Strafproces decembermoorden moet doorgaan!

30
Jaarlijkse Herdenking Decembermoorden in Suriname

PARAMARIBO, 8 dec – Het nu reeds vele jaren lopende rechtsproces rond de decembermoorden moet ongehinderd voortgang vinden. Dit stelt de politieke partij DA ‘91. Vanuit haar basisprincipes van democratie en rechtsstaat heeft en zal DA’91 steeds de strijd van de nabestaanden voor recht en gerechtigheid actief blijven ondersteunen.

Het is ook waarom de aanname van de Amnestiewet fel bestreden wordt. “Een dergelijk wetsproduct is een grote schande en tekenend voor alle parlementariërs die voor hebben gestemd, evenals die ervoor kozen niet aanwezig te zijn. Als het van ons afhangt, is deze wet geen lang leven beschoren en zullen wij deze, net als in landen in onze regio, na overname, gelijk naar de prullenbak verwijzen.”

Het gaat om rechtvaardigheid en daar moeten alle Surinamers voor strijden. “Straffeloosheid heeft geen plaats in het Suriname waar wij in willen leven en willen nalaten aan volgende generaties. Wij zullen daarom deze strijd voor waarheid, rechtvaardigheid en gerechtigheid voortzetten. Het is in het belang van een toekomst waar iedere burger zich beschermd zal weten en straffeloosheid onacceptabel zal zijn.”

Bekijk ook:

30 REACTIES

 1. Allemaal selectieve verontwaardiging. Deze rotzooi moet per direct stoppen. Deze zooi heeft te lang geduurd. Hoeveel Surinamers zijn er nog te porren voor een veroordeling? Niet eens de helft. Bouterse is overweldigend gekozen als president. Dat zegt genoeg. Overigens iedereen gefeliciteerd met revo dag.


  Maak melding

 2. Surinamers kiezen hun eigen president. De fronters kunnen schreeuwen wat zij willen. Het bepaald haar eigen toekomst. Maar goed vandaag vallen de oppositie partijen over elkaar om de president in een kwaaddaglicht te zetten. En niet te vergeten het gekrijs in het mozes kerk. Staaltje pr show. De suri’s zijn hier klaar mee met name de jongeren. Het is gewoon klaar. Case closed !


  Maak melding

 3. “Straffeloosheid heeft geen plaats in het Suriname waar wij in willen leven”, aldus een machteloos DA91.

  De realiteit is dat Suriname allang is overgenomen door Bouterse en zijn entourage. Men heeft inmiddels een structuur opgebouwd die het bijna onmogelijk maakt om hun macht nog te breken. Bouterse identificeert zich met Fidel Castro, hij vergist zich, hij is de Surinaamse Batista.

  Voor een opstand van het volk hoeft men niet bang te zijn. Een Surinaamse Fidel is er niet. Surinamers zijn niet geboren voor het heldendom. De enige die een beetje in de buurt kwam, Brunswijk, heeft zich ook laten corrumperen door Bouterse. Je geeft ze geld en je vijand is je vriend.
  Zolang men nog redelijk weet te overleven gaat men niet zijn leven en vrijheid wagen door te protesteren. De schijn van democratie, en dus legitimiteit, kan opgehouden worden doordat de paarse achterban alles gelooft wat Bouterse belooft en eventuele serieuze concurrenten worden omgekocht.
  Voor degenen voor wie het al te erg wordt is er altijd nog het vliegtuig naar Nederland.

  Suriname is voorgoed afgegleden naar een maffiastaat. De opbrengst van de verkoop van de natuurlijke rijkdommen levert de machthebbers genoeg op om riant te kunnen leven en af en toe wat cadeautjes uit te delen aan het domme kiezersvolk. Meer komt er niet van de grond.
  Het ontbreekt aan investeerders die de nodige deskundigheid meebrengen en het ontbreekt Suriname aan deskundigheid en kapitaal om zelf wat te ondernemen.

  Veel beloven en weinig geven doet het paarse volk in vreugde leven, dus ach, wie zou zich dan verder nog druk maken als men zelf blijkbaar tevreden is en niet veel doet om het te veranderen, anders dan wat gemopper en inhoudsloze statements afgeven? Gefeliciteerd Suriname met je onafhankelijkheid.


  Maak melding

 4. Een volk dat leeft, bouwt aan zijn toekomst! Suri’s echter, gaan feestend en vretend de ondergang tegemoet. Vooraf gegaan door een kakkerlak en gevolgd door Parbo, DDRT en nog een aantal zwakzinnigen.


  Maak melding

 5. Wij na bestanden zullen ervoor zorgen dat op deze dag wat onterecht gebeurd is never uit onze autobiografische geschriften kunnen wegschrappen of nooit zullen vergeten wat de afschuwelijke Moordenaars,Oplichters,verkrachters,Pedofielenen jaffers voor consternatie gezorgd hier in Su. en heel gauw moeten ze ook allemaal getorpedeerd worden inclusief hun aanhangers.We zijn allemaal nog pakweg heel ziedend hierover.Sommige idioten vergissen zich en verguizen gewoon maar.Dit is toch erg hoor en met sobere tijden ook nog.


  Maak melding

 6. Langer dan 30 jaar leven in de leugen is wel heel lang maar ook het langste touw heeft een eind.Wanneer dit volk wakker word kan nog lang duren.


  Maak melding

 7. Zonder DEMOCRATIE en ONAFHANKELIJKE RECHTSPRAAK, ZAL SRANAN NOOIT TOT ONTWIKKELING KOMEN !

  DE MOORDENAARS HEBBEN HET LAND THANS IN EEN FAILLISSEMENT GESTORT !

  VERDRIJF DE MISDADIGERS UIT HET BESTUUR VAN

  SURINAME !!!!!


  Maak melding

 8. Een Volk Dat Voor Tirannen Kiest Zal Meer Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht

  Deze 8 december 1982 slachtoffers ea streden op een rechtvaardige manier voor de Democratische Rechtsstaat en Internationale Verdragen, cq mensenrechten in de republiek Suriname te herstellen.

  Helaas waren er anderen die aan macht geroken hadden, die machtsdronken waren en uit waren op eigen belang.

  Zie:
  wat zij van Suriname gemaakt hebben, heden ten dagen.

  Leve:
  – De Democratische Rechtsstaat;
  – De Grondwet Van Suriname, zonder de gewijzigde amnestiewet en terugroepwet,
  – Wetgevende Macht,
  – Uitvoerende Macht,
  – Rechterlijke Macht,
  – Internationale Verdragen, oa, Mensenrechten

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. @Parbo

  1>>> In een rechtsstaat hoeft er slechts 1 persoon de behoefte aan rechtspraak te hebben en dan hebben alle NDP kiezers en de president hun mond te houden.

  2 >>> De NDP had de meeste stemmen maar nog lang niet de helft plus 1. Voeg daar aan toe hoe zij veel van de stemmen verworven heeft en het zal u duidelijk zijn waarom OCER de laatste tijd zo leeg blijft.


  Maak melding

 10. Er staat geschreven, eeuwen lang, vervloekt zijn moordenaars en nog meer vervloekt het volk die moordenaars aanbidden, vereren en de handen boven het hoofd houden. Een ware moordvloek hangt boven het land en het is slechts een kwestie van tijd voordat deze zallosbarsten, net als in vele Arikaanse landen zal het verworden. Wo ka.


  Maak melding

 11. Het strafproces moet doorgaan!!!

  15 slachtoffers wachten op gerechtigheid.Zie hun moordenaar kan zich niet vrij begeven zonder amnestie,zelf aangenomen amnestie,dat is al een zware straf eerste ronde al ontkend hij dat,.dag des oordeel volgt nog dan is het voorgoed afgelopen met zijn poppenkast voorstelling en met hem…


  Maak melding

 12. “Straffeloosheid heeft geen plaats in het Suriname waar wij in willen leven en willen nalaten aan volgende generaties” ALDUS DA-91. Dan zou de VOORZIT(S)TER van DA-91 FEITELIJK direct moeten worden OPGEPAKT, LINEA RECTA SANTO BOMA! Want ze RESPECTEERT de DEMOCRATIE in Suriname niet en stelt ANARCHIE voor.

  Of DENKT deze OMHOOG GEVALLEN FIGURANT binnen de SURINAAMSE POLITIEK dat WE nog STEEDS in de KOLONIALE TIJD vertoeven.

  Deze partij SPEELT een SOORT ELITE in Suriname: dus als zij met een WET komt – awt een ILLUSIE – met haar CONSTANTE ene ZETEL sinds 25 JAAR, moet een IEDER naar haar ‘PIJPEN’ dansen. Of ze Winston Jesurun heeft mogen ‘PIJPEN’ om nu de DEBIELE VOORZIT(S)TER van DA-91 te mogen UITHANGEN is een ANDERE ISSUE.

  Deze EGOCENTRISCHE OUDERWETSE EENLINGEN horen niet thuis binnen een DEMOCRATIE. Getuigt dit nou van ENIG POLITIEK INZICHT?

  Of heeft Winston Jesurun ook zijn VERSLAAFDE OPRISPINGEN ook OVERGEDRAGEN aan deze Politi(KA)?

  Deze ‘DEFTIGE’ dame??? zegt kortom: DEMOCRATIE, lap ik (als Voorzit(s)ter van mini-partijtje DA-91) aan m’n LAARS! Terwijl haar partij de ‘naam’van Democratisch Alternatief’ 91 draagt.

  Na VIJF-en-TWINTIG lange JAREN weet deze Politi(KA) NOG STEEDS NIET waar haar mini-partijtje voor staat, maar ze is wel de Voorzit(s)ter van.

  Mensen, kan het GEKKER?

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 13. Hopelijk krijgt de moordenaars vandaag een hartaanval!!!
  Laat de bakru’s hen komen meenemen naar de hel met parbo de pikkelikker en Do the RIGHT thing erbij!!!!! Heeft Parbo tenmiste wat te doen voor zijn baasjes nl hun kont likken!!! en de mars vreten!!!

  Tranga lobi sondro moni!!!


  Maak melding

 14. @ Do the RIGHT thing!

  Ja, de koloniale tijd is voorbij. Nederland was in die tijd verantwoordelijk voor: Goed bestuur, rechtszekerheid, goed financieel beleid, defensie en buitenlandse betrekkingen.

  Nu is Suriname onafhankelijk en wat is er veranderd? Staatsgrepen en moorden die onbestraft blijven, slecht bestuur, corruptie, financieel wanbeleid en onvermogen het Surinaamse grondgebied en het zeegebied te bewaken tegen goudrovers en visstropers.
  Verder? Mariënburg weg, Bruynzeel weg, Suralco weg. Het gaat geweldig Do the RIGHT thing!

  Ja, dank zij de onafhankelijkheid is er heel wat veranderd in Suriname nu die Hollanders niets meer te vertellen hebben. Maar goed, de paarse Boutista’s zijn er blij mee, dus wat zeurt men?


  Maak melding

 15. @parbo de hoofd foetoebooi van de laffe moordenaar Bouterse.

  Dit zegt Parbo.
  “Deze rotzooi moet per direct stoppen. Deze zooi heeft te lang geduurd.”
  Stoppen? Te lang geduurd?

  Dat zou je allemaal willen Parbo.
  Raakt jou baasje in paniek?
  Bouterse draait en wringt zich in allerlei bochten. Maar die 15 moorden en de moorden in Moi Wanna blijven hem achtervolgen. Het zal alleen Stoppen als Bouterse zich laat berechten. Het zal alleen stoppen als Bouterse zijn verantwoordelijkheid neemt.
  Bouterse doe a feit en now now a joeru doro foe pai a paimang. 13 jaar gevangenisstraf in Nederland, berechting in de US en berechting in Suriname voor de decembermoorden en de Moi Wanna moorden.
  Als Bouterse dit allemaal als een man ondergaat dan beschouw ik hem als een mens met een geweten.
  In het andere geval is hij gewoon een laffe dagoe die zich in zijn moeders rokken verschuilt. En van daaruit de wereld om hem heen m.b.v. gluiperds als Parbo probeerd te manipuleren.

  “Hoeveel Surinamers zijn er nog te porren voor een veroordeling”
  90 procent Parbo.
  Maar veel zijn onnodig bang.
  Bang voor confrontaties.
  En dat weet griezel Bouterse ook.


  Maak melding

 16. Dat jou nickname Hans van den Broek is, zegt elke RECHTGEAARDE SURINAMER voldoende men wie men te maken heeft, namelijk: IEMAND uit het STENEN-TIJDPERK ofwel een NEO-KOLONIAAL.

  Citaat:
  Ja, de koloniale tijd is voorbij. Nederland was in die tijd verantwoordelijk voor: Goed bestuur (dat de SLAGER letterlijk en figuurlijk z’n EIGEN VLEES KEURDE) rechtszekerheid, (SLAVERNIJ, STANDRECHTELIJKE EXECUTIES, NEO-KOLONIALISME, RACISME, DISCRIMINATIE, etc.)) goed financieel beleid (UITBUITING door de HOLLAND en CONSORTEN), defensie (HOLLAND zichzelf VERDEDIGEN) en buitenlandse betrekkingen(RACISTEN onderling).

  Jij bent goed om TIJGERS letterlijk met BLOTE HANDEN te vangen. PERVERSER kan ik mij niet indenken.

  Hans van den Broek, het GOUD in de NEDERLANDSE BANK komt ook uit de Nederlandse bodem. Ik help je een EINDJE op WEG met je LEUGENACHTIGHEID.

  De INFRASTRUCTUUR??? Ondanks het WEGDRAGEN van MILJARDEN aan GOUD.

  De RAVAGE door Holland AANGERICHT in Suriname, RAMPZALIGER bestaat er NIET.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 17. Mensen … mensen … laat je niet door een stel DIEVEN, FRAUDEURS, MOORDENAARS, KLEPTOMANEN …
  B……RS van KILLER BOUTERSE …. intimideren.

  KILLER BOUTERSE { de PEDOFIELE SCHUURDER } is niet de machtigste man van/in Suriname … geloven jullie me. Na ptjieng indji boi ….. blijft …. Na ptjieng indji boi !!!

  Politiek heeft NDP de meerderheid … ` that’s a fact ` ….. toch proberen ze parlementleden van andere partijen om te kopen.

  KILLER BOUTERSE { de Pedofiele Schuurder }… de machtigste man van het Zuidelijk Halfrond ? … zoals sommige IDIOTEN { Parbo o.a. }…. LLBB-er { T{d}tRT } …..
  beweren? Geef me een … GROTE … GROTE BRICK.

  KILLER BOUTERSE …. is de … GROOTSTE LAFAARD
  op PLANEET AARDE. MASTER KILLER durft niet eens op eigen gelegenheid naar het buitenland. Verzoek aan vriend BOEF MADURO …. tanyi tanyi … haal me a.u.b. …. en breng me weer veilig … naar en van Cuba.

  Graag een reactie van de PAARSE IDIOTEN over de opkomst in OCER j.l. De foto’s spreken boekdelen … is dat geen teken aan de PAARSE WAND???

  Op de DAG DES OORDEELS zullen jullie paarse zombies
  DE ECHTE SURINAMER leren kennen. Bedreigingen .. intimidaties … zullen niet helpen. Het rechtvaardige VONNIS zal luiden … HANG THEM HIGH … snapé vous … Parbo, T{d}tRt, RobG !!!!!


  Maak melding

 18. Do the RIGHT thing
  Als jij het verschil niet weet tussen democratie en dictatuur, vraag ik me af wat je hier op het forum zoekt, jij breid als recht wat krom is en visa versa,is het tot je botte hersens door gedrongen wat democratie betekend ,vrije meningsuiting vrijheid, in een vrij land leven ,vrij van corruptie, rechtspraak zonder angst vermoord te woorden,niet bang hoeven te zijn als je het niet eens bent met de dictators,en dan de gorre moet te hebben om te beweren dat deze regering de kennis en capaciteit heeft om het land te besturen,er is de laatste jaren zoveel fout gegaan,bijvoorbeeld ,de goud deals het olie debakel
  Visserij bekkens zoet water export,en ga niet zeggen dat hierover is nagedacht,het ligt in de lijn van deze regering alles verkopen als ik maar niks voor hoef te doen ,aanleg van vierbaans autowegen ,huizen bouw, de agrarische sector, een groot gedeelte van de bevolking heeft geen zin ,maar ja veel beloven weinig geven doet paars in vreugde leven, en ga nou niet vertellen dat het de schuld is van die Hollanders,want dan maak je je alleen maar belachelijk.
  Jullie hebben van af 1947 zelf bestuur er is geen kloten van terecht gekomen.dat is 69 jaar er was goede scholing ziekenzorg, wat is er van over,niks,nakkes nada,Do the RIGHT thing je mag trots zijn op jou regering ,die de hele ziel zaligheid van je land verkocht hebben aan de mijn bouwers en Chinezen
  Sjapo petje af wees trots wat er allemaal verkloot is,wat paarse ogen zien verkloten handen.fijne kerstdagen en een gezond nieuwjaar


  Maak melding

 19. Beste Do the RIGHT thing!:

  Nederland heeft, volgens jou, een ravage aangericht in Suriname. Waar heb je het over? Ik was er vanaf 1977, geen ravage gezien. Rampzaliger kan niet? Staatsgrepen, burgeroorlog, moordenaar en drugshandelaar als president, misdaden onbestraft, geld niets meer waard, land leeggeroofd, Was dat voor of na de onafhankelijkheid?

  Infrastructuur? Toen Nederland overnam van Engeland was er alleen maar oerwoud. Toen Suriname onafhankelijk werd waren er wegen, gebouwen, scholen, ziekenhuizen, veerdiensten, luchthaven, een regering, een parlement, een politiekorps, brandweer, kortom alles wat een land nodig heeft. Waar kwam dat vandaan?

  Miljarden aan goud weggehaald. Dat is wat er vandaag gebeurt. In het verleden is er ook wat goud gewonnen, waar nu het stuwmeer is, maar dat stelde weinig voor. Bovendien, Suriname was van Nederland, dus het goud ook, maar niettemin is bijna alles gebleven waar het was. Nu pas wordt Suriname leeggeplunderd dankzij jouw grote leider.

  Slavernij, dat is er geweest en dat was een misdaad. Daarom hebben de Europeanen het afgeschaft. Racisme, discriminatie? Het komt voor, vooral in de harten en hoofden van de mensen. Nederland verbiedt racisme en discriminatie en in Suriname heb ik er ook niets van gemerkt, hooguit ethnische bevooroordeeldheid. (Mijn soort is beter dan jouw soort).

  De verantwoordelijkheid van Nederland voor goed bestuur in Suriname ging over de periode dat Suriname een zelfstandig land was binnen het Koninkrijk. Nederland zag er op toe dat excessen zoals die nu plaatsvinden niet konden gebeuren. Als je vindt dat alles in Suriname goed gaat dan ben ik blij voor je, maar ik denk niet dat er veel het met je eens zijn. Hooguit de paarse Boutista’s, maar die zijn niet al te slim, dus die geloven alles.

  Ik weet niet wat je met je hysterisch geschreeuw wil bereiken, maar als je denkt punten te scoren met onzin en onwaarheden dan bereik je alleen maar dat niemand je nog serieus neemt, maar dat moet je inmiddels toch al wel gemerkt hebben.

  Tenslotte, mijn nickname is gewoon de naam waaronder iedereen mij kent. Ik hoef mij niet te verschuilen achter een pseudoniem. Toevallig is er een bekend iemand die ook zo heet, gewoon toeval.


  Maak melding

 20. @ Parbo,
  hoeveel Surinamers zijn er nog te porren voor een veroordeling?

  Begin eens met de nabestaanden van de door jou baasje vermoorde 15 man, = de nabestaanden van de vermoorde mensen in Moiwana iets waar de moordenaar Bouterse ook een groot aandeel in had, dat zijn er in principe al genoeg , maar dat zal wel niet doordringen in die paarse domme rotkop van je met die kutmentaliteit van je


  Maak melding

 21. Na de koloniale coup van DDB met hulp van koloniale Nederlandse pion,Kolonel VALK , komt plotseling weer een Nederlandse boef, die omgekocht is door DDB, tweedracht zaaien onder nabestaanden en weegt het ene vreselijke leed tegen het andere af !

  Terwijl NIEMAND het LEED van een ANDER heeft ONTKENT, dat doen alleen de Surinaamse militaire slachters en hun baasje ! De massamoordenaars !!!

  WEER WORDT EEN NEDERLANDER door DDB ingehuurd om zich te bemoeien met BINNENLANDSE AANGELEGENHEDEN VAN DE STAAT SURINAME !

  Deze omgekochte Hollander, krijgt alle faciliteiten van DDB, en komt helpen Onze Onafhankelijke Rechtspraak te SABOTEREN !

  Al deze VERRADERS van Volk en RECHTSSTAAT krijgen
  hun LOON !

  Het PLUNDEREN het BEROVEN van onze Staat en onze Bevolking, van RECHTEN en GELD, zal binnenkort EINDIGEN !!!

  PS : Let op uw buitenlandse Valuta-tegoeden ! Een regiem dat Miljarden aan ongedekte bankbiljetten drukt en uitgeeft, IS TOT ALLES IN STAAT !


  Maak melding

 22. God zij dank dat er nu weer een sprankje hoop is. We werden er moedeloos en radeloos ervan. Een heleboel van ons ervaren deze corruptie, eigenbelang, onontwikkeldheid, principeloosheid van volksvertegenwoordigers, die totaal niet geschikt zijn om het volksbelang te dienen. En ook nog praten alsof ze de wijsheid in pacht hebben. Echt om van over te geven. Bedrog, criminaliteit tot in de hoogste regionen, roven van gemeenschapsgeld, rechtpraten van alles wat krom is, denken dat DNA hun eigendoms bezit is, machtsdespotisme, bange rechters die niet meer durven, schaamteloosheid op het hoogste politiek nivo. Zichzelf zegenen met de hoogste salarissen en privileges. Leven op het zweet van anderen.Teveel om alles op te noemen……Het moet gestopt worden. Suriname moet terug in de boezem van deskundige en INTEGERE mensen, waar mensen niet meer op het nivo van dieren leven, maar een land wordt van beschaving en welvaart.


  Maak melding

 23. Hans van den Broek, bedenk een nick-name dan beperk je jou eigen SCHADE. Je schrijft alleen maar ONZINNIGHEDEN en OMZEILT relevante bemerkingen.

  Gewoon een zin uit jou KOETERWAALS: “Hooguit de paarse Boutista’s, maar die zijn niet al te slim, dus die geloven alles”.

  Dat je IEMAND die zijn/haar reactie geeft en NIETS met jou DUISTERE taal van doen heeft, is het volgens jou ONVERSTAANBARE ’taal’, ZUS en ZO.

  Denk je dat het de LICHTZINNIGE typetjes zijn, waar ‘personen’ als jij graag een ‘ZOGENAAMDE’ buiging voor maken die Nederland uit hun RACISTISCH DENKEN, deels hebben VERLOST? Nee, het zijn de WAARACHTIGE MENSEN – o.a. de MENSEN waar je GRAAG op neer kijkt, zie 2- de alinea van dit schrijven – die DOOR ALLES HEEN, Nederland uit haar VLOEK – w.o. RACISME – deels hebben VERLOST: m.n. het AFSCHAFFEN van de SLAVERNIJ en het VERKRIJGEN van de ONAFHANKELIJKHEID.

  Men heeft voor deze TWEE (2) ZAKEN, Nederland KEIHARD tot de ORDE moeten ROEPEN en tot haar ‘normale’ VERSTAND moeten brengen.

  Dat deze WAARACHTIGE MENSEN van jou NIMMER een ‘goed woordje’ laat staan een SCHOUDERKLOP mogen verwachten, komt door jou SIMPLISTISCHE dan wel EENZIJDIGE benadering op zaken die feitelijk EEN INTEGERE KIJK behoeven.

  Ik vermoed dat de Nederlandse VALSE GESCHIEDSCHRIJVING jou op het VERKEERDE BEEN zet en NOG STEEDS in de MALING neemt.

  Om alles wat in SURINAME (nog) zou moeten worden GEREALISEERD af te WENDEN op (zie o.a. 2-de alinea) de voorgaande en huidige REGERING, is ‘GOEDKOOP’ en je REINSTE ONZIN. Het heeft GROTENDEELS (minstens 95%) te maken met de RAVAGE aangericht door Nederland in meer dan DRIE-HONDERD (300) jaar.

  Toen Nederland het voor het zeggen had in Suriname, bestond voor hen het woord ‘SAMENLEVEN’ niet. De twee woorden die men als GEEN ANDER kende waren ‘zich’ en ‘UITLEVEN’.

  Voor jou – misschien onbedoeld – desalniettemin PERVERSE SCHRIJVEN raad ik jou een PRULLENMAND aan. Graag een VIEZE en/of VUILE, die ECHT niet MISSTAAN om jou KOETERWAALS in kwijt te kunnen.

  Tegen PERSONEN die anderen een BEETJE BESCHAVING trachten bij te brengen hoef jij Hans van den Broek je niet zo TEGEN te VERZETTEN.

  SURINAME is nou EINDELIJK bezig met ‘SAMENLEVEN’ in plaats van het EGOCENTRISCHE ‘zich UITLEVEN’.

  LEEDVERMAAK behoort EINDELIJK tot het VERLEDEN in SURINAME.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 24. Haco, blijf schrijven als LLBB-er – Laster, Leugen en Bedrog als een Bezetene met de DUBBELE LeBa-VLOEK. Hoe GROTER jou KWAADSPREKERIJ des te HOGER op de VLOEK-ladder. The SKY, is the LIMIT.

  Ook onder jou BOZE OM- en OPSTANDIGHEID, een ONVERGETELIJKE en FIJNE KERST.

  Do the RIGHT thing!


  Maak melding

 25. Do the RIGHT thing@
  Zet alles in de tijd dat het gebeurden,ik zal het nog een keer vertellen.
  Jullie kregen in 1947 stemrecht en in 1952 zelf bestuur onder toe zicht van Nederland ,omdat ze toen al wisten dat het een zooitje zou worden als zijn er hun handen er van zoude trekken,het heeft Suriname geen windeieren gelegd,het ging goed in die tijd,naar de on afhankelijkheid toe begon het steeds meer te rommelen ,jeugdig overmoet en een grote mond ,niet terug gekeken naar hun eigen historie,maar de daad bij hetwoord voegen.
  In 1965 was het heel goed te doen ,in die tijd moesten we 2 nlf betalen voor 1 sfl toen had je nog alles zelf in handen rond 1973 en 74 werd er onder handel met jullie regering over de status van Suriname,moets het een provincie worden of echt onafhankelijk dat laatste is het geworden,a achter af kijk je een koe in de kont had maar provincie geworden?????? Misschien ,we zullen het nooit weten.dAn moet Suriname en nederland, de rapporten vrij geven zodat een ieder ze kan inlezen tot die tijd is het gissen wat er precies gebeurt is.
  Ik vertrouw Nederland niet en Suriname al hellemaal niet met ze n dictatoriaal gebracht.
  Ik weet niet wat jou leeftijd is ,zo te zien ben je een snotneus


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.