Nedra scoort derde nummer 1 hit in Suriname

0

De Surinaams-Nederlandse zanger Nedra scoort met zijn nieuwe song ‘Sranan’ zijn derde nummer 1 hit in Suriname. Hij boekte eerder het zelfde succes met ‘Ala Dey’ en ‘Kom op en doe het’. De in Nederland woonachtige allround zanger heeft een sterke liefde voor Suriname. Niet zomaar komt het land in meerdere liederen van hem terug. Suriname bracht hem een mooie vrouw, drie prachtige kinderen en een nieuwe schare fans.

“Ik ben eigenlijk net pas begonnen maar het is heel hard gegaan. In drie jaar tijd 3 dikke hits scoren is natuurlijk geweldig, maar niets zal mooier zijn als dat men nog meer van mijn muziek tot zich zal nemen. Ik hoop dat mijn stuff tijdloos en leeftijdsloos wordt en dat Suriname blij is zodra ze hoort dat Nedra komt”, meent de zanger.

Blij voor de erkenning van het Surinaamse publiek doet de zanger iets terug voor zijn trouwe fans met een speciale actie, waarbij hij een beperkte oplage van zijn eerste EP zal schenken. De EP, die de titel Sranan meekrijgt bevat zes songs. Drie ervan zijn al bekend en de andere drie zijn nieuw.(Foto – Promarman.com)

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.