komt pas als het parlement erop aan dringt. En dan nog is zo een verklaring vaag en nietszeggend.

Zelfs op persberichten wordt nauwelijks of niet gereageerd. “Dat is onbehoorlijk bestuur”, schrijft Breeveld. Alsof vooral de mensen die het moeten hebben van een schamele uitkering, maar moeten begrijpen dat de regering krap bij kas is. “President, ik schaam mij als Srananman (Surinamer, red.), wanneer we niet in staat zijn tot simpele dingen als uitbetaling van sociale uitkeringen”, aldus Breeveld.

Bekijk ook:


41 REACTIES

 1. Carl is een dominee die met DE MOORDENAAR samenwerkte in het meest CORRUPTE kabinet ooit. Gek dat zij altijd achteraf slap gaan lullen. FAT POLA DORA bedient nu dezelfde moordenaar na bewezen corrupte diensten als ex CHS veelvraat met beloning post op min v juspol. Als zij in beeld verschijnt zie je maar een deel van de omvangrijke gepleegde fraude waardoor SU failliet is geworden.


  Maak melding

 2. Ja het was deze Breeveld die had gezworen dat hij corruptie zou aanpakken,alleen eindigde hij met een samenwerking met de club die bekend staat als NDP corruptie club. .
  Je moet je schamen Breeveld,wie in Godsnaam gaat brieven schrijven aan de duivel bouta?!


  Maak melding

 3. “President, ik schaam mij als Srananman (Surinamer, red.), wanneer we niet in staat zijn tot simpele dingen als uitbetaling van sociale uitkeringen”, aldus Breeveld.

  Een aanvulling moet en hoort erbij
  “President, ik schaam mij NIET dat ik ook mee heb gedaan om de amnestiewet erdoorheen te krijgen
  Ik schaam mij NIET dat ik wetten erdoorheen krijg door deze te ondersteunen ondanks dat ik weet dat dit slecht is voor Suriname.


  Maak melding

 4. Beste mensen,
  Waar maken jullie je druk over.
  Niemand luistert naar jullie dus schreeuwen heeft geen zin.
  Wat belangrijk is dat over 14 jaar het beter zal gaan met Suriname.
  Dus tot 2030 veranderd er niets.
  Leren leven ermee dus welke regering er ook aan de macht komt het gaat allemaal niet helpen.
  Na 2030 komt er verandering in maar de meeste op wkn zullen het niet na kunnen vertellen.
  Ray en Muil zullen het na kunnen vertellen want onkruid vergaat niet.
  Sari Tori


  Maak melding

 5. Bigi Sma, jij hoort echt thuis in een bejaardentehuis. Die Ray is een doorgedraaide VHP-er die beseft dat zijn lijder nooit aan de macht komt. VHP en corruptie zijn synoniemen van elkaar.

  Tijdens Front onder Vene kregen de mensen een tiende (1/10) van de uitkering die ze nu krijgen. Toen ging het zogenaamd goed met Suriname volgens het handjevol kabaal-makers hier op de site. Bouterse heeft die uitkeringen allemaal verhoogd, tienmaal dan toen onder Vene. Dus dat het soms later uit te betalen, is niet zo´n ramp, in geval van onder Bouterse.

  Dat Ray met de grootste teleurstelling uit zijn leven moet leven is zijn probleem. Zijn Hindostaanse VHP heeft zich nooit bekommert om de arme Surinamers. Om nu heiligboontje te komen spelen is een heel goedkope en doorzichtige truc. Ray, your world is plastic. Can see through to the other side, Dommie.


  Maak melding

 6. Het zijn toch deze armen die voor deze regering gekozen hebben.Laten ze nu maar op de blaren zitten.
  Geen medelijden met hun als ze hun bijstand niet ontvangen.


  Maak melding

 7. Wie neemt Carl Breedbek nog serieus. Hij was degene die sliep onder de bed van Bouterse (al dan niet met de bijbel in zijn hand). Hij is medeschuldig.


  Maak melding

 8. Het zijn allemaal schijnheiligen.
  Dit is weer zo`n taktiek van Bouta. Hij laat aan de bevolking zien dat er sprake is van democratie. Er is sprake van meningsuiting. Men mag zijn mening naar hem kenbaar maken. Zonder dat hij geweld gebruikt.

  Terwijl anderen waar wij geen weet van hebben wel hun mond word gesnoerd of ze worden bedreigd.

  Dit is het werk van een saka saka.


  Maak melding

 9. Bigi Sma, jij hoort echt thuis in een bejaardentehuis. Die Ray is een doorgedraaide VHP-er die beseft dat zijn lijder nooit aan de macht komt. VHP en corruptie zijn synoniemen van elkaar.

  Tijdens Front onder Vene kregen de mensen een tiende (1/10) van de uitkering die ze nu krijgen. Toen ging het zogenaamd goed met Suriname. Bouterse heeft die uitkeringen allemaal verhoogd. Dus dat het soms later uit te betalen is niet zo´n ramp.

  Dat Ray met de grootste teleurstelling uit zijn leven moet leven is zijn probleem. Zijn Hindostaanse VHP heeft zich nooit bekommert om de arme Surinamers. Om nu heiligboontje te komen spelen is een heel goedkope en doorzichtige truc. Ray, your world is plastic. Can see through to the other side.


  Maak melding

 10. Bigi Sma, jij hoort echt thuis in een bejaardentehuis voor dementerebden. Die Ray is een doorgedraaide VHP-er die beseft dat zijn lijder nooit aan de macht komt. VHP en corruptie zijn synoniemen van elkaar.

  Tijdens Front onder Vene kregen de mensen een tiende (1/10) van de uitkering die ze nu krijgen. Toen ging het zogenaamd goed met Suriname. Bouterse heeft die uitkeringen allemaal verhoogd. Dus dat het soms later uit te betalen is niet zo´n ramp.

  Dat Ray met de grootste teleurstelling uit zijn leven moet leven is zijn probleem. Zijn Hindostaanse VHP heeft zich nooit bekommerd om de arme Surinamers. Om nu heiligboontje te komen spelen is een heel goedkope en doorzichtige truc. Ray, your world is plastic. Can see through to the other side, dommie.


  Maak melding

 11. Breeveld heeft absoluut 100% gelijk. Enzo gaat het maar door. Normen en waarden zijn er lang niet meer, moreel verval en wederzijds respect bestaat niet meer. Zelfs in het hoogste college van staat merken we dat. wat is er aan de hand in Suri ?
  Zijn dit de laatste uitstulpen van de bende coalitie , ik hoop van wel…breeveld heeft goed gekeken in de keuken van de ndp. Door schade en schande wordt men wijs, hij verdient een tweede kans


  Maak melding

 12. Snel

  @ koos

  Breedbek sliep niet alleen onder de bed van de beschimmelde bouta, maar ook op bouta. Deze vieze valse dominee is echt geestelijk gestoord.

  ============================================

  Beste Snel, in een geordend en zichzelf respecterend land, zou men de handelingen van Breeveld landverraad noemen. Breeveld heeft indirect meegewerkt aan het verval van Suriname. Hij heeft Bouterse gefaciliteerd om het stelen mogelijk te maken. Nu verschuilt hij achter zijn bijbel en heeft hij babbels.


  Maak melding

 13. Deze regering moet zich dood en dood schamen!! Volgens mij is het geen regering, maar eerder een roversbende!! er komen klacht op klacht, maar deze rioolratten knaagt de papier stukken en deponeert het vervolgens in de kliko!! Van de rioolratten mogen de Suries dood vallen!!! het gaat hun geen ene bal aan!!!

  Feestendagen nadert en wat hebben de Suries?? Jawel de boevenbende laat de Suries hun poepie ruiken!!! Dus yang kah fu ding!!! Jammer dat er zulke boevenbendes een land als SU terroriseert en de burgers geen moer kan doen!! soso zwakte!!!

  Tranga lobi sondro moni!!!


  Maak melding

 14. Ik schaam mijn diep dat een veroordeelde drugscrimineel president is van mijn geliefde Suriname . Ik schaam mijn diep dat een verdachte van massamoord president is van mijn lobi kondre Suriname .


  Maak melding

 15. Ba Sko,
  Tijdens Front onder Vene kregen de mensen een tiende (1/10) van de uitkering die ze nu krijgen. Toen ging het zogenaamd goed met Suriname.

  Ik zal niet gaan schelden hoor want kennelijk heb jij voor rekenen een koeli 10 gehad.
  Dat het 1/10 is onder NDP t.ov. Front doch terwijl je koopkracht onder NDP is gedaald tot 1/5 dan onder Front wil zeggen dat je met kralen (zoals vroeger de slaven) wordt blij gemaakt.
  Je kocht 1 kg kip, tijdens Front, voor SRD 2,85
  Je betaald anno heden voor 1 kg kip, NDP tijd, SRD 11.
  Geef me dan liever die 150 SRD van Frnt dan die 525 SRD van NDP want toen kon ik circa 53 kg kip kopen en nu onder NDP kan ik maar 48 kg kip kopen.
  Joe dong boeriki


  Maak melding

 16. @@Jacobus!
  Het zijn toch deze armen die voor deze regering gekozen hebben.Laten ze nu maar op de blaren zitten.
  Geen medelijden met hun als ze hun bijstand niet ontvangen.

  Wat vindt jij ervan. als ik zeg!! verzuipen in je eigen stront dan maar!!!! Ba suku ba feni ba tjari!!! toch??? Niet klagen dus!! en nu dat het naar de verdommenis gaat, heeft niemand voor de paarse strontvliegen gekozen!! Ze gaan strakr de stront van de paarse vlieg vreten!!

  Jaco heeft gelijk NA SARI TORI!!!!

  Tranga lobi sondro moni!!!


  Maak melding

 17. Off topic: Ik wil mijn hartelijke gelukwensen overbrengen aan president Asad van Syrie, president Poetin, het Syrische en Russische leger en de strijders van Hezbolah.Hun krachtige optreden hebben de macht van de EU en Amerikanen gesteunde terroristen gebroken.


  Maak melding

 18. Tja,

  Lang Leve HEZBOLLAH en Dino !

  Sranan door ingrijpen USA ontsnapt aan de slavernij van de terreurgroep HEZBOLLAH !!!

  PS : De Financiele TERREUR tegen het Surinaamse Volk eindigt ook spoedig !


  Maak melding

 19. Dit land is tijdens de NDP met Bouterse nu helemaal naar de verdoemenis geholpen.
  Het volk van Suriname begrijpt nog steeds niet, zoals Bigi Sma het zo mooi uitlegt met die kippen, dat je liever met Srd 100 per maand kan leven en nog te vreten hebt zoals tijdens Vene, dan nu met Srd 1000 en nog moet bedelen voor eten onder deze regering en ook nog je kinderen met lege maagjes naar school moet sturen.

  De oppositie heeft de mond vol van hoe het allemaal moet gaan maar komt niet in actie voor het volk. Ze wachten op het volk om actie te voeren en het volk op hun beurt wacht omgekeerd weer op de oppositie. En de lachende derde zijn deze narcisten die in de regering zitten.

  Deze vloek die sinds 1980 over Suriname waait kan alleen stoppen als er berechting is geweest voor al het kwaad dat de slachtoffers van die zogenaamde revo is aangedaan.


  Maak melding

 20. Hieronder het gevolg die al die oerdomme paarse debiele dwaze idioten verdienen en waarvan velen zijn verworden, CRIMINEEL zoals de lijder en zijn bende rovers voor wie ze hebben gekozen. Baas en paarse elite rovers e mek a heri volk njang dringi gratis paarse schijt vol criminaliteit gemixt met corruptie en mega schulden. Mooi beet. Wo ka

  CRIMINALITEIT
  De West December 12, 2016
  Suriname bevindt zich al geruime tijd in een financieel-economische crisis die met de dag ergere vormen aanneemt. Sinds de noodgedwongen devaluatie, nu ruim een jaar geleden en de daaropvolgende verdere afwaardering van de SRD ten opzichte van de dollar, is het alleen maar slechter geworden in het land. De inflatie heeft door de devaluatie van onze munt de prijzen in de winkels schrikbarend laten stijgen, terwijl de lonen niet opgetrokken werden of opgetrokken konden worden. Dit heeft allemaal tot het gevolg dat de koopkracht enorm is gedaald en thans heeft hij zulke vormen aangenomen, dat vele ouders of verzorgers ertoe hebben moeten overgaan dubbele baantjes te nemen. Het is een inherent gegeven, dat bij een dergelijke slechte financieel-economische toestand met slechte of duistere vooruitzichten, de corruptie die al aanwezig was, schrikbarende vormen gaat aannemen en vooral binnen het ambtelijke van zich doet spreken. Ambtenaren die het al niet breed hebben en die reeds vijf jaar geen correctie hebben gezien in hun loonslip, zullen ertoe overgaan steekpenningen te verlangen. Het is zelfs zo dat bepaalde ambtenaren stukken laten liggen om van de indiener geld af te dwingen. Het is dan ook logisch dat zaken stagneren en dat mensen die niet bereid zijn tyuku’s te betalen, voor langere tijd het nakijken hebben tot het moment aangebroken is, waarop ze wel bereid zijn met steekpenningen hun bescheiden los te krijgen. Met een recessie die natuurlijk ook innig verbonden is aan bedrijfssluitingen en toenemende werkloosheid, komt de criminaliteit in al haar vormen kijken. Zo zien we dat de criminaliteit toeneemt, al is het niet altijd mogelijk de juiste cijfers van justitie te krijgen, omdat ook zij tracht de verontrusting niet te doen toenemen. Maar de dagelijks meldingen in de media spreken boekdelen. De ene straatroof na de andere wordt gemeld en als het niet om straatroof gaat, dan wel om een gewapende roofoverval op een winkel of gewoon in een woning waar nietsvermoedende burgers worden aangevallen. Niemand moet ons komen wijsmaken dat de criminaliteit thans een daling ondergaat. Ze is thans zo ernstig, dat vrijwel niemand zich meer veilig voelt. En het leger aan rovers schijnt eerder toe, dan af te nemen.Bewakingsdiensten maken gouden tijden door, maar het geeft ook onmiddellijk aan, hoe ziek het land thans geworden is en dat we over een overheid beschikken, die niet bij machte is om een kentering in de situatie te brengen. De politie kan dan wel wat meer middelen hebben gekregen, maar de achterstand in materieel en materiaal, is in de afgelopen jaren wegens de verkeerde prioriteitstellingen bij de overheid zo opgelopen, dat de voormelde middelen ruim onvoldoende zullen blijken om het politiewerk naar behoren te kunnen doen. En de criminelen weten heel goed dat de politie niet naar behoren kan functioneren en daar wordt natuurlijk gretig gebruik van gemaakt, hetgeen we zien in de dagelijkse berichtgeving. Er zal veel meer geld, motivatie en professionalisme, tegenovergesteld moeten worden om de criminaliteit tot beheersbare proporties, terug te kunnen dringen. Zoals de zaak zich thans ontwikkelt gaan we naar een regelrechte chaos en dat moeten we in dit land zeker niet hebben. De mensen die met het excuus komen dat de criminaliteitscijfers in de regio vele malen hoger liggen, kunnen beter hun betweterige schuif dichthouden, want dat mag geen verdediging vormen voor het falen bij de aanpak van het huidige criminaliteitsvraagstuk.
  ****
  De ja-knikkers in De Nationale Assemblee hebben toch nog gestemd voor de wijziging van de Wet op de Staatsschuld en de machtigingswet voor het Dalian 4 project. De regering zal hiervoor een lening bij de Chinese Exim Bank sluiten ter waarde van 235 miljoen US-dollar. Met 27 stemmen voor en 13 tegen, werd minister Hoefdraad van Financiën gemachtigd om buiten het zogeheten obligoplafond deze enorme lening te sluiten. Dalian gaat zich thans in een vierde project toeleggen op het asfalteren van wegen in ons land en zal ook bruggen gaan bouwen en herstellen. Over de werkzaamheden en de grootschaligheid van dit uit te voeren project is nog niet veel bekend. Wat de werkzaamheden allemaal zullen inhouden, is evenmin bekend. Wat wij wel hebben vernomen, is dat het werk volledig aan Dalian gegund zal worden, dus hebben de lokale bedrijven die ook bedreven zijn in het asfalteren en herstellen van wegen, het nakijken. De Chinezen zullen alles doen en het is naar verluidt nu al duidelijk, dat lokale aannemers geen graantje van dit grote project zullen mogen meepikken. Wat we de laatste zes jaar wel hebben gezien, is een enorme achteruitgang in de infrastuctuur en dat wegen die goed hersteld waren door het Nieuw Front, weer voor een groot deel kapotgereden zijn. Dalian krijgt naar verluidt ook een eigen concessie om op grote schaal grind te winnen. Naar wij voorts vernemen, heeft de overheid ook gefaald bij het toelaten van zwaar materieel op de primaire en secundaire wegen die geasfalteerd werden door de vorige regering. Wegen die absoluut niet berekend zijn voor dergelijke zware aslasten, worden thans weer vernield. We denken daarbij aan de weg van Paranam naar Afobaka en verder en de Oost-Westverbinding tussen Meerzorg en Albina. Ook de Wijdenboschbrug, die al ruim zestien jaar slecht wordt onderhouden, zou niet berekend zijn op hout en grindtrucks die met tienduizenden kilo’s over de oeverbinding rijden en ook een enorm gevaar betekenen voor de mede bruggebruikers. Het wordt dan ook de hoogste tijd dat de overheid strenger gaat controleren op de wegen en houttransporteurs dwingt om veel meer gebruik te maken van waterwegen. Naar verluidt grijpt de overheid in veel gevallen niet in, omdat haar eigen belangen in gevaar zouden komen. De houtexport is zwaar toegenomen, omdat de overheid ernstig verlegen zit om vreemde valuta. Dit is dan ook de hoofdreden waarom ze gedoogd dat zware houttrucks blijven rijden over de wegen die steeds slechter worden. Het is dan ook van enorm belang te gaan berekenen wat zwaarder weegt. Totaal kapotgereden wegen die ongeveer acht jaar geleden door onder meer hetzelfde Dalian werden aangelegd, of het wederom voor tientallen miljoenen dollars geld lenen en dit land nog verder in de schulden manoeuvreren om wegen te herstellen die naar de verschillende districten leiden. Het lijkt ons de hoogste tijd houttransporteurs te dwingen het water op te zoeken voor hun oerzware houttransporten. Elke goed opgeleide ingenieur (uit bijvoorbeeld Delft) met als specialisme wegen- en bruggenbouw, kan je uitleggen dat de Surinaamse wegen niet berekend zijn op dergelijke zware lasten voortgebracht door hout- en zandtrucks.


  Maak melding

 21. Alle oerdomme paarse debiele idiote dwazen hebben deze ontwikkelingen aan zichzelf te danken. Die paarse stommelingen die keer op keer werden gewaarschuwd, no stem nationale Dieven partij. Zij zijn te beklagen voor dit gevolg. Back to the eighties. Ndper’s zijn het domste volk van de hele wereld. Ze verdienen het daarom zevenmaal erger te worden beroofd door hun geliefde roversbaas en zijn walgelijke paarse roverheid. Wahahahahahaha, alleen baas en roverheid mogen over valuta beschikken. Vroeg of laat gaan ze alle vreemde valuta die men daar op banken heeft liggen ook verbieden, Iedereen krijgt waardeloze srd’s uitgekeerd. Wacht maar af, met deze paarse roversbende aan de macht is alles mogelijk. Na wang mpp roverheid die oerdomme stommelingen hebben gewild. Wo ka

  Harde actie HI inzake prijsaanduiding SRD
  De West December 12, 2016
  Het ministerie van Handel en Industrie (HI) heeft de samenleving via een bekendmaking op de hoogte gesteld, dat het verboden is om: goederen, diensten en huurprijzen in vreemde valuta aan te duiden en te verhandelen; de maximale winstmarges te overschrijden zoals wettelijk is vastgesteld en in vreemde valuta te verhandelen. Het verhandelen van vreemde valuta is slechts toegestaan voor de Centrale bank van Suriname, de deviezenbanken en officiële geldwisselkantoren alsook degenen, die beschikken over een ontheffing, verleend door de Deviezen Commissie.
  De Economische Controle Dienst (ECD) van HI zal landelijk wederom bij diverse winkels en ondernemingen op basis van het bovengenoemde controles uitvoeren.
  Bij overtreding zal het ministerie in samenwerking met het ministerie van Justitie en Politie en de Centrale Bank van Suriname (CBvS) streng optreden op basis van de Wet Economische Delicten en andere wettelijke regelingen. Hierbij kan onmiddellijke intrekking van vergunningen, het opleggen van boetes en sluiting plaatsvinden. Het ministerie heeft een klachtenloket en roept de Surinaamse samenleving op, om steeds de Surinaamse dollar als wettig betaalmiddel te hanteren bij het plegen van transacties.


  Maak melding

 22. Pak Djo loopt op het dammetje dat zijn rijstveld om lijnen.
  Hij hoopt dat het flink regent zodat de rijstplantjes kunnen groeien.
  Hij gaat wat groenten halen op het veld. De anthroeas zullen nu wel rijp zijn.
  Met gerookte vis zou het wel lekker zijn. Oh de tomaten zijn rijp en sommige pepers zijn al bloed
  rood. De paragrassie zijn groen en mals. Straks gaat hij gras moeten snijden voor de koe.
  Wanneer hij terugloopt naar huis met zijn bundeltje groenten denkt hij waarom pinaren de
  mensen in de stad en wachten op uitkeringen die soms niet komt.
  Buiten op het land kan je voedsel voor je zelf verbouwen.


  Maak melding

 23. Off topic.
  Van de padiveld naar de NYstockexchanged. Trump verkiezing tot president heeft de stock market prijzen omhoog gejaagd. Van in de 18000 is het nu 19991 . Iedereen wacht op de DIJA op 20000 te komen. Nog nooit eerder gebeurd.
  Daarna verwacht men dat prijzen gaat crashen.

  Goud prijzen stabiel. 1162 usd/troy ounce. Olie Brent 55.14 usd/bbl.De prijs van olie stopt omhoog te gaan toen API melde dat aan de voorraad olie is aangevuld met 4.68 miljoen barrels de afgelopen week.

  Verder wacht iedereen op FOMC rate decision. Men verwacht dat US Centrale bank de interest rate zal verhogen.
  (Daily FX).

  Wat voor een effect dat heeft op de Surinaamse economie kunnen de vereniging van economen en de regering over beraden. Verder worden de oudjes in de US bang gemaakt met verlaging van de social security bij wijze van bezuiniging.
  Als je arm en machteloos bent is het overal dezelfde kleere.


  Maak melding

 24. @Watra

  Ter aanvulling: Ook schaamte inzake de schaamteloze honden die de veelvuldige moordenaar hebben gekozen…

  Geen elk normaal weldenkend mens kiest een moordenaar als zijn of haar press.


  Maak melding

 25. Die mense die moet brengen die geld naar die arme sijn self bejaart en se kunne niet so snel meer loope. Dan moet begrip sijn dat geld wat laater kom.


  Maak melding

 26. Wie niet wil horen moet voelen.voor de verkiezingen hebben alle andere partijen gewaarschuwd voor deze regerende van bauwta ndp,stemt niet op ndp toch hebben de arme kiezers op ndp gestemd.dus eigen schuld dikkebuld .


  Maak melding

 27. Dhr Carl Breeveld krijgt van mij een tweede kans.Hij neemt het op voor de arme Surinamers.Misschien heeft hij het Woord nu beter bestudeerd en beseft hij dat het niet zijn roeping is/was om samen politiek te bedrijven met een aan serie gelinkte moordenaar*Blijf strijden voor de minder bedeelden in de samenleving meneer Breeveld.Een tweede kans houdt wel in dat je gewoon dominee ben,blijf op het smalle pad en blijf bij je roeping.In de politiek zal je van mij geen stem krijgen dat heb je verspeeld.Ik mag het woord moordenaar niet in de mond nemen omdat degene niet veroordeeld is.Maar ja hij geeft mij ook geen kans me te herroepen en mij te verontschuldigen omdat hij zich achter de amnestie wet verschuilt.Dat vind ik zo jammer voor iemand die beweerd er niet eens bij te zijn geweest…


  Maak melding

 28. Dhr Carl Breeveld krijgt van mij een tweede kans.Hij neemt het op voor de arme Surunamers.Misschien heeft hij het Woord nu beter bestudeerd en beseft hij dat het niet zijn roeping om samen politiek te bedrijven met een aan serie gelinkte moordenaar*Blijf strijden voor de minder bedeelden in de samenleving meneer Breeveld.Een tweede kans houdt wel in dat je gewoon dominee ben blijf op het smalle pad en blijf bij je roeping.In de politiek zal je van mij geen stem krijgen dat heb je verspeeld.Ik mag het woord moordenaar niet in de mond nemen omdat degene niet veroordeeld is.Maar ja hij geeft mij ook geen kans me te herroepen en mij te verontschuldigen omdat hij zich achter de amnestie wet verschuilt.Dat vind ik zo jammer voor iemand die beweerd er niet eens bij te zijn geweest…


  Maak melding

 29. Heeft de democratie in Suriname plaatst gemaakt voor dictatuur.Als je een stuk wil posten moet het door de moderatie.Omdat je een ander zienswijze op na houdt?Waar zijn we met zn allen beland.Is dit nog normaal??Nu staan mijn posting er nog op…een met moderatie…. om straks gewist te worden??Aan alles komt een eind ook hieraan..nothing last forever….


  Maak melding

 30. Ba Stom@ volgens mij heb je zeker 15 jaar in coma gelegen of liggen slapen je bent inbde tijd van vene blijven hangen je moet met de tijd en inflatie meegaan met je 1/10 heb jij je posting zelf geschreven of heeft iemand anders het voor jou geschreven hoe bekrompen kan je zijn

  laat me


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.