donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentNedra scoort derde nummer 1 hit in Suriname

Nedra scoort derde nummer 1 hit in Suriname

-

Does Travel

De Surinaams-Nederlandse zanger Nedra scoort met zijn nieuwe song ‘Sranan’ zijn derde nummer 1 hit in Suriname. Hij boekte eerder het zelfde succes met ‘Ala Dey’ en ‘Kom op en doe het’. De in Nederland woonachtige allround zanger heeft een sterke liefde voor Suriname. Niet zomaar komt het land in meerdere liederen van hem terug. Suriname bracht hem een mooie vrouw, drie prachtige kinderen en een nieuwe schare fans.

“Ik ben eigenlijk net pas begonnen maar het is heel hard gegaan. In drie jaar tijd 3 dikke hits scoren is natuurlijk geweldig, maar niets zal mooier zijn als dat men nog meer van mijn muziek tot zich zal nemen. Ik hoop dat mijn stuff tijdloos en leeftijdsloos wordt en dat Suriname blij is zodra ze hoort dat Nedra komt”, meent de zanger.

Blij voor de erkenning van het Surinaamse publiek doet de zanger iets terug voor zijn trouwe fans met een speciale actie, waarbij hij een beperkte oplage van zijn eerste EP zal schenken. De EP, die de titel Sranan meekrijgt bevat zes songs. Drie ervan zijn al bekend en de andere drie zijn nieuw.(Foto – Promarman.com)

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES