dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameVijf nieuwe niet-residerende ambassadeurs in Suriname

Vijf nieuwe niet-residerende ambassadeurs in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Waarnemend president Ashwin Adhin (l) heeft onlangs Jose Kinn Franco (r), niet-residerende ambassadeur van Bolivia voor Suriname, verwelkomt op het Presidentieel Paleis. Adhin heeft eind vorige maand de geloofsbrieven in ontvangst genomen van vijf nieuwe ambassadeurs. De overige vier diplomaten zijn net als Franco, niet-residerend, maar zijn met de formaliteit toegelaten als ambassadeur in Suriname. Het gaat om: Rafael Quentiro Lopez (Ecuador), Antonio Bernardini (Italië), Didier Shassot (Zwitserland) en Mostafa Allaei (Iran).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Interessante interview van de ambassadeur van Iran. Hij wil graag dat Suriname rijst, bananen en tomaten exporteer naar zijn land. Als ik een rijst exporteerderbent, of van bananen en tomaten zou ik vandaag op zijn deur kloppen voor een interview. Verder zou ik langs HI en buza langs gaan voor export vergunningen. Helaas ben een arme pake van Commewijne die geen kapitaal heeft en niks begrijpt van exporteren.

    Het is wel leuk om nieuwe sherpten en linten te zien.


    Maak melding
  2. Heyyy tunggak, wordt wakker en niet blijven dromen! Jou volk pinaart en deze dildo s (vibrator) die maken van alles wijs . En weet je waarom precies, jij hebt geen verstand van exporteren.
    Er wordt gestolen voor Barbados en het domme surinaamse volk moet bedelen voor water. Straks is zoet water op , hoe ga je rijst planten. ……….ik ben benieuwd


    Maak melding
  3. OFF TOPIC!! OVER DE REDACTIE VAN DEZE FORUM!!!!
    De ene keer is de redactie aanwezig wanneer zij brood hebben en dan zijn ze weer brodeloos verdwenen. Ik denk dat ze geen geld op tijd krijgen!! vervolgens hebben zij over goedkeuring!!

    @@ KOOS!! HET IS MIJ WEL OPGEVALLEN!! Vaker kon je gewoon doorheen komen met je posting!! Zo nu en dan weer niet!! Ze worden niet op tijd betaald en het zijn van de paarse kleur!!! Je krijgt wel de melding, dat je posting eerst goedgekeurd moet worden!! Ik snap niet wat er goedgekeurd moet worden!!! Goedgekeurd worden door de dommeriken!! Hi Hi !!!

    MI ne lob ding!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES