Kenny B belooft top show bij Jubileumfeest Radio 10

1

Kenny B belooft een top show te zullen weggeven bij het 20 jaar Jubileumfeest van de Surinaamse zender Radio 10, morgen in het Andre Kamperveen Stadion. Dat vertelde de populaire zanger deze week in het programma ‘The Factory’ van Radio 10. Hij heeft voor het optreden op 10 december samen met zijn band een speciaal repertoire ingestudeerd. Zijn grote hits als ‘A Samade’, ‘Yu Faya’. ‘Nex Ne Tai’, ‘Wan San E Dangra Deng’ en ‘Parijs’ zullen niet ontbreken.

“Het is niet niks. Ik heb in Nederland ook op grote podia gestaan, maar dit is thuis. Niets wat ik ooit gedaan heb kan hiermee vergeleken worden”, zegt Kenny B over het optreden. De zanger roept de fans op om samen met hem een groot feest van te maken. “It will be great! Totally awesome!”

Kenneth Bron, zoals Kenny B officieel heet, gaat Werner Duttenhofer sr., directeur en oprichter van Radio 10 die in 2013 stierf, wel missen bij zo’n evenement. In gedachten van velen zal Duttenhofer er volgens de zanger wel bij zijn. Naast Suriname staat op het programma van de top zanger ook een optreden op Curaçao. Dit vindt op 16 december plaats. Het langverwachte tweede album van Kenny B wordt jaar maart/april op de markt verwacht.

Bekijk ook:

1 REACTIE

  1. en een moie show. ook een mooie voorbereiding van de Surinamers. We gaan de poort bossen.
    IS de politie of ME wel goed vertegenwoordigd. of niet gelet op de precaire situatie/?

    .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.